Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285256 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #2600 Dátum: 2009. április 15. - 16:00:39 »
Jaja kb így vagyok én is.
Viszont Gokut jobban sajnálom, hogy nem az igazit használták fel, hanem helyette inkább Gohan lett... :-\

Meg kapásból megbukik a sztori a feltámasztással, nem is értem miért azt támasztották fel, addig tökre oda volt Nagyapjáért, Nagyapa így, Nagyapa úgy, aztán hirtelen, támaszuk fel Roshit... :roll:
Már akkor jöhetett volna a jó bejáratott Dbz mondat, támassza fel Shenron mindazokat, akiket az épp aktuális gonosz megölt... de ez is kimaradt... :drying:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2601 Dátum: 2009. április 15. - 17:25:18 »
Hát ha én megnézem, akkor nekem tuti nem lesz csalódás, mert nem ismerem annyira a DB-t. A mangát nem olvastam, a rajzfilmre meg már nem is emlékszem. Kb. 4 éves lehettem akkor... :nemtudom:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2602 Dátum: 2009. április 15. - 17:30:48 »
A fhansziák reakciója a Dragon Ball filmre  ;D

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2603 Dátum: 2009. április 15. - 17:56:23 »
Szó szerint eltemették, majd megsiratták a DB-filmet...
A zene viszont ami a videó alatt ment, nem volt rossz. :D
Ja és ott már adják a Wolverine filmet! :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2604 Dátum: 2009. április 15. - 17:58:43 »
Április 29.-től.  :nezze: De a legelső premier is csak 28.-án lesz Hollandiában.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #2605 Dátum: 2009. április 15. - 18:01:37 »
Ehhez nagyon állatnak kell lenni xD

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #2606 Dátum: 2009. április 15. - 18:02:19 »
Április 29.-től.  :nezze:
Na, az már nincs is olyan messze! :D :wolvie2: :wolvie1:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2607 Dátum: 2009. április 16. - 07:54:10 »
Már nem is tudom mikor találta ki a Kaliforniai tejtermelők szövetsége, hogy "Hé srácok, reklámozzunk szuperhősökkel tejet...". Azóta bármilyen szuperhősmozi jött is ki a DC-től vagy a Marveltől, az Igyá tejet mert az menő kampány keretében mindegyikük csinos kis tejbajuszt kapott, és a mi drága Rozsónk sem lehet kivétel

http://bodybymilk.com/celeb_gallery.php

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2608 Dátum: 2009. április 16. - 10:53:37 »
Szegénynek valami gondja van a jobb felkarjával.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Todd

• Pókfej
« Válasz #2609 Dátum: 2009. április 16. - 11:01:24 »
Miért? :headscratch:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2610 Dátum: 2009. április 16. - 11:09:02 »
Miért szerinted normálisan néz ki? Szerintem inkább betegnek, nem pedig állati coolnak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2611 Dátum: 2009. április 16. - 11:19:44 »
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem egy rohadt izmos felsőkar egyálltalán nem tűnik betgesnek.
Őrülnék, ha én is így néznék ki.
Amúgy Jakkman annakidején konditermet is reklámozott, úgyhogy nem tegnap kezdte az ipart.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2612 Dátum: 2009. április 16. - 11:20:17 »
Na, megjöttek az első reakciók a kalózos Wolvie filmről, magyar tinédzser szemmel... :roll:
Tegnap kicsit kiakadtam... (tom én vagyok a hülye ;D)
Először is azt nehezményezték, hogy Rozsónak csontkarmai vannak... Igen szinte fogadni mertem volna, hogy ez az első amin fen akadnak a magyarok ;D de hogy elvben comics rajongók is...(gondolom úgy vallják magukat annak, hogy megvettek egy-két panninist.)
Aztán a második, hogy Deadpool nagy sz*r... na most ezt nem tom miből szűrték le, honnan a fenéből ismerhetnék :drying: amikor eddig szinte sehol sem szerepelt (leszámítva a Hulk rajzfilmet, meg azt az egy-két honosítást( :headscratch:) de már kapásból lehetett látni, hogy ez valszeg nem az igazi Deadpool lesz...
És aztán jött a legjobb (bár nekem a karmos a kedvencem ;D) hogy rövid, na tök jó, hogy szinte minden "kölcsönzős oldal hírdette, hogy ez nem a végleges verzió, de azért ezt csak benyögték, mint negatívum ;D
Szóval ahogy lehetett sejteni a karmokon fenn akadtak ;D Élmény lesz moziban nézni.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2613 Dátum: 2009. április 16. - 11:22:32 »
Lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem egy rohadt izmos felsőkar egyálltalán nem tűnik betgesnek.
A másik karja jól is néz ki, de a jobb...

Idézet
Őrülnék, ha én is így néznék ki.
Igen, azt hiszem, én is beleőrülnék. ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #2614 Dátum: 2009. április 16. - 11:23:55 »
A karmokon amúgy tök jogos szerintem a fennakadás, hiszen én is egy rakás X képregényt olvastam, láttam annakidején a rajzfilmet, és a korábbi filmeket, és mindegyikben úgy van, hogy a karmokat a kísérletnél kapta, emlékszel az X2-ben mi hangzott el "Mindig is állat voltál, én csupán karmokat adtam neked.".
Az, hogy egy viszonylag új hülyeséget nem ismer valaki, attol még lehet rajongó.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2615 Dátum: 2009. április 16. - 11:30:54 »
Először is azt nehezményezték, hogy Rozsónak csontkarmai vannak... Igen szinte fogadni mertem volna, hogy ez az első amin fen akadnak a magyarok ;D

Miért nem mondtad nekik, hogy fémkarmok csak akkor lesznek, ha elkészül a teljes CGI.  ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #2616 Dátum: 2009. április 16. - 11:31:50 »
Nos, ez nem egészen van így.
Mert sztem Stryker nem tudta, hogy vannak neki csontkarmai, így joggal hihették azt hogy ők adták ;D
Meg a comicsban is volt egy olyasmi megjegyzés, bevonás körül, hogy vmi zavart észleltek, miközben folyatták bele a cuccot(igaz lehetett az bármi más, de az utána lévő események fényében bele lehet magyarázni ilyesmit)
És ez annyira nem új hülyeség. Mert már 95 vagy 94 körül szívta ki Magnus az adamantiumot Logból, így elég régi ez a történet már, és jó sokáig rohangált csontkarmokkal, asszem csak 99 körül kapta vissza az adamantiumot.

Ja, szerencsére nem én beszéltem velük, hanem haverom, én baseball ütővel rohantam volna utánuk. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2009. április 16. - 11:33:56 írta BuB »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2617 Dátum: 2009. április 16. - 11:36:00 »
Ahhoz, hogy az adamantium karmokat bele tudják ültetni a karjába, fel kellett nyitni azt, és akkor látniuk kellett hogy már van ott valami. Szerintem Rozsinál nem a már meglévő csontkarmokat vonták be adamantiummal, hanem fémet ültettek be, és azért az ugrik elő támadáskor, mert a szervezete az idegen testet löki ki, mint másnál a rossz szervet vagy implantot.  :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #2618 Dátum: 2009. április 16. - 11:38:52 »
Na jó, akkor a viszonylag újat visszaszívom. :-[
De BbB akkor is csak akkor lehet igazán jogos a felháborodásod ezen, ha azt mondod, hogy magyarúl jelent meg olyan történet, amiben szó volt erröl.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2619 Dátum: 2009. április 16. - 11:41:41 »
A karmokon amúgy tök jogos szerintem a fennakadás, hiszen én is egy rakás X képregényt olvastam, láttam annakidején a rajzfilmet, és a korábbi filmeket, és mindegyikben úgy van, hogy a karmokat a kísérletnél kapta, emlékszel az X2-ben mi hangzott el "Mindig is állat voltál, én csupán karmokat adtam neked.".
Az, hogy egy viszonylag új hülyeséget nem ismer valaki, attol még lehet rajongó.

Azt hogy karmokat adtunk neked,  csak idézőjelben kell érteni, képletesen. Arra gondol, hogy ők tették veszélyessé, hogy valóban tudjon "karmolni".
Mivel régebben már a csontokat is elő tudta ugrasztani a kézfejéből, így szerintem tök logikus, hogy bevonták azokat is adamantiummal, és azok csak utánna lettek vágásra is igazán alkalmas fegyverek.
This is a joke. A real practical Joke.