Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1284778 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #2800 Dátum: 2009. május 04. - 15:45:35 »
Ezt akkor se magyarázod ki.  ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2801 Dátum: 2009. május 04. - 15:47:12 »
A franyóba is.  :drying: ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #2802 Dátum: 2009. május 04. - 17:13:01 »
De nem mindegy milyen robot mondta na! :D
Amúgy kiborg, nem robot.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2803 Dátum: 2009. május 04. - 18:42:07 »

Közben kiderült, hogy a Wolverine mozi behozta az árát már a nyitóhétvégén, ugyanis péntek óta vasárnapig Amerikában 87 millió, míg világszerte plusz 73 millió dollárt kalapozott össze, így az összbevétel 160 millánál áll. Kifutásig szerintem a mozibevételekből összejön kábé 400 millió.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2804 Dátum: 2009. május 04. - 20:15:10 »
Hát azért, bármennyire is megosztotta a rajongókat, azért remélem az USában behozza legalább az X2 bevételeit. :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2805 Dátum: 2009. május 04. - 21:59:05 »
Ma én is megnéztem a Rozsomákot ( azért sem F....  :drying: ááá tudjátok!). Mozi számomra 10-es skálán olyan 7-8.
 :spoiler:
Igazából 2 nagy gondom volt  filmmel:
- Jackman talán a leggyengébb volt filmben, nem tudom, hogy a forgatókönyv miatt, vagy valami más oka volt, de már nagyon elmentek az X1 beli Rozsitól. Ez már sajnos egy "mozis" Rozsomák, már az X3-ban is az volt. Mindenki csak mondogatt, milyen állatias, közben meg nem igazán volt az.
- Deadpool alig szerepelt, talán a végén elég lett volna az átalakulás után, de az elején még néztem volna, és hallottam volna jó poénokat tőle, ahogy be nem áll a szája.
- Kevés volt az elején a visszaemlékezés a háborúkra meg a gyerekek bújkálására.
( ezt lehet , hogy én nem vettem észre, de meg lett magyarázva , miért lett néhány embernek Jamesből Logan?)
Ami annyira nem , de zavart:
- Haspók később hízott meg? Rozsi csak így simán kiüti?
-Deadpool egyetlen képessége nem tetszett, amikor optisugarakat lő, nem illet hozzá, viszont a teleportálás és regenerálódás rendben volt. A kard sem tetszett a kezébe ültetve, habár ez még annyira se zavart , de jobb lett volna a kezében.
Ami tetszett:
- Emma és Scott együtt. :brow:
- Emma Frost ( vagy Silverfox?)
- Deadpool kinézete, meg az elején is a dumája
- Xavier cameoja
- Kardfogú
- John Wraith
- Gambit
- legutolsó ivós jelenet ( habár a végéről hiányoltam Rozsitől, hogy még egy felest kérjen)
Még egy dolog amit nem értek, amikor meglőtte Deadpool az optisugarakkal Rozsi karmait , ő miért nem repült el a fenébe, vagy égette le a fémcsontvázról a szöveteket? Szimplán felforrósodott , de nem olvadtak el a karmai? Akkor milyen magas hőmérsékleten juttatták a testébe? Azon a hőmérsékleten már rég ropogósra sült volna az agya nemhogy emlékezzen mindenre, persze egy szimpla golyó (nah jó 2) azonnali amnéziát okoz neki.
Igazából amikor azt írtátok, hogy kb. X1 színvonali nagyon megörültem, mivel ez a kedvenc X-Men részem. Szerintem sajnos túl sokat vártam filmtől, úgy érzem többet ki lehetett volna hozni belőle, remélem a dvd lesz egy bővített verzió egy csomó új jelenettel. Vártam, azt a Deadpool-os utolsó jelenetet , de sajnos nem volt, de szerintem D. nem halt meg. Igazából egy nézhető és szórakoztató mozi volt ( a hibái ellenére), aminek az értékelhető részét jobbára a mellékszereplők adják.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #2806 Dátum: 2009. május 04. - 22:10:47 »
Szimplán felforrósodott , de nem olvadtak el a karmai? Akkor milyen magas hőmérsékleten juttatták a testébe?
Az adamantium, miután megszilárdul, nem alakítható vissza az eredeti állapotába (tudom, hülyeség, de így van). Mondták is valamelyik X-Men-filmben (talán a harmadikban), hogy nem szabad hagyni megszilárdulni, mert utána nem lenne jó semmire.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2807 Dátum: 2009. május 04. - 22:23:00 »
Tényleg mondtak vmi ilyesmit a 2. részben, de olyan nincs , hogy ne olvadna el egy fém... Meg ez nem ad magyarázatot arra miért nem ment el az esze Rozsónak a beültetés után.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2808 Dátum: 2009. május 05. - 07:55:20 »
( ezt lehet , hogy én nem vettem észre, de meg lett magyarázva , miért lett néhány embernek Jamesből Logan?
Ez engem is zavart...
De most így emésztve a dolgot 3 nap után( ;D) én arra gondolok, hogy nevet változtatott, amikor lehagyta a csapatot.
Mert ha jól emlékszem akkor kezdték csak Loganezni, amikor oda mentek érte a fatelepre. :headscratch:

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2809 Dátum: 2009. május 05. - 08:19:48 »

Silverfox az Rozsó felesége volt. Emma Frost pedig Silverfox testvére.
This is a joke. A real practical Joke.

Todd

• Pókfej
« Válasz #2810 Dátum: 2009. május 05. - 08:21:35 »
De most így emésztve a dolgot 3 nap után( ;D) én arra gondolok, hogy nevet változtatott, amikor lehagyta a csapatot.
Nekem ez már a film közben is logikusnak tünt. Ráadásul a végén is Gambit mondja meg neki a nevét, aki ügye nem ismerte korábban.

BuB

• Pókfej
« Válasz #2811 Dátum: 2009. május 05. - 09:40:16 »
Lehet, de engem már akkor is zavart...
Vártam volna valami olyasmi előzményt a nevéről, mint az Originsben is volt.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2812 Dátum: 2009. május 05. - 14:07:02 »

Silverfox az Rozsó felesége volt. Emma Frost pedig Silverfox testvére.
Azt tudom, hogy Silverfox Rozsi felesége volt, de ott neki ez volt a neve, ezért nem tudom, hogy most a huga neve  Emma Frost vagy Emma Silverfox. ;)

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2813 Dátum: 2009. május 05. - 14:53:52 »
Kayla volt a neve, a nővére pedig az volt akit a vége felé láthattál néhányszor gyémánttá válltozni, ő volt Emma.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2814 Dátum: 2009. május 05. - 15:00:47 »
Tudom. Ismerem Emma Frostot, viszont az iskolánál a gyerekek Kayla-t Miss Silverfox-nak szólították és ha tényleg testvérek, akkor Emma vezeték neve is Silverfox kell, hogy legyen.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #2815 Dátum: 2009. május 05. - 15:03:15 »
Aha. És ha féltestvérek? És csak az anyjuk közös? Akkor Kayla lehet Silverfox (az apja után), Emma pedig Frost az ő apja után. Meg a készítők sem nagyon törekedtek arra, hogyha már testvérekről van szó, hasonlítsanak is egymásra a színésznők.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2816 Dátum: 2009. május 05. - 15:06:06 »
Ez mondjuk igaz. Pont ezért volt a kérdés ott az összefoglalómban a filmről. Hogy most édestetsvérek-e vagy csak fél?

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #2818 Dátum: 2009. május 05. - 15:22:28 »
Ehh.Azt hiszem még mindig nem értjük egymást... :-\ A filmről beszélek és nem a képregényről. A filmben egyáltalán nem volt kikötve, hogy a Silverfox a kódneve lenne, nem pedig a valódi neve. És mivel a filmben Emma a huga volt, attól függően, hogy édes vagy fél testvére a filmben, Emma teljes neve, akár Emma Frost (ha féltestvére) , akár Emma Silverfox ( ha édestestvérek) is lehet. Ezért írtam, úgy, hogy "Emma Frost ( vagy Silverfox?)" hiszem ez konkrétan nem derült ki a filmből.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #2819 Dátum: 2009. május 05. - 15:35:11 »
Igen, én is a filmről beszélek, de silverfox is egy képregényből átvett karakter. És valóban elég hülyeség, hogy van egy felesége, és nem tudjuk a nevét, mert szinte biztos, hogy a silverfox nem a vezetékneve.
---
Egyébként a 616-os világon emma frost egyik testvérének, Cordelia Frost-nak, pont hasonló empatikus irányítóképessége van.
« Utoljára szerkesztve: 2009. május 05. - 15:39:37 írta grey gargoyle »