Ma én is megnéztem a Rozsomákot ( azért sem F....

ááá tudjátok!). Mozi számomra 10-es skálán olyan 7-8.

Igazából 2 nagy gondom volt filmmel:
- Jackman talán a leggyengébb volt filmben, nem tudom, hogy a forgatókönyv miatt, vagy valami más oka volt, de már nagyon elmentek az X1 beli Rozsitól. Ez már sajnos egy "mozis" Rozsomák, már az X3-ban is az volt. Mindenki csak mondogatt, milyen állatias, közben meg nem igazán volt az.
- Deadpool alig szerepelt, talán a végén elég lett volna az átalakulás után, de az elején még néztem volna, és hallottam volna jó poénokat tőle, ahogy be nem áll a szája.
- Kevés volt az elején a visszaemlékezés a háborúkra meg a gyerekek bújkálására.
( ezt lehet , hogy én nem vettem észre, de meg lett magyarázva , miért lett néhány embernek Jamesből Logan?)
Ami annyira nem , de zavart:
- Haspók később hízott meg? Rozsi csak így simán kiüti?
-Deadpool egyetlen képessége nem tetszett, amikor optisugarakat lő, nem illet hozzá, viszont a teleportálás és regenerálódás rendben volt. A kard sem tetszett a kezébe ültetve, habár ez még annyira se zavart , de jobb lett volna a kezében.
Ami tetszett:
- Emma és Scott együtt.

- Emma Frost ( vagy Silverfox?)
- Deadpool kinézete, meg az elején is a dumája
- Xavier cameoja
- Kardfogú
- John Wraith
- Gambit
- legutolsó ivós jelenet ( habár a végéről hiányoltam Rozsitől, hogy még egy felest kérjen)
Még egy dolog amit nem értek, amikor meglőtte Deadpool az optisugarakkal Rozsi karmait , ő miért nem repült el a fenébe, vagy égette le a fémcsontvázról a szöveteket? Szimplán felforrósodott , de nem olvadtak el a karmai? Akkor milyen magas hőmérsékleten juttatták a testébe? Azon a hőmérsékleten már rég ropogósra sült volna az agya nemhogy emlékezzen mindenre, persze egy szimpla golyó (nah jó 2) azonnali amnéziát okoz neki.
Igazából amikor azt írtátok, hogy kb. X1 színvonali nagyon megörültem, mivel ez a kedvenc X-Men részem. Szerintem sajnos túl sokat vártam filmtől, úgy érzem többet ki lehetett volna hozni belőle, remélem a dvd lesz egy bővített verzió egy csomó új jelenettel. Vártam, azt a Deadpool-os utolsó jelenetet , de sajnos nem volt, de szerintem D. nem halt meg. Igazából egy nézhető és szórakoztató mozi volt ( a hibái ellenére), aminek az értékelhető részét jobbára a mellékszereplők adják.