Szerző Téma: Idei képregényfilmek  (Megtekintve 1285364 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:Idei képregényfilmek
« Válasz #3220 Dátum: 2009. június 28. - 13:15:22 »
Akárhogy is nézzük, a Megan Fox 2. része szépen hoz a konyhára. 3 nappal a világpremier után az USA-ban $125,946,000, külhonban pedig $80,184,013-t termelt vagyis az összbevétel eddig $206,130,013. A gyártási költségeket már vissza is hozta.
Emlékeztetőül, az első rész a nyitóhéten 70 milliót kaszált az amcsiknál, vagyis a 2. rész kétszer olyan jól kezdett.
Ami viszont tényleg érdekes, hogy a film meggyőző bevételi adatai ellenére kivétel nélkül mindenki negatív kritikákkal illeti, nemcsak Európában, de a japán és amerikai nézők egyaránt.
A rottenen 21%-on áll (az első rész 57%-os értékelést kapott) az imdb-n 6.8-on (az első rész 7.4-et kapott).

BuB

• Pókfej
« Válasz #3221 Dátum: 2009. június 28. - 13:41:18 »
Ja, akkor valszeg olyan lesz, mint a Rozsi.
Egy erős kezdés után lejt menet.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3222 Dátum: 2009. június 28. - 14:18:46 »
Robotos film, srácok. Viszik a szülők a gyerekeket. Majdnem minden mesefilm is jól teljesít, ráadásul azoknak a DVD eladásaik is nagyszerűek, mert nem annyira töltik le őket, inkább megveszik.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #3223 Dátum: 2009. június 28. - 14:37:34 »
Pontosan. Boldog boldogtalan animációs film kaszál, mert apu-anyu kistesó nagytesó moziba megy,míg egy értelmesebb film sosem lesz családi program.
Idézet
Akárhogy is nézzük, a Megan Fox 2. része szépen hoz a konyhára. 3 nappal a világpremier után az USA-ban $125,946,000, külhonban pedig $80,184,013-t termelt vagyis az összbevétel eddig $206,130,013. A gyártási költségeket már vissza is hozta.
Ez nem igaz teljesen. Mivel a külföldi forgalmazok a külhoni bevételek legalább 50%-át lecsippentik szinte, még nem hozta vissza. Ezért volt mindig is fontosabb az amcsi bevétel, és ezért van az, hogy hiába hozta vissza mondjuk az árát a film az összbevétel alapján, vagy túl is lépte azt, bukásként van elkönyvelve.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3224 Dátum: 2009. június 28. - 14:53:57 »
félelmetes, hogy elvben a robotokról kellett volna szólni a film vagy mi :headscratch:
Még régebben, a 90-es évek végén az egyik mozis magazinban volt egy érdekes számítás. Akkor összeszedték az olyan nagy filmeket, mint pl a Jurassic Park, a Godzilla, meg hasonlókat, hogy megnézzék, mennyit is szerepelnek a filmben. Mert pl a Jurassic Parkot is sokan azért mentek el megnézni az emberek, hogy dinoszauruszokat lássanak. Ehez képest a közel kétórás filmben, kb 15-20 percet lehetett összesen látni őket (bocsánat, már nem emlékszem a pontos adatokra). Ugyanez volt a helyzet a Godzillában, meg sok más hasonló filmben. Tehát ebből kiindulva a kb kétórás TF filmben is talán összesen jó ha 20 percnyit lehet látni a robotokat.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #3225 Dátum: 2009. július 01. - 19:30:40 »
Én is megjöttem a filmről. Nekem bejött, könnyed kikapcsolódás, bár egy csomó baromságot én is észrevettem, pl hol a francba volt a Bukott, ahol meglátogatta Megatron; miért csak egy robotnak voltak heréi; miért minden újonnan feléledő robot álca, és még sorolhatnám. Mindenesetre kikapcsolódásnak nagyon jó, csak arra ajánlom.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #3226 Dátum: 2009. július 01. - 21:36:08 »
félelmetes, hogy elvben a robotokról kellett volna szólni a film vagy mi :headscratch:
Még régebben, a 90-es évek végén az egyik mozis magazinban volt egy érdekes számítás. Akkor összeszedték az olyan nagy filmeket, mint pl a Jurassic Park, a Godzilla, meg hasonlókat, hogy megnézzék, mennyit is szerepelnek a filmben. Mert pl a Jurassic Parkot is sokan azért mentek el megnézni az emberek, hogy dinoszauruszokat lássanak. Ehez képest a közel kétórás filmben, kb 15-20 percet lehetett összesen látni őket (bocsánat, már nem emlékszem a pontos adatokra). Ugyanez volt a helyzet a Godzillában, meg sok más hasonló filmben. Tehát ebből kiindulva a kb kétórás TF filmben is talán összesen jó ha 20 percnyit lehet látni a robotokat.

Akkor nézd meg hogy az Alien1-ben mennyiszer volt látható maga az alien. Max ha 5 percet.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3227 Dátum: 2009. július 01. - 23:41:46 »
Na és a Holnaputánban a holnapután? Egyszer se! Mindig "ma" volt.  :hehe:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #3228 Dátum: 2009. július 02. - 00:07:39 »
Oké, ez annyira fárasztó volt, hogy már fizikailag fájt. :)

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3229 Dátum: 2009. július 02. - 05:51:40 »
Viszont igaz.  ;D

dr samson

• Dr. Octopus
    • Samson Comics
« Válasz #3230 Dátum: 2009. július 02. - 07:55:34 »
Nos, tegnap megnéztem én is a TF2-t, és mostanáig érleltem magamban az élményt, hátha tudok valami jót is írni róla. Hát nem fog menni. Megmondon őszintén a sok negatív kritika ellenére én pozitívan álltam a dologhoz, mondom olyan rossz nem lehet... hát de... :roll: Ez olyan kaki volt, hogy az már fájt. Komolyan mondom, már a 20 perc után fogtam a fejem, hogy mi ez a baramság? Ez tisztára olyan volt esküszöm, mint a Terminátor 3. Elvileg van valami sztori, de gyakorlatilag csak és kizárólag arról szól a film, hogy elmennek 3-4 helyszínre ott megy a harc és ennyi. Komolyan mondom ezért pénzt kidobni  és megázni (pont elkapott a vihar) nem volt érdemes...
Illetve, de! Az Álca kislány nem volt rossz benne. Én tuti nem ellenkeztem volna, ha engem akart volna megerőszakolni... ;D

BuB

• Pókfej
« Válasz #3231 Dátum: 2009. július 02. - 08:05:12 »
Fúj, de annak farka is volt. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #3232 Dátum: 2009. július 03. - 09:48:03 »
Úgy voltam vele, hogy megvárom DVD-n, de ez egyre érdekesebb, úgyhogy lehet én is szakítok  időd a mozira.  ;D Herés robot, meg álca csaj meg mittudomén  :o, ezek valahogy a trailerből nem jönnek át. :D Én meg azt hittem az lesz majd a legnagyobb logikai bukfenc, hogy hogy jönnek ki az álcák az elején az árokból... :hehe:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #3233 Dátum: 2009. július 05. - 14:22:39 »
Én is megnéztem és nekem tetszett... Mondjuk én nem tettem olyan magasra a mércét, mert életemben nem olvastam egy TF képregényt sem.  :nemtudom:  :fatestapolo:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #3234 Dátum: 2009. július 06. - 11:03:29 »
Megnéztem tegnap a Transformerst. Nekem személy szerint nagyon tetszett, bár az első részt nem hagyta le.

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3235 Dátum: 2009. július 11. - 22:21:10 »
Zozi, most néztem meg a watchment itthon, nem is tudtam, hogy készítesz feliratokat. Más filmekhez is fordítottál?
This is a joke. A real practical Joke.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #3236 Dátum: 2009. július 11. - 22:41:25 »
Ez az első és egyetlen. Még az egyik mozis verzióhoz fordítottam és időzítettem, utána valaki kiegészítette a plusz jelenetek fordításával, illetve újraidőzítették és -tördelték, mert az gyalázatos lett. :) És hogy tetszett?
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #3237 Dátum: 2009. július 11. - 23:11:03 »
Hát, fura volt, hogy Dr. Manhattant Őrszemnek fordítottad, a Komédiást meg Deadpoolnak, de különben jó volt.  ;D

grey gargoyle

• Thanos
  • A Komédiás
« Válasz #3238 Dátum: 2009. július 12. - 19:41:17 »
teljesen elégedett voltam vele. egy mondat mintha kimaradt volna, de ennyi belefér. :)

Hát, fura volt, hogy Dr. Manhattant Őrszemnek fordítottad, a Komédiást meg Deadpoolnak, de különben jó volt.  ;D
:lol: :lol:
This is a joke. A real practical Joke.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #3239 Dátum: 2009. július 12. - 21:22:39 »
Kaine biztos a Watchmen Marvel-esített változatát nézte meg... :lol: :lol: