Akkor kicsit visszatérek én is arra amit még tegnap írtam. Nekem a kedvenc thrillerem a 23 - mas szám. Végig izgalmas, mozgalmas, és rendkívül rejtélyes. A végkifejletig, a csattanóig el sem tudja képzelni az ember, mi sülhet ki ebből. Aztán, mikor kiderül, ott van a leesett áll és azon tűnődik a néző, hogy mennyire bonyolult és mégis mennyire egyszerű a megoldás. És hozzáteszem, hogy szerintem ( bár ez személyes, szubjektív vélemény ) Jim Carrey eszméletlen jót alakít benne. Szerintem sokkal jobban áll neki a drámai vagy a thriller szerep. Ennek ellenére ő elsősorban vígjátékszínész, de remélem még lesznek olyan jó filmjei, mint az Egy makulátlan elme örök ragyogása vagy a 23 - mas szám.
Aztán itt van az Árva, ami viszonylag egy új film, tavaly jelent meg és nagyon jó thriller. Nekem egy személyes bajom van. Az hogy kb. fél óra után kitaláltam a csattanót, de akkor még elvetettem, hogy á úgyse ez lesz, ez túl durva. Aztán mikor tényleg bekövetkezett, attól esett le az állam, hogy igazam volt.
Írtam még tegnap a Hívatlan vendégről. Na ez az a film, amire senki ne merje azt mondani, hogy rossz, amíg a stáblistáig végig nem nézte. Eszméletlen király módon vezetik félre a nézőt. A film végig nagyon izgalmas és a csattanó meg olyan, hogy aki kitalálja előre, az előtt megemelem a kalapom. Na de többet nem írok erről a filmről, nézzétek meg inkább.