Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360966 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4160 Dátum: 2010. április 17. - 09:58:53 »
Különösebben én se akadok ki az ilyen kérdéseken. Főleg, hogy úgyis azért fordulnak felém ilyenekkel, mert tudják, hogy tudom a választ.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4161 Dátum: 2010. április 17. - 12:03:52 »
Volt barátnőm apjára mondhatjuk végülis, hogy geek a saját szakmája szempontjából. Ő ugyanis lift szerelő. És nagyon kiakadt az olyan filmeken, ahol liftes jelenet volt, mert általában azok nem lehetségesek a valóságban. PL nem lehet, hogy kinyílik a liftajtó és te belezuhansz az aknába, mert az ajtót nyitó motor a kabinon van meg ehez hasonlókat mondott. Én azzal feszítettem ahúrt, hogy "de ha egy gonosz mesterséges inteligencia irányítja a liftet, akkor lehet" (Kaptár),  mire ő: "nem, akkor sem"  :lol:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4162 Dátum: 2010. április 17. - 12:19:45 »
szerintem ezzel mindenki így van. Pl. egy pilótának bármelyik gépeltérítős film a vígjáték kategóriában van.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4163 Dátum: 2010. április 17. - 12:24:12 »
Teljesen egyetértek ,ezért nem nézek tűzoltós filmeket.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4164 Dátum: 2010. április 17. - 12:25:17 »

Én néhány kisköltségvetéső történelmi filmnél látok cifra dolgokat. Római birodalomban, román stílusú épületek. végül is a román szó rómait jelent,, lehet hogy ezért akavarodás a díszlettervezőnél. Meg amikor boldog boldogtalanon vörös köppeny lóg.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 17. - 12:38:56 írta VTomi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4165 Dátum: 2010. április 17. - 15:41:29 »
Miért, én nézek képregénykiadós filmeket, nincs velük semmi bajom.  :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #4166 Dátum: 2010. április 17. - 16:07:27 »
 :D :D :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4167 Dátum: 2010. április 17. - 20:08:06 »
Miért, én nézek képregénykiadós filmeket, nincs velük semmi bajom.  :)
Főleg, ha még vegyesboltosak is.
Habár ebből a kombóból elég kicsi a választék. :lol:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4168 Dátum: 2010. április 24. - 16:05:26 »
Mennyi igaz abból a hírből, hogy jövőre már jön az új Terminátor film?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4169 Dátum: 2010. április 24. - 16:58:02 »
Semmi. Valaki nagyon béna tréfát szeretet volna űzni. Még az sem biztos, mi van a Terminator jogokkal, nemhogy jövőre már film. Nevetséges.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4170 Dátum: 2010. április 24. - 17:09:39 »
Mennyi igaz abból a hírből, hogy jövőre már jön az új Terminátor film?
Az utolsó előtti szó kivételével minden. :)
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4171 Dátum: 2010. április 24. - 17:22:39 »
Gondoltam, hogy ez nem igaz.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4172 Dátum: 2010. április 26. - 20:56:50 »
Ja, értem. ;D Nem láttam végig a filmet csak a legelejét. Majd megnézem egyszer végig.

;D ;D

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4173 Dátum: 2010. április 26. - 20:58:45 »
Megnéztem a Pokolba taszítva című filmet. Az alapsztori érdekes volt ezért bizakodva ültem le nézni. És nem is volt olyan rossz film. Igazából sokkal többet ki lehetett volna hozni belőle. És ráadásul egy két ( véres ) jelenet is gyengén volt kivitelezve. Ugyan ez volt a bajom a Végső állomás 4 - el.
A Pokolba taszítva csattanója viszont nagyon bejött. Gondoltam, hogy nem lesz happy end és jön még valami, de ez nagyon odab@szott.

És köszi a videót, Ben.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4174 Dátum: 2010. április 27. - 10:09:21 »
Az Indy 4-el az a baj hogy ###. :brow:
Én az első hármat szeretem jó kalandfilmek hozzájuk illő misztikumos sztorival.
A 4 addig rendben van amíg nem hozzák be az űrlény témát, iszonyatosan nevetséges hogy a film utolsó egy harmada egy CGI dömpinges Sci-fi-vé avanzsál,  sok rajongó azért érzi ezt a sorozat megerőszakolásának, mert az ízig vérig kalandfilm első három rész ótvar szembeköpése főleg ha figyelembevesszük hogy azok mennyire valláson és misztikumon alapszanak, ez meg homlokegyenest tudományos.
És ez miért volt baj.
Én nem úgy gondoltam sose az Indy filmekre, hogy azok állást foglalnak egy egy témában. Inkább egy egy korszak szellemét idézték.
A 60-as években mindenki lesz*rta a vallást, meg a misztikumot, viszont volt hidegháború, meg UFO mánia. Ezt a korszakot vitték vászonra, a világ legtermészetesebb dolga, hogy ezeket a témákat választották bele. ;)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4175 Dátum: 2010. április 27. - 10:19:40 »
Inkább egy egy korszak szellemét idézték.
A 60-as években mindenki lesz*rta a vallást, meg a misztikumot, viszont volt hidegháború, meg UFO mánia. Ezt a korszakot vitték vászonra, a világ legtermészetesebb dolga, hogy ezeket a témákat választották bele. ;)
Bírom ezeket a kicsit sem sarkított és általánosított HSz-eket. :) Azért ott sem mindenkit csak az foglalkoztatott, a régészeket (vagy mi a fene Indy) biztos, hogy nem. :) Akkor 20 év múlva jönnek majd a mangás beütésű drámák, kalandfilmek és egyéb filmek, mert most meg mindenkit csak az érdekel és az a kor szelleme?
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 27. - 10:24:49 írta holloo »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4176 Dátum: 2010. április 27. - 11:22:34 »
Nem hiszem, hogy ennyire meghatározó volna a manga.
De hogy egy jobb példával éljek, ha valaki 20 év mulva csinál egy filmet a mai fiatalokról, és abban mindenki qrva, vagy maffiozó akar lenni, ha felnő, akkor igen, sarkítana az a film, de összességében mégis jól kapná el a mai korra leginkább jellemző életszemléletet.
Egyébiránt felmerül bennem a kérdés, hogy a korábbi Indy filmek mennyiben voltak hitelesnek tekinthetőek? Mert még a készítők is inkább tartják stílusgyakorlatnak, semmint történelmi filmnek.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 27. - 11:42:31 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4177 Dátum: 2010. április 27. - 11:37:51 »
Akkor 20 év múlva jönnek majd a mangás beütésű drámák, kalandfilmek és egyéb filmek, mert most meg mindenkit csak az érdekel és az a kor szelleme?

Amint ez bekövetkezik, véreres szemekkel járom majd a világot hónom alatt... egy baltával.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4178 Dátum: 2010. április 27. - 11:43:11 »
Akkor 20 év múlva jönnek majd a mangás beütésű drámák, kalandfilmek és egyéb filmek, mert most meg mindenkit csak az érdekel és az a kor szelleme?
Amint ez bekövetkezik, véreres szemekkel járom majd a világot hónom alatt... egy baltával.
Hát a manga tipusú akciófilmek már ezerrel mennek, úgyhogy lassan élezheted a baltát. :lol:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4179 Dátum: 2010. április 27. - 11:49:56 »
Éreztem én már tavaly is, amikor a Star Trek helyett, a D a Vámpírvadászt akarták rám sózni, hogy ideje befektetnem egy láncfűrészbe.