Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360984 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4180 Dátum: 2010. április 27. - 11:52:49 »
Tényleg, és mi a helyzet a Star Trek mangával? :twisted:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4181 Dátum: 2010. április 27. - 11:58:51 »
Attól kezdett a maradék hajam őszülni.

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #4182 Dátum: 2010. április 27. - 18:22:10 »
És ez miért volt baj.
Én nem úgy gondoltam sose az Indy filmekre, hogy azok állást foglalnak egy egy témában. Inkább egy egy korszak szellemét idézték.
A 60-as években mindenki lesz*rta a vallást, meg a misztikumot, viszont volt hidegháború, meg UFO mánia. Ezt a korszakot vitték vászonra, a világ legtermészetesebb dolga, hogy ezeket a témákat választották bele. ;)

Egy Indiana Jones filmtől nem várunk el állásfoglalást, egy India Jones film az legyen Indiana Jones film, kalandfilm, szórakoztasson a kalnadfilm zsánerén belül, ne mint Sci-Fi.

Hogy én hogy gyűlölöm ezeket a kacsintós smileykat, már bocs, olyan lekicsinylő.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 27. - 18:24:11 írta Pádi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #4183 Dátum: 2010. április 27. - 18:31:20 »
egy India Jones film az legyen Indiana Jones film, kalandfilm, szórakoztasson a kalnadfilm zsánerén belül,
És szerintem ennek maradéktalanul eleget is tett. Szerintem attól, hogy egy filmben vannak UFO-k (kábé az utolsó 2 percben), még nem lesz Sci-fi.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4184 Dátum: 2010. április 27. - 18:36:51 »
És ez miért volt baj.
Én nem úgy gondoltam sose az Indy filmekre, hogy azok állást foglalnak egy egy témában. Inkább egy egy korszak szellemét idézték.
A 60-as években mindenki lesz*rta a vallást, meg a misztikumot, viszont volt hidegháború, meg UFO mánia. Ezt a korszakot vitték vászonra, a világ legtermészetesebb dolga, hogy ezeket a témákat választották bele. ;)

Egy Indiana Jones filmtől nem várunk el állásfoglalást, egy India Jones film az legyen Indiana Jones film, kalandfilm, szórakoztasson a kalnadfilm zsánerén belül, ne mint Sci-Fi.

Hogy én hogy gyűlölöm ezeket a kacsintós smileykat, már bocs, olyan lekicsinylő.

:lol: a kacsintósat én is utálom, pont ezért  :D

Az indiana Jones-ban mindíg van egy misztikus vonal. A frigy ládában adémonok, vagy a kereszteslovagban a több száz éves  öreg lovag. Ez az ufo vonal is végülis misztikum. A régi fejlett kultúra ami csapdákkal és átkokkal teleszórt egy templomot ahol a hajszolt kincs van, az most füldön kívüli. Ugyanúgy egy fejlettebb letűnt civilizáció.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4185 Dátum: 2010. április 27. - 18:42:37 »
Sokan nem szeretik, de szerintem csak azért mert félreértik. Gondolj bele, hogy a való életben mikor használják a kacsintást. Nem olyankor amikor lekicsinylően beszélnek veled (persze biztos van olyanra is példa, de akkor a mosolyt is félre lehetne érteni hasonló szempontból), inkább azt szimbolizálja, hogy nincs harag, még ha mást is gondolunk valamiről, meg hogy haver vagy, vagy hogy jól mondod. Legalábbis számomra ezt jelenti ez a smiley.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4186 Dátum: 2010. április 27. - 18:48:03 »
Sokan nem szeretik, de szerintem csak azért mert félreértik. Gondolj bele, hogy a való életben mikor használják a kacsintást. Nem olyankor amikor lekicsinylően beszélnek veled (persze biztos van olyanra is példa, de akkor a mosolyt is félre lehetne érteni hasonló szempontból), inkább azt szimbolizálja, hogy nincs harag, még ha mást is gondolunk valamiről, meg hogy haver vagy, vagy hogy jól mondod. Legalábbis számomra ezt jelenti ez a smiley.
Szerintem is ezt jelenti. Engem azért zavar és azért érzem azt mint Pádi, mert konkrétan ennek a smileynak tenyérbemászó az ábrázata  :D De nincs harag bennem kacsintóssmiley iránt  ;)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4187 Dátum: 2010. április 27. - 18:57:17 »

Nem vagy egyedül. A kacsintós smiley monnyon le.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4188 Dátum: 2010. április 27. - 22:56:33 »
Oké.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4189 Dátum: 2010. május 01. - 10:16:18 »
Előre is bocsánat! Aki hozzám hasonlóan nem kedveli a Twighlightot annak ez sokkolóan hathat:

Ez a film 3. része. Egy ismerősöm linkelete be a facebookon és így néztem meg.
Csak egy kérdésem lenne, amihez ezt megnézve jutottam el. Nincs gond szerintem azzal, ha egy vámpíros filmben új szabájokat írnak a vámpírvilághoz, mint pl a Penge és az ezüst dolog. Az is egyértelmű, hogy a csillogó vámpírbőrnek semmi értelmes oka, célja nincs a sztori folyamában, és abszolút öncélú az egész.
Arra lennék kíváncsi, hogy a Penge esetében van e valamilyen "Marveles" magyarázat arra, hogy miért épp az ezüst (ami amúgy a farkasembert ölné meg) vállt ki heves reakciót a vámpírokból, a fa helyett.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4190 Dátum: 2010. május 01. - 10:20:20 »
Ugyanúgy hat a szervezetükre, mint a miénkre az ólom, vagy bármi más fém vagy félfém, amit a szervezet nagyon nem komál önmagában.
Ez a biológiai.
Van egy mágikus is, az ezüst egyszerűen olyan tulajdonságokkal bír misztikus szinten, ami komoly károkat okoz a vámpírok természetfeletti természetében. A Marvel vámpírjai ugyanis még most is természetfeletti, mágikus úton életben tartott lények.

Hm... nem olvastam a könyvet, nem láttam a filmet... szóval elég pártatlanul mondom, de ez az előzetes valami félelmetesen unalmas.
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 01. - 10:25:22 írta talgaby »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4191 Dátum: 2010. május 01. - 10:22:50 »
mi az, hogy még most is?
amúgy édekes lenne, egy fa töltény is, csak az a hátránya, hogy a szívbe kell juttatni pontosan.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4192 Dátum: 2010. május 01. - 10:27:18 »
Úgy, hogy a vámpírokat egész egyszerűen egy Drakula-sorozatból emelték át  saját univerzumukba, amikor azonban kijött a Penge-mozi, elég erősen próbáltak átállni a másfajta biológiai létformás magyarázatra az élőhalottról. Ez pár évig ment, aztán végül elvetették, és azokból lett valami biológiai aberráció, akiken gyorsan túlléptünk. Itt kivételesen jól jött, hogy visszaálltak a saját hagyományaikra.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4193 Dátum: 2010. május 01. - 17:09:00 »
A Doryan Gray volt nálunk moziban?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4194 Dátum: 2010. május 01. - 17:12:14 »
Ha vett jegyet, akkor biztos.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4195 Dátum: 2010. május 01. - 21:13:29 »
 ;D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4196 Dátum: 2010. május 04. - 19:18:48 »
A Street Fighter - The Legend of Chun-Li sok SF rajongónál vágta ki a biztosítékot, többek között egy Joey Ansah nevű srácnál is, aki leforgatta a saját Street Fighter filmjét, amely lenyűgözte a Capcom fejeseit, és áldásukat adták a dologra.

Ahogy az a tecsöves címkéből is látszik, a project címe Street Fighter: Legacy, és csütörtöktől lesz ingyenesen elérhető itt http://www.joeyansah.com/
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 04. - 19:21:38 írta Ben Reilly »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4197 Dátum: 2010. május 04. - 20:05:46 »
Ezek egész megnyerőek. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4198 Dátum: 2010. május 04. - 21:39:36 »
Én már láttam egy ilyen a Capcom áldását adta rá című fan filmet, a Devil May Cry-t, hát az valami iszonyatosan trágy volt. :twisted:
A legjobb Játékprogram Fan Film, amit valaha készítettek, az a Silent Hill: No Escape című (néma) animációs film, az elött én is kalapot emelek.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4199 Dátum: 2010. május 05. - 08:04:58 »
Arra lennék kíváncsi, hogy a Penge esetében van e valamilyen "Marveles" magyarázat arra, hogy miért épp az ezüst (ami amúgy a farkasembert ölné meg) vállt ki heves reakciót a vámpírokból, a fa helyett.
Penge képregényekben az alap mitológia érvényes. Misztikus eredetűek, démonoktól származó gonosz lények, harapással fertőznek. Szenteltvíz, fakaró, fokhagyma stb. Ezen felül Penge még hatalmas kardokkal mászkál, de van olyan barátja, aki meg sugárágyúval öli a vámpírokat. :) Ahogy Talgaby is mondja az ezüst és fokhagyma csak a filmben jött be, ugyanis ott a vámpírizmus egy mutáció, egy külön faj. Nincs bennük semmi misztikus (ill. azért belecsempésztek egy kicsit ;)) Napfény, ezüst, fokhagyma erre allergiásak, semmi mással nem lehet megölni őket (ill. itt is van ugye a jó öreg felszeletelős módszer még :)). A magyarázat, hogy lényegében ez egyfajta vérbetegség és az ezüst és fokhagyma a vértisztító hatása miatt jó ellenük.  8)
Én már láttam egy ilyen a Capcom áldását adta rá című fan filmet, a Devil May Cry-t, hát az valami iszonyatosan trágy volt. :twisted:
Erről nem is tudtam. :o Én csak a Devil May Cry 4-hez készült néhány rövid élőszereplős reklám videót láttam, azok nem rosszak.