Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363644 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4260 Dátum: 2010. május 08. - 23:14:02 »
Az szerintem is 100%. Egyébként alaptalanul félsz tőle.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4261 Dátum: 2010. május 08. - 23:15:10 »
A fehérjeturmix nagyon jó barátja a testépítőnek. Bár én sose toltam azt sem.  :D De tényleg jó eredményeket láttam másokon miatta. Hiába, kell  a szervezetnek.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4262 Dátum: 2010. május 08. - 23:16:17 »
Nem fenyeget a veszély, hogy belémeröltetik, úgyhogy nem félek tőle, de tuti nem innék olyat. Akkor már inkább csirkét ennék napi szinten. (de ilyen eredményt nem is akarnék elérni, mint Jake)

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4263 Dátum: 2010. május 08. - 23:18:21 »
Vagy tojásfehérje  ;D Minden reggel, ahogy csúszik le a torkodon... nyamm, nyamm  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4264 Dátum: 2010. május 08. - 23:18:57 »
Okés, de még mindig nem kaptam értelmes érvet arra, miért nem használnád. :)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4265 Dátum: 2010. május 08. - 23:21:31 »
Okés, de még mindig nem kaptam értelmes érvet arra, miért nem használnád. :)
Mert nem is kérdezted.
Mert szintetikus és mert szerintem nem egészséges.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4266 Dátum: 2010. május 09. - 00:05:37 »
Az egy tévhit, hogy pusztán attól, hogy valami szintetikus, nem egészséges. A hatóanyag kémiailag pontosan ugyanúgy épül fel, mint ami a természetben megtalálható.
A szintetikus termékeknél ami lehet valóban egészségkárosító az a hozzáadott vivőanyagok összetétele, de ez sem féltétlenül igaz. Ugyanúgy, a természetes eredetű termékekben is lehetnek olyan vegyületek, amelyek károsak az egészségre, csak sokan nem tudnak róla.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4267 Dátum: 2010. május 09. - 11:27:28 »
Hát jó. De nekem a hatása sem szimpi. Hogy a nagymennyiségű fehérje, megy bele a szervezetembe. Na mindegy én akkor sem fogok ilyet szedni, mert nincs rá szükségem :)

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4268 Dátum: 2010. május 09. - 12:06:41 »
Hát ha izmot fejlesztesz, akár csirkét eszel, akár fehérjeport, nagy mennyiségű fehérje megy bele a szervezetedbe és az izomzatodban lerakódik. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4269 Dátum: 2010. május 09. - 12:09:02 »
Nincs rá szükségem, mert nem fejlesztek izmot. ;) Nekem fontosabb, ha már itt tartunk, hogy mire képes a testem és nem az hogy hogy néz ki.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4270 Dátum: 2010. május 09. - 12:14:25 »
Ha nem fejlesztesz, akkor tényleg fölösleges, mert a túlzott fehérje is zsírkén fog lerakódni.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4271 Dátum: 2010. május 09. - 12:18:29 »
Ha nem fejlesztesz, akkor tényleg fölösleges, mert a túlzott fehérje is zsírkén fog lerakódni.

Jaja tudom. Majd egy olyan szerephez szedek fehérjét és nem gyúrok  ;)

Matt Damon az Informátorban hogy meghízott. Nagyon jó film. És jól illik az  arca ahoz a karakterhez. Lassú, nem túl mozgalmas film, de szerintem érdekes. Valósághű azt mondanám. Durva hogy van ilyen ember. A tévés krimikben megszokhattuk, hogy amint bizonyítékokat tárnak a gyanúsított elé az szépen mindent elmesél egy flashbackel kísérve. Hát ez a film nem ilyen :D
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 09. - 12:21:50 írta VTomi »

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4272 Dátum: 2010. május 09. - 13:24:19 »
Én a felénél kikapcsoltam.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4273 Dátum: 2010. május 09. - 13:37:13 »
Megértem.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4274 Dátum: 2010. május 09. - 13:48:43 »
Most neked akkor mégse tetszett? :headscratch:

Todd

• Pókfej
« Válasz #4275 Dátum: 2010. május 09. - 14:00:18 »
Egyszer pont az Exitben tértek ki erre  furcsa Hollywoody tendenciára. Ha valaki meghízik egy szerep kedvéért, rögtön mindnki hatalmas színészi teljesítményről, meg komoly áldozatról beszél, pedig azért fél éven át zabálni piálni jóval könnyebb, mint fél éven át keményen edzeni fogyni egy egy szerepre.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4276 Dátum: 2010. május 09. - 14:20:24 »
De nekem tetszett, csak azt is megértem, ha valakinek nem.
Nem mondtam, hogy nagy színészi teljesítmény volt, mert meghízott, csak hogy szerintem jó volt a karkater. Úgy ahogy volt Mat damonnal, kövéren.
Az exit meg alapvetően rosszindulatú szokott lenni én nem adok rá. Megnézem ha érdekel és eldöntöm, ogy teszett-e vagy sem.

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4277 Dátum: 2010. május 09. - 17:28:15 »
Én semmilyen kritikára nem adok.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4278 Dátum: 2010. május 09. - 18:56:38 »
Idézet
Ha valaki meghízik egy szerep kedvéért, rögtön mindnki hatalmas színészi teljesítményről, meg komoly áldozatról beszél, pedig azért fél éven át zabálni piálni jóval könnyebb, mint fél éven át keményen edzeni fogyni egy egy szerepre.
Egyrészt nem félév alatt eszik tele magukat, hanem pár hónap alatt híznak 10-20 kilót. Hidd el, folyamatosan tömni magát, mint a libát sem lesz egy jó érzéssel elárasztó dolog egy olyan embernél, aki korábban fele annyit evett. Most meg muszáj enni és hízni kell. De abban igazad van, hogy edzeni, meg izmosodni nehezebb, viszont elfelejtkezel még egy dologról.

Arról, hogy egy kiadós hízás után nagyon gyakran egy kemény fogyás vár a színészre, mert a következő filmben már nem nézhet ki úgy, mint egy jóllakott ovis. SZerintem a 3  közül (izom-hízás-fogyás) a kemény fogyókúra a legnehezebb és a legtöbb akaraterőt igénylő.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4279 Dátum: 2010. május 10. - 11:04:49 »
Szombaton és vasárnap 3tól 5ig a radiocaffén van egy mozis magazin A hét mesterlövésze.
Azt mondja az egyik műsorvezető: "Számomra a Starwars három részes. Én fogtam az 4. 5. 6. epizódot (ebből is vannak már bővített kiegészített verziók) és beraktam egy széfbe mielőtt valaki rá montázsolja Jar-jar binkset"  :lol:
Csak ajánlani akartam a műsort. Nekem beletellt 2-3 adásba mire hozzászoktam Puzsér Róbert néha tenyérbemászó stílusához, de most már szeretem.
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 10. - 11:17:20 írta VTomi »