Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360985 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4340 Dátum: 2010. május 25. - 19:01:37 »
Az biztos. Kötelező darabok az undorító filmek közt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4341 Dátum: 2010. május 25. - 19:12:45 »
Élőben főleg rossz lehet egy mély harapás...  :uhoh:  :hehe:

....

Utána kerestem. Ez sokkal undorítóbb mint a kupackukac.
Mármint az Emberi százlábúnak kerestél utána? Mi az a kupac kukac? A Slechers vagy mi?

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4342 Dátum: 2010. május 25. - 19:52:00 »
Nekem a Motel c. filmek is undorítóak voltak.
Dettó. Az első részt még végigszenvedtem, de aztán azt mondtam, hogy köszönöm, nekem ennyi elég volt az ilyen filmekből. Olyanra nem vagyok kiváncsi, ami csak arról szól, hogy hogyan lehet egy embert minél brutálisabban megkínozni és megölni. Kikapcsolódást ez a film csak aberált állatoknak nyújthat. Lehet, hogy velem van a hiba, de amikor én leülök egy filmet nézni, akkor szórakozni akarok, kikapcsolódni, nem pedig gyomorforgató belezéseket és haláltusákat nézni. Csak sajnos a mai horrorfilmek többsége már másról sem szól, pedig még a régi 80-as évekbeli horrorokban sem az volt a lényeg, hogy minél brutálisabbak legyenek benne a halálok, azért a vérengzések közé raktak történetet is, és ha megnézünk néhány old school horrorfilmet, azokban nem is volt annyira túlzásba víve a vérengzés.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4343 Dátum: 2010. május 25. - 20:08:02 »
Idézet
Véletlenül megnéztem ezt a trailert már én is korábban, de olyan szörnyűnek találtam, hogy még most is rosszul vagyok tőle. Úgy döntöttem, soha senkinek nem mondom el miről szól, mert az is emberiség ellenei bűntett lett volna. Ezért nem is linkeltem be. És különbenis akinek ilyesmi eszébejut az egy elmebeteg, de ezt még meg is írták, le is forgatták stb
Ugye most csak viccelsz?

Ez egy film. AZ életben ettől sokkal undorítóbb dolgok is történnek nap mint nap.

Ne legyünk már ennyire demagógok.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4344 Dátum: 2010. május 25. - 20:11:01 »
Ez egy film. AZ életben ettől sokkal undorítóbb dolgok is történnek nap mint nap.

Pontosan. Csak sokan nem tudnak róluk, mint a ruandai dolgokról. Azt hittem ennél azért magasabb az ingerküszöbötök, pláne azoknak akik láttak női alakot Romita jr.-tól. Mind úgy néz ki mint Sarah Jessica Parker.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4345 Dátum: 2010. május 25. - 20:14:27 »
Idézet
Azt hittem ennél azért magasabb az ingerküszöbötök
Jah, ez kb olyan reakció volt Tomitól, mintha eddig egy hatalmas üvegburokban élt volna, ahol csak virágzó rétek, zöldellő fák, meg csupa öröm és boldogság van...
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4346 Dátum: 2010. május 25. - 20:19:40 »
Na kíváncsi voltam mi a véleményetek erről a filmről. Hogy hol van az én ingerköszöböm. (azt is tudjátok, hogy a doki össze varrta őket ugye?) na mindegy is, nekem ez sok, de ez nem baj. Azért megkérdezném a film készitőitől: "oké ez remek, de mit tettetek hozzá a világhoz?"

Összevont üzenet ideje: 2010. május 25. - 20:20:24
Idézet
Véletlenül megnéztem ezt a trailert már én is korábban, de olyan szörnyűnek találtam, hogy még most is rosszul vagyok tőle. Úgy döntöttem, soha senkinek nem mondom el miről szól, mert az is emberiség ellenei bűntett lett volna. Ezért nem is linkeltem be. És különbenis akinek ilyesmi eszébejut az egy elmebeteg, de ezt még meg is írták, le is forgatták stb
Ugye most csak viccelsz?

Ne legyünk már ennyire demagógok.
Mi volt a demagógia abban a mit mondtam?

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4347 Dátum: 2010. május 25. - 20:20:58 »
Nekem elég magas az ingerküszöböm szerencsére. Az előző barátnőmmel még a Sex és New Yorkot is megkellet néznem filmben. Otthon. Kukorica nélkül.
Hát annyit amennyit a többi több ezer értelmetlen film készítői.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4348 Dátum: 2010. május 25. - 20:23:23 »
Azért megkérdezném a film készitőitől: "oké ez remek, de mit tettetek hozzá a világhoz?"

Mélyen elgondolkodtató film, amely azt a kérdést boncolgatja, hogy a kukac melyik vége akarsz lenni. A szája vagy a se... ha viszont középre kerülsz, megszívtad.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4349 Dátum: 2010. május 25. - 20:25:21 »
Nekem elég magas az ingerküszöböm szerencsére. Az előző barátnőmmel még a Sex és New Yorkot is megkellet néznem filmben. Otthon. Kukorica nélkül.
Hát annyit amennyit a többi több ezer értelmetlen film készítői.
Megértelek, de majd elmúlik. Én a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alattal jártam így. Habár én ehettem nachót, sajtmártással és volt alkohol is hozzá :D

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #4350 Dátum: 2010. május 25. - 20:27:58 »
A szája egyértelműen... Vagy nem?

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4351 Dátum: 2010. május 25. - 20:28:01 »
Azt hittem ennél azért magasabb az ingerküszöbötök, pláne azoknak akik láttak női alakot Romita jr.-tól. Mind úgy néz ki mint Sarah Jessica Parker.

:lol:

Amúgy nem az ingerküszöbbel van itt a gond, csupán nem vagyok hajlandó minden aberált szart megenni amit elémbe raknak. És épp az, hogy elég szörnyűséget él át az ember a rendes világba nap, mint nap, nem kéne még szabadidőbe is ezt tovább fokozni.  ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4352 Dátum: 2010. május 25. - 20:32:51 »
Azt hittem ennél azért magasabb az ingerküszöbötök, pláne azoknak akik láttak női alakot Romita jr.-tól. Mind úgy néz ki mint Sarah Jessica Parker.

:lol:

Amúgy nem az ingerküszöbbel van itt a gond, csupán nem vagyok hajlandó minden aberált szart megenni amit elémbe raknak. És épp az, hogy elég szörnyűséget él át az ember a rendes világba nap, mint nap, nem kéne még szabadidőbe is ezt tovább fokozni.  ;)
Hát ezaz! Egy haverom ugyan ezt mondta valamire, mert ő bírja az ilyen perverz dolgokat, hogy "Mi van nem bírod, pedig a világ is ilyen." Na hátha ilyen akkor minek még ezt filmekkel is fokozni?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #4353 Dátum: 2010. május 25. - 21:17:33 »
Nemrégiben mesélt erről a filmről az egyik barátom, és mondta, hogy a film után megkérdezték a rendezőt és azt mondta, hogy el szeretné készíteni a film 2. részét is, ahol már 100 embert varrnak össze. ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4354 Dátum: 2010. május 25. - 21:20:56 »
Micsoda ambiciók.  :lol:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4355 Dátum: 2010. május 25. - 21:34:43 »
Idézet
Azért megkérdezném a film készitőitől: "oké ez remek, de mit tettetek hozzá a világhoz?"
Semmit, de ahogy előttem írták, ugyanezt a jogos kérdést manapság már minden második ötödik hollywood-i produktumnak fel lehetne tenni.
Idézet
Mi volt a demagógia abban a mit mondtam?
Pusztán csak az, hogy kategorikusan, tényként kijelented, hogy akik ezt csinálták, elmebetegek, és hogy az egész bűntett az emberiség ellen, továbbá óvaintesz mindenkit attól, hogy megnézze, mert biztosan mindenkiben maradandó agykárosodásokat, álmatlan éjszakákat fog okozni a megtekintése. Ráadásul egy előzetesről van szó, úgy, hogy még a filmet nem is láttad (mellesleg a film durvább, de akár lehetne az ellenkezője is, hogy direkt az explicit, megbotránkoztató hatást akarják eltúlozni és belenyomják az összes ilyen "durva" jelenetet az előzetesbe).
Idézet
És épp az, hogy elég szörnyűséget él át az ember a rendes világba nap, mint nap, nem kéne még szabadidőbe is ezt tovább fokozni.
Ez jogos, de hidd el, hogy nagyon sokan élnek ingerszegény, szürke és unalmas hétköznapok közepette, ahol ezek a durva dolgok max. a híradoban említés szintjén, vagy néhány morbid témájú honlapon jelennek meg, úgyhogy gerjednek az ilyesmire. Persze még szerencse, hogy azért nincsenek túl sokan. :)
Idézet
Nemrégiben mesélt erről a filmről az egyik barátom, és mondta, hogy a film után megkérdezték a rendezőt és azt mondta, hogy el szeretné készíteni a film 2. részét is, ahol már 100 embert varrnak össze.
Ez így van, az első rész csak bemelegítő volt. Nem véletlenül kapta az alcímét. :D

Mellesleg kinek a pap, kinek a paplan...ha már a fölösleges, emberiség ellen elkövetett stb filmeknél tartunk, számomra ugyanilyen kategória egy sablonos, cukormázas, nyálas, összeveszünk-kibékülünk-összeveszünk-kibékülünk, aztán a naplementében csókolózós, happy end-es romantikus vígjáték, mint egy ilyen beteg, elszállt horror.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4356 Dátum: 2010. május 25. - 22:00:34 »
A benne lévő doki simán főállásban praktizálhatna abban a városkában, ahová turista utakat nem szerveznek, de Kaine és Todd is állandó vendég.
Bocsáss meg, de abszolúte nem. Ez egy sz*r "horror", ami azon túl, hogy undorító, ránézésre nem kínál semmit, míg Silent Hill egy horrororgia, egy szimfónia, a művészet ezen ágának abszolút legmagasabb foka. Egy napon sem lehet említeni a kettőt.  ;)
Dettó. Az első részt még végigszenvedtem, de aztán azt mondtam, hogy köszönöm, nekem ennyi elég volt az ilyen filmekből. Olyanra nem vagyok kiváncsi, ami csak arról szól, hogy hogyan lehet egy embert minél brutálisabban megkínozni és megölni.
Tökéletesen igazat adok. Ne beszéljünk már ingerszegénységről, mert ezek a dolgok totálisan végletesek. Akinek a normál életben jött ingerek és e közt nincs semmi, az valóban aberrált. Ugyanúgy azokkal is baj van, akik már annyira belesavanyodtak az életükbe, hogy csak egy ennyire extrém és borzalmas dolog tudja kizökkenteni őket. Én nagy horror-fan vagyok, de a Motel egy trágyadomb volt. Ha nem lett volna az elején fél óra erotikus rész, még sokkal gázabb lett volna az egész. A film egyetlen értékelhető pillanata az volt, amikor a főszereplő megbújt a hulladaraboló tálcáján, és imádkozott, hogy az ne vegye észre, hogy még él. Na jó, az is, amikor a csajt elütötték a kocsival.  :D
Régebben is voltak gusztustalan horrorok, de a legaljától az különböztette meg őket, hogy közben érdekesek, vagy izgalmasak is voltak.

Ju

• Pókfej
« Válasz #4357 Dátum: 2010. május 26. - 09:47:27 »
Horrororgia... ezt a szót érdemes megjegyezni. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #4358 Dátum: 2010. május 26. - 10:18:54 »
Szerintem Ben a hasonlatot nem a film minőségére értette, hanem arra, hogy a doki simán lehetne szörnygyáros Silent Hillben.
És valóban lehetne az. Ettől még a film egy kalap sz*r, amit alighanem sose fogok látni.
Egyébiránt a rendező szerintem sem feltétlenül elmebeteg. Szerintem szimplán észrevette, hogy divatosak az ilyen filmek, és kitalálta a legelborultabb legperverzebb sztorit, ami tellett tőle, hogy a legtöbb ember reakciója olyan legyen mint VTomi-é.
Engem csak szimplán qrvára nem érdekel.
« Utoljára szerkesztve: 2010. május 26. - 10:21:55 írta Todd »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4359 Dátum: 2010. május 26. - 11:04:51 »
Szerintem Ben a hasonlatot nem a film minőségére értette, hanem arra, hogy a doki simán lehetne szörnygyáros Silent Hillben.
És valóban lehetne az.

Pontosan. Köszönöm.