Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363012 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4380 Dátum: 2010. május 30. - 23:54:39 »
1.Ez nem is kellett a filmbe. Nem próbálkoztak kínos öko, vagy biokatasztrófákkal. A filmnek nem volt tisztje ítéletet mondani sem az emberek felett, sem a katasztrófát kiváltók felett. Csak bemutatta, tabuk mentesen, kíméletlenül, hogy milyen sivár is egy ilyen tökéletesen kipusztult, sivár, szürke és reménytelen világ.
2.Ezen gondolkoztam én is, de nem emlékszem, hogy rájöttem volna.
3.Itt a legvégére gondolsz? Hát csak többen vannak, meg minden, de alapvetően a srác, még mindig egy gyerek volt, szóval mondani kellett neki valami bíztatót. Vagy nem tudom, ha nem erre, pontosan mire gondolsz itt.
4.Simán eláll egyik-másik konzerv szerintem ennyi ideig. Pont az lenne a lényege, hogy tartósítva van és sokáig felhasználható.
5.Ez olyan alaptalan szőrszálhasogatás. Mivel ők rendszeresen ette, szép kis éléskamrát halmoztak fel emberekből így nem értem, miért ne lehettek volna viszonylag jól tápláltak, és futhattak volna frissen. Amíg van kit enni, nem kell attól tartaniuk, hogy a csoporton belül meg akarja őket enni valaki. Arról meg nem tesz említést a film, hogy mekkora körzetben vadásztak, és hogy milyen sok ilyen kannibál csoport volt még. Valószínűleg eléggé el voltak szeparálva egy másik ilyen csoporttól a nagy távolságok miatt, hogy ne kelljen attól félniük, hogy ők is áldozatokká válnak. Ezzel amúgy szintén nem foglalkozott a film, szóval ez nem logikai hülyeség, vagy ilyesmi, egyszerűen csak nem tértek ki rá.
6.Tomi, tudod a levegőnek van egy olyan tulajdonsága, hogy ahol kevés van belőle, és szabad az útja, oda igyekszik beáramlani a nyomáskülönbségek miatt. :) Innen nem nehéz rájönni, hogy amikor kinyitották az óvóhely fedelét, egyből ment be levegő...addig meg szerintem nyitva volt, hogy menjen be nekik elég, másrészt valószínűleg kinéztek néha, a biztonság kedvéért. A gyertya dolog meg hogy jön ide? Mi is ezzel a problémád? Hogy oxigén kell az égéshez? Ezt az Apa is tudta, szóval biztosan kellett szellőztetniük, hogy a világítás után kimenjen a szén-dioxid és bejöjjön az oxigén.
Hehh, ez jogos. Bááár...a hátadon vinni a tatyót nem olyan nagy kunszt, lehet így volt könnyebb. Mondjuk erre tényleg nem figyeltek.

Ha már ilyeneknél tartunk engem sokkal jobban zavart az, hogy Mitől lehetséges az, hogy minden állat kihalt, egyedül az emberekből maradt meg valamennyi? Legyen bármilyen apokalipszis, olyan nincs, ami ilyen szelektíven meghagyna néhány embert.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4381 Dátum: 2010. június 01. - 08:41:53 »
Ilyen posztapokaliptikus vonalon maradva én hétvégén az Eli könyvét láttam. Sokan haverok közül azt mondják ez a jobb, az Út meg egy... Az Eli könyve nem volt rossz, bár én szinte minden pillanatában a Rock &Roll Szamuráj (Six string samurai) -t véltem felfedezni. Alapból nem szeretem az ilyen ("minden egy nagy sivatag és az embereknek jajj de rossz" filmeket - nem is azért mert túl irreális lenne, hanem talán mert túl reális), de az említett két film kivétel. Persze mindkettőben adott a legyőzhetetlen "antihős" és vándorol valamilyen céllal. :) A többi meg körítés, mindenféle kannibál, meg útonálló meg hasonló. Az mondjuk tetszett, hogy nincs lőszer, meg hasonlók, de a végén átment Rambóba az egész és aprították egymást rendesen.
A Perzsia hercegéhez is volt szerencsém. Kellemes csalódás, ennél sokkal rosszabbra számítottam, nagyjából megőrizték a játék történetét, persze elég sok kis apró módosítással. A harcok látványosak voltak, a szereplők mókásak, a történet egyszerű. A folytatás adja magát, ha a játék történetét viszik tovább nagyjából, akkor egész jópofa dolgokat hozhatnak ki belőle...

És ha már nem is olyan rég a szinkronok minőségéről beszélgettünk, érdemes ezt a kis cikket végigolvasni.
http://www.origo.hu/teve/20100531-segelykialtas-a-szinkronbol.html
« Utoljára szerkesztve: 2010. június 01. - 09:10:07 írta holloo »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4382 Dátum: 2010. június 05. - 10:03:17 »
Star Wars a'la 50-es évek

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4383 Dátum: 2010. június 11. - 13:52:56 »
Uh :o Ez kőkemmény! Nem is hallottam róla. Luke Starkiller  :lol:
Az a durva, hogy ac3po-t egyszerűen elemelték a Metropolis díszlettárából.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4384 Dátum: 2010. június 11. - 13:58:24 »
Az nem véletlen, hogy nem hallottál róla, mert csak összevágták más filmek jeleneteiből (ott van a videó leírásában). Viszont Luke eredeti vezetékneve tényleg Starkiller lett volna, erre utalás a Force unleashed főszereplőjének a neve.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4385 Dátum: 2010. június 11. - 14:02:22 »
Nem mentem a Tube-ra, csak innen néztem, de amúgy sem szoktam a leírásokat olvasni :) Akkor ezért a robot-lopás  ;D Akor a feliratok utólag lettek odaéve 50-es évek stílusban?

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #4386 Dátum: 2010. június 11. - 14:03:21 »
Olvasd el a leírását, és megtudod. :) Ott felsorolják azt is, milyen filmek vannak benne.
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4387 Dátum: 2010. június 11. - 17:40:44 »
Nem tudtok egy jó képet az új Freddye maszkról?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4388 Dátum: 2010. június 11. - 17:46:33 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4389 Dátum: 2010. június 11. - 17:58:34 »
Böe!  :yucky:  köszi!
Elég durva. Jó reális, meg minden. Ez most már a kész gumi maszk ami a színészen van, vagy csak egy bábun? Hm..ez nem is fotó csak rajz.  :headscratch:
A filmben biztos egy csomó szín, meg fényefekt kerül rá, mert a trailerben nem tűnt ilyen rózsaszínek:

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #4390 Dátum: 2010. június 12. - 20:05:41 »
Megnéztem a Rémálom az Elm utcábant. Nagyon jó volt. Az egyik legjobb horrorfilm, amit eddig láttam. Jó történet, jó színészi alakítások, főleg Jackie Earle Haley. Látványos volt és nagyon jól volt megcsinálva.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4391 Dátum: 2010. június 12. - 20:17:16 »
A régit láttad már? Mert én még csak belenéztem az újba, de a régi fényévekkel jobb volt.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4392 Dátum: 2010. június 12. - 20:26:58 »
Az Exit-ben azért dicsérik, mert a képi világát jobban megcsinálták, és elvileg Freddy a régiben ehhez képest nem ijesztő. De én is tervezem megnézni.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4393 Dátum: 2010. június 12. - 22:28:15 »
Lóf...ütyköst nem ijesztő a régiben. Kegyetlen jó maszkja van, és az alakítása is szinte tökéletes a zsáner kereteihez képest. Az egyetlen slashergonosz, akire tényleg azt mondom, hogy valóban olyan figura, akitől be kell fosni.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4394 Dátum: 2010. június 12. - 22:31:16 »
A régit láttad már?
Ez költői kérdés volt? :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4395 Dátum: 2010. június 13. - 10:46:12 »
A régit láttad már?
Ez költői kérdés volt? :lol:
Annak hány része volt? Kiskoromban talán láttam egyet kettőt. Meg kéne néznem egy két rész, és utána az újat.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4396 Dátum: 2010. június 13. - 10:52:23 »
Annak hány része volt?
Hét része volt (nem számítva a Freddie vs Jasont). De talán csak az első három az ami igazán jó. A többi sem rossz, de azok a legjobbak.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4397 Dátum: 2010. június 13. - 10:55:28 »
Annak hány része volt?
Hét része volt (nem számítva a Freddie vs Jasont). De talán csak az első három az ami igazán jó. A többi sem rossz, de azok a legjobbak.
Jó kösz akkor az elsőket nézem. És F vs. jason milyen volt a régiek tükrében? Mert nekem bejött, de nem emlékszem a régi freddyekre. Jó volt a párhuzamos jelenet, mokor egyszerre voltunk a Kristály tónál és az Elm utcában. Az ötletes volt.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4398 Dátum: 2010. június 13. - 11:05:11 »
Én a Freddy's Nightmares TV sorozatot is bírtam.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4399 Dátum: 2010. június 13. - 11:20:45 »
Szerintem jó volt az F vs J. Sikerült jó egyensúlyt találni a két karakter között, amit pl az AvP-nél nem sikerült.