Az, hogy olyan, mintha egy retardált rendezte volna és Freddy Krueger lett volna az arcanimátor.
Imádom a karácsonyi filmeket és rengeteg olyat végig tudok nézni, amitől mások sikítozni kezdenek. Én kedvelem a Hull a pelyhest. A Muszklimikulást is. Minden évben megnézem a Télaput, és még a második részét is simán elviselem. Szóval én simán elvegyok olyan karácsonyi filmekkel, ahol se az író, se a rendező, se a főszereplő nem nevezhető éppen a filmvilág krémjének.
De a Polar Expresst majdnem elhajítottam a fenébe, miután kivettem a lejátszóból. A rendező egy amatőr barom, Tom Hanksről ez alapján az életben el nem hinném, hogy egy Oscar-díjas színész...
...bár nála elég sok éve el tudnám ezt mondani, amilyeneket alakít a filmjeiben...
...a gyerekek szinkronja jó esetben közepes, a szemüveges srácé egy emberkínzás (eredeti, nem magyar!), a vágások értelmetlenek, az adaptáció pedig nem tudja eldönteni, hogy most pontosan mit is akar nekünk mondani az eredeti mű tartalmából. Esküszöm, rosszabb adaptáció a Kongónál.