Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360976 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4640 Dátum: 2010. augusztus 06. - 22:59:51 »
Na bazz, a Yogi Bear filmhez kiadtak egy olyan posztert, hogy tátom a számat: Bubu és Maci Laci... hátulról.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4641 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:00:35 »
Mindig is sejtettem.  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4642 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:01:53 »
Te... jó... ég...Istenem... ez már a mélypont?  :shocking:
Asszem rosszat fogok álmodni...

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4643 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:05:53 »
Te... jó... ég...Istenem... ez már a mélypont?  :shocking:
Asszem rosszat fogok álmodni...

Hidd el, sajnos van ennél még mélyebb is. Csak kérdezd meg Bubu barátunkat itt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4644 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:08:09 »
Mekkora pupilláik vannak ezeknek? Nincs is szemük fehérje. Ezek a szemek ijesztőbbek, mint a Polar Expressben.
(Jesszusom, most eszembe jutott az a film... hogy az milyen félelmetesen rossz volt...)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4645 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:09:59 »
Nekem minden ilyen film tetszik, ha december van. Nemtudok ellentmondani A Karácsonyi Hangulatnak, még ha Polar Express formában is jön.  :D

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4646 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:10:38 »
De ez most mi??? Tényleg! Egy gyerek film, plakátja, gyerekeknek?
Ezen két undorítóanocsmány betépett műmedve van... ráadásúl a nagyobb megpakolja a kis nyomorultabbat  :o

Am mi azzal a gáz? azzal a vonatos filmel? én azt nem láttam  :ohmy:

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4647 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:13:25 »
Ez tényleg nem semmi. :o Akkor már inkább legyenek megrajzolva, vagy játsszák őket igazi medvék. Bár utóbbit azért megnézném, hogy valósítják meg. ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4648 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:16:13 »
Az, hogy olyan, mintha egy retardált rendezte volna és Freddy Krueger lett volna az arcanimátor.
Imádom a karácsonyi filmeket és rengeteg olyat végig tudok nézni, amitől mások sikítozni kezdenek. Én kedvelem a Hull a pelyhest. A Muszklimikulást is. Minden évben megnézem a Télaput, és még a második részét is simán elviselem. Szóval én simán elvegyok olyan karácsonyi filmekkel, ahol se az író, se a rendező, se a főszereplő nem nevezhető éppen a filmvilág krémjének.
De a Polar Expresst majdnem elhajítottam a fenébe, miután kivettem a lejátszóból. A rendező egy amatőr barom, Tom Hanksről ez alapján az életben el nem hinném, hogy egy Oscar-díjas színész...
...bár nála elég sok éve el tudnám ezt mondani, amilyeneket alakít a filmjeiben...
...a gyerekek szinkronja jó esetben közepes, a szemüveges srácé egy emberkínzás (eredeti, nem magyar!), a vágások értelmetlenek, az adaptáció pedig nem tudja eldönteni, hogy most pontosan mit is akar nekünk mondani az eredeti mű tartalmából. Esküszöm, rosszabb adaptáció a Kongónál.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4649 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:17:48 »
Am mi azzal a gáz? azzal a vonatos filmel? én azt nem láttam  :ohmy:

Azon kívül hogy egy csapat retardált gyerek felszáll egy olyan vonatra amit egy láthatóan pedo kalaúz üzemeltet semmi. Ha jó filmet akartak volna belőle, akkor a kölykök nem a Télapónál, hanem egy tajvani kuplerájban tértek volna magukhoz, ahol hamisított Adidas surranókat varrtak volna életük végéig.   

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4650 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:20:00 »
Hát ez elég siralmas... inkább ne mpótolom be a film nem megnézését :P

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4651 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:21:19 »
A Hull a pelyhest én is bírom.

Idézet
A rendező egy amatőr barom
Ez azért durva tárgyi tévedés. Lehet, hogy barom, nem tudom, de speciel Robert Zemeckis-ről van szó, és az igaz, hogy amióta belebuzult a performace capture-be, pocsék filmeket csinál, de előtte csinált egy Smaragd románcát, egy Vissza a jövőbe trilógiát, egy kultikus Roger nyúl a pácbant, egy Forrest gumpot..soroljam még? Egy ilyen embert leamatőrözni brutális melléfogás.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4652 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:23:05 »
Amúgy szerintem nem olyan rossz, csak az a baj, hogy már annyira sok mocskot lát az ember, hogy már akárkire rálehet mondani, hogy perverz, pedofil meg beteg aki kedvességgel közelít a gyermekek felé. Szerintem a Polar Express kedves film, lehet túl sokat akart és ez nem jött össze, de simán olyan, amit betudsz pakolni a dvd lejátszóba Ünnepekkor és végignézed egy bögre kakaó mellett a feleségeddel, családoddal, barátnőddel vagy akár a tizenéves szex-szolgáddal. (jó ez az utóbbi poén  ;D)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4653 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:30:23 »
Mekkora pupilláik vannak ezeknek? Nincs is szemük fehérje. Ezek a szemek ijesztőbbek, mint a Polar Expressben.
(Jesszusom, most eszembe jutott az a film... hogy az milyen félelmetesen rossz volt...)
Az állatoknak nincs, pontosabban nem látszik a szeme fehérje. Ez csak az emberekre jellemző, ettől van úgymond tekintetünk. Persze ezért kéne, hogy a két medvének is legyen szeme fehérhje, igazad van. És amire te gondolsz az nem pupilla hanem írisz.  (bocs a szőrszálhasogatásért :D)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4654 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:37:15 »
Este tizenegykor már nehezen megyek bele az anatómiai részletekbe. :)
Idézet
Ez azért durva tárgyi tévedés. Lehet, hogy barom, nem tudom, de speciel Robert Zemeckis-ről van szó(...)
Akkor egy tehetségét vesztett barom. Ez se menti fel, hogy képtelen volt egyetlen normális jelenetet összehozni benne, pedig itt a színészei kénytelenek voltak szó szerint azt tenni, amit ő akart.
Idézet
a Polar Express kedves film, lehet túl sokat akart és ez nem jött össze, de simán olyan, amit betudsz pakolni a dvd lejátszóba Ünnepekkor
Az inkább a Bunyó karácsonyig. A Wonderful Life. A Csoda a 34. utcában. A Die Hard 1-2. A Joyeux Nöel. Gyakorlatilag akármelyik Christmas Carol (személy szerint Disney-éké mellett teszem le a voksom). A Nightmare Before Christmas. A Reszkessetek betörők. De a Polar Express mellett én még a Santa Claus Conquers the Martianst is oda tenném.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4655 Dátum: 2010. augusztus 06. - 23:45:01 »
Naaa azért ez nem kis túlzás. Nekem pl. mikor a főhős lánytesója egy idő után nem hallotta a csengő hangját, majdnem kibújt a könnyem.  :D Vannak ott jó ötletek. Vannak ott rosszak is. De over all, szerintem nem tartozik a brrrr kategóriába, legalábbis számomra nem.  :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4656 Dátum: 2010. augusztus 07. - 00:47:33 »

Fuuuuuuuuuuck thiiiiiiiiiiiiis, ez borzalmas.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #4657 Dátum: 2010. augusztus 07. - 01:49:53 »
Á dehogy. A legalja az volt, amikor kiderült, hogy a torpedó című táblás játékból akciófilm lesz. Ahhoz képest egy ilyen debil animációs adaptáció csak szimplán fölösleges.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #4658 Dátum: 2010. augusztus 07. - 06:32:04 »
Kisgyerekeknek lehet , hogy bejön majd.

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #4659 Dátum: 2010. augusztus 07. - 09:56:52 »
Szegény Maci Laci....
ahogy pepo mondja, tiszta fölösleges...  :drying:
És tényleg írtó lapos...