Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363105 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4740 Dátum: 2010. augusztus 26. - 11:18:55 »
Ez a Frank Miller film nekem egészen bejön. A Predatorst pedig már nekem is meg kéne néznem.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4741 Dátum: 2010. augusztus 26. - 12:26:06 »
Én nem fűzök nagy reményeket hozzá , pedig én szeretem az Aliens és Predator karaktereket.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4742 Dátum: 2010. augusztus 26. - 13:59:40 »
Hu, basszus, én még nem láttam az elsőt, (ami ugye most megy a mozikba és elég nagy siker, szval Van Damme, szidhatja magát, és ha nem hülye akkor rábólint a második részre.) na szval, a pletyka szerint Stalonne máris elkezdte nézni kik szerepelnének a második részben, és nem semmi lenne, ha ez ismét összejönne. :D
Filmdroid:
Sylvester Stallone megcsinálta, a 80-85 millió dollárba került The Expendables (nagy szégyen, de még nincs hazai bemutató) eddig szépen muzsikál, így a folytatásra is elég nagy az esély, legalábbis a producer és Stallone is akarja a második részt. Stallone máris felvette a kapcsolatot Arnold Schwarzeneggerrel, no meg Jean-Claude Van Damme-mal, aki azért utasította vissza az első részben való részvételt, mert Stallone nem tudta kellőképpen körülírni a karakterét. Bruce Willist is nagyon szeretnék megnyerni a sequelhez, Stallone elmondása szerint őt tenné meg a film gonoszának.

A The Sun oldal információi szerint Mr T., Hulk Hogan és Carl Weathers is rajta van azon a listán, akiket benne akarnak tudni a The Expendables 2-ben, ezen kívül Stallone szándéka szerint  Vin Dieselt és Dwayne Johnsont is leszerződtetné a produkcióba.

Az info egyelőre nem megerősített (a The Sun sok pletykát állít be igaznak), de ezek a nevek elférnének a filmben. Rajtuk kívül Kurt Russell, Wesley Snipes, Chuck Norris, Michael Dudikoff, Cynthia Rothrock is eszébe juthatna a rendező-főszereplőnek. Esetleg Michael Ironside?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #4743 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:26:16 »
Én egész nyáron a The Expandables-re vártam. Már vagy százszor megnéztem a trailerét, úgyhogy:  :asshole: magyar forgalmzók!
Arról nem is beszélve, hogy az ország összes Cinema City-be játszák a Ragadózókat, kivéve Szolnokon. Azt mondták, hogy nincs elég kópia :smsorry:
De a Rusnya macska a bosszúja, meg az ehhez hasonló szarokból persze van elég. :violent:
"Live for nothing or die for something, your call."

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4744 Dátum: 2010. augusztus 26. - 14:38:27 »
Ha benne lenne egy folytatásban együtt mondjuk egy Mr. T-Hulk Hogan-Chuck Norris hármas (pláne egy közös akciójelenetben), felrobbanna az Uncyclopedia szervere és az én oltáriság-feldolgozási agyközpontom (meg feltételezhetőleg az összes nem autósmozi, ami megpróbálja leadni a filmet). De Cynthia Rothrock se lenne egy rossz ötlet, kifejezetten ügyes akciósztárnak tartom.

BuB

• Pókfej
« Válasz #4745 Dátum: 2010. augusztus 26. - 15:16:32 »
Na én őt totál nem ismerem...
A többiektől már láttam filmet, ja nem, kivéve Norrist, sztem tőle csak a Walkert láttam, de azt is kerültem eléggé.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4746 Dátum: 2010. augusztus 26. - 15:22:44 »
Cynthia Rothrock nagyon rég nem láttam tőle semmit. 90-es évek sztárja volt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4747 Dátum: 2010. augusztus 26. - 15:35:27 »
Nem is tudom ki volt az, aki azt mondta róla, hogy az egyetlen cinemaxos színésznő, aki úgy lett híres, hogy nem kellett minden filmjében levetkőznie. Plusz amúgy szerepel minden idők legjobb verekedős jelenetében is.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4748 Dátum: 2010. augusztus 26. - 15:42:37 »
Nem is tudom ki volt az, aki azt mondta róla, hogy az egyetlen cinemaxos színésznő, aki úgy lett híres, hogy nem kellett minden filmjében levetkőznie. Plusz amúgy szerepel minden idők legjobb verekedős jelenetében is.

Ez már volt linkelve korábban, nagyon zúz.  :lol:

BuB

• Pókfej
« Válasz #4749 Dátum: 2010. augusztus 26. - 16:06:42 »
Ja, hogy ez ő volt? Ezt tényleg linkelték a múltkor. ;D

venom75

• Pókfej
« Válasz #4750 Dátum: 2010. augusztus 26. - 17:52:50 »
Nekem ez nagyon tetszett tőle akkor .  4:12

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4751 Dátum: 2010. augusztus 26. - 18:29:43 »
A többiektől már láttam filmet, ja nem, kivéve Norrist, sztem tőle csak a Walkert láttam, de azt is kerültem eléggé.
Ezek a mai fiatalok!  :D Nem láttad a Sárkány Útját???
C. Rothrock jól bunyózott annak idején. Nyert valami fegyverforgató bajnokságot is, és egyike volt azon keveseknek, akik nem ázsiai létükre rendszeresen szerepeltek hongkongi Kung-Fu-filmekben. A (németül) Ultraforce 2 című filmben tűnt fel.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4752 Dátum: 2010. augusztus 26. - 18:40:21 »
Hát, azért nem mondanám, hogy kevesen voltak, mert Godfrey Ho gyakorlatilag összes (90+) filmjének kaukázusi főszereplője volt, és mindegyik Hong Kong-i film... sőt, valójában az USA-ba került ázsiai filmek elég nagy hányada olyan, hogy szándékosan kaukázusi főszereplőjük volt, pont azért, hogy a nyugati piacon is menjenek. Az már más kérdés, hogy idehaza egyetlen normális Zs-kategóriás ázsiai filmhullám se volt, pedig annyi gyönyörűségesen rossz filmre lehet ott lelni, amivel egy életre el tudja látni magát az ember.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4753 Dátum: 2010. augusztus 26. - 18:47:31 »
Oké, most találtál valakit, aki csinált ilyet, de higgy nekem: annak idején több száz ilyen filmet láttam, tudom, miről beszélek.  ;)

venom75

• Pókfej
« Válasz #4754 Dátum: 2010. augusztus 26. - 19:29:44 »
Régen ez volt a nagy divat Kung-fu , Karate  stb. Én is nagyon sok ilyen filmet láttam .

BuB

• Pókfej
« Válasz #4755 Dátum: 2010. augusztus 26. - 19:51:28 »
Ezek a mai fiatalok!  :D Nem láttad a Sárkány Útját???
C. Rothrock jól bunyózott annak idején. Nyert valami fegyverforgató bajnokságot is, és egyike volt azon keveseknek, akik nem ázsiai létükre rendszeresen szerepeltek hongkongi Kung-Fu-filmekben. A (németül) Ultraforce 2 című filmben tűnt fel.
Közbe megnéztem az adatlapját, és láttam, hogy benne volt, de nem emlékeztem rá, nem mostanában néztem meg. :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4756 Dátum: 2010. augusztus 27. - 08:33:33 »
Az már más kérdés, hogy idehaza egyetlen normális Zs-kategóriás ázsiai filmhullám se volt, pedig annyi gyönyörűségesen rossz filmre lehet ott lelni, amivel egy életre el tudja látni magát az ember.
Mindig is volt, csak videokazettán ill. most DVD-n. Ezen csodálkozni nem kell a hazai mozis szokásokat tekintve, ahol már egy Bruce Willis filmet sem vállalnak be a forgalmazók a moziban, hanem egyből DVD (és ezt megjátszották már más külföldön taroló és elismert filmekkel is, olyan mondva csinált okokra hivatkozva, hogy sírva röhögtem, hogy tényleg ekkora kreténnek nézik a magyar moziba járókat....)
Egyébként aki jó akciófilmet, krimit, drámát akar nézni, az mind keleti filmeket néz, ott még szokás történetet is csinálni a filmnek, nemcsak 3D és akkor kész...

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4757 Dátum: 2010. augusztus 27. - 08:56:06 »
Hát én még videókazin sem. Volt idő, amikor hetente két filmes ütemben fosztogattunk egy környékbeli tékát, de ott is gyakorlatilag csak amerikai filmek voltak. Dvd-ken se látok, még a 99 Ft-osak közt sem.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4758 Dátum: 2010. augusztus 27. - 09:57:03 »
Egyébként aki jó akciófilmet, krimit, drámát akar nézni, az mind keleti filmeket néz, ott még szokás történetet is csinálni a filmnek, nemcsak 3D és akkor kész...

Erről akaratlanul is ez jutott eszembe:

:hehe:

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4759 Dátum: 2010. augusztus 27. - 11:19:42 »
Hát én még videókazin sem. Volt idő, amikor hetente két filmes ütemben fosztogattunk egy környékbeli tékát, de ott is gyakorlatilag csak amerikai filmek voltak. Dvd-ken se látok, még a 99 Ft-osak közt sem.
Nem igazán értem merre jársz akkor. :) Vagy nagyon szeretik az ilyen filmeket és elkapkodják, vagy az ott az "ázsia mentes" övezet. :)
Erről akaratlanul is ez jutott eszembe:
 :hehe:
Pedig ez a Versus mekkora film. :) Trash movie, akkora összegből is forgatták, de minden akció és lövöldözés a helyén van és a zenék is marha jók szerintem. Komolyan nem lehet venni, az igaz, mert nem is az a célja, a humor valakinek bejön valakinek nem. Haverokkal a zombis lövöldözéseknél szétröhögtük magunkat, a rejtett kis poénokon, meg a késes, pszichopata csávó vitte a prímet, nagyon nagy arcokat tudott vágni és nagyon nagy beszólásai is voltak. :)