Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365236 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Silver

• Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4820 Dátum: 2010. szeptember 04. - 08:52:59 »
Megnéztem a Clash-t. Hááát mit ne mondjak nekem tetszett :) A sztorit egész jól írták át így nagy meglepetéseket okozott itt ott. Az ilyen "történelmi, fantasy" beütésű filmeknél mindig a látvánnyal volt bajom, miszerint még a legutolsó talpasra is agyoncicomázott platinával futtatott szerelést aggatnak és ettől kicsit hihetetlen az egész de itt még a kosztümök is rendben voltak. A látvány meg nem kicsit volt rendben hanem nagyon, a dzsinn és amikor szuicid lett nagyon feelinges volt, a skorpiókról, krakenről, medúzáról meg egyebekről nem is szólva. Jó kis fantasy volt !

Jöhet a 2, megengedem  :hehe:

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4821 Dátum: 2010. szeptember 04. - 18:26:10 »
Ez a Titánok Harca akar lenni? Egyébként nekem csak az a gondom a filmmel, hogy szinte egy az egyben a Walt Disney-s Herkules rajzfilm történetét vették át benne. Pár apró részlettől eltekintve, majdnem ugyanaz volt. De ne is várjunk sokat Buliwoodtól, hiszen az Avatar is nagy siker lett a Pocahontas meséből kiindulva.

Én meg a Ragadozókat néztem meg (kár, hogy a Ragadozók cím már volt egyszer egy jó filmmel, így akárhányszor hallom, mindig az a film jut az eszembe, nem pedig a Predators). Szerintem egész jó film lett. Eleinte tartottam tőle, de egész jól fel lett építve a történet. Nimród jó munkát végzett vele, folytatást neki.  :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #4822 Dátum: 2010. szeptember 04. - 20:39:29 »
Kicsit csalódtam a Titánok Harcában, bevallom őszintén!
Bár aki nem látta a régi 1981-es verziót annak tetszhet a film!
Calibos = Acrisius ez valami vicc? Miért kellet ezt a két külömböző karaktert össze gyúrni? Hogy kevesebb szereplő legyen a filmben?
Az effektek okésak voltak, pláne Hádész tetszett, érdekes módon Zeusz neki mondja hogy engedje szabadon a Krakent!!! Értitek! Poszeidon meg sehol, csak a film elején egy kósza említés! Medúza meg egyenesen gyönyörű volt, holott a régiben be lehetett tojni rajta, olyan ronda volt!
Szóval logikailag nagyon gyenge egy alkotás, látványosnak látványos ugyan hiszen eleve 3D-re tervezték, de sajnos én inkább a régi fogom többször megnézni!
Sam Worthington magyar hangja továbbra is Széles Tamás, aminek örülök! :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #4823 Dátum: 2010. szeptember 04. - 21:14:05 »
A Predators-t  már én is várom , nekem nagyon tetszettek az előzetesek.
Megvárom míg normális formában kikölcsönözhető lesz valahol.

benya11

• Thanos
    • fotolog
« Válasz #4824 Dátum: 2010. szeptember 05. - 12:00:26 »
Szerintem moziban én se fogom megnézni, de azért kíváncsi vagyok rá.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4825 Dátum: 2010. szeptember 05. - 22:38:57 »
Kicsit csalódtam a Titánok Harcában, bevallom őszintén!
Bár aki nem látta a régi 1981-es verziót annak tetszhet a film!
Calibos = Acrisius ez valami vicc? Miért kellet ezt a két külömböző karaktert össze gyúrni? Hogy kevesebb szereplő legyen a filmben?
Az effektek okésak voltak, pláne Hádész tetszett, érdekes módon Zeusz neki mondja hogy engedje szabadon a Krakent!!! Értitek! Poszeidon meg sehol, csak a film elején egy kósza említés! Medúza meg egyenesen gyönyörű volt, holott a régiben be lehetett tojni rajta, olyan ronda volt!
Szóval logikailag nagyon gyenge egy alkotás, látványosnak látványos ugyan hiszen eleve 3D-re tervezték, de sajnos én inkább a régi fogom többször megnézni!
Sam Worthington magyar hangja továbbra is Széles Tamás, aminek örülök! :)

Nekem nagy kedvencem a 81-es verzió, azon nőttem fel  ;D Poén volt a kikacsintás a 81-esre a fémbagollyal  :D

A Calibosban igazad van, kicsit vesztett így a súlyából a karaktere de nem ment a film rovására.

Poszeidon, hát igen, ez is igaz, a többi istennek nem sok szerepe jutott... Nagyon Hádészt akarták beállítani rossz fiúnak.

Az új Medúza nekem jobban tetszett mint a régiben.  :brow: :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4826 Dátum: 2010. szeptember 05. - 22:44:46 »
Ma néztem meg másodszor az Éberség című thrillert. Tudom ajánlani, tök jó volt másodikra is, és jó színészek is voltak benne. Plusz láttam a Másnaposok című agymenést is, az is jó volt.  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4827 Dátum: 2010. szeptember 06. - 08:07:57 »
Azért az új medúza az inkább a God of War alkotóinak keze munkáját dícséri, ahonnan másolták.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4828 Dátum: 2010. szeptember 06. - 09:51:29 »
Ma néztem meg másodszor az Éberség című thrillert. Tudom ajánlani, tök jó volt másodikra is, és jó színészek is voltak benne.  :D
Az az, amikor műtik Darth Vadert? Ha igen, akkor én pont múlt héten láttam elsőre és megdőlt talgaby elmélete, miszerint Hayden C. nem tud játszani. ;) Tényleg nem rossz film.
Azért az új medúza az inkább a God of War alkotóinak keze munkáját dícséri, ahonnan másolták.
Igen, mintha a God of War készítői nem másolták volna...

Todd

• Pókfej
« Válasz #4829 Dátum: 2010. szeptember 06. - 10:16:41 »
Az új Clash lényegében egy film által ihletett játék által ihletett film. :lol:
Épp ezért a Kratos vs. Perseus küzdelem az oda is b*szott a GOW 2-ben rendesen. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4830 Dátum: 2010. szeptember 06. - 10:59:24 »
Az az, amikor műtik Darth Vadert? Ha igen, akkor én pont múlt héten láttam elsőre és megdőlt talgaby elmélete, miszerint Hayden C. nem tud játszani. ;) Tényleg nem rossz film.
Igen, az az.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #4831 Dátum: 2010. szeptember 06. - 11:36:15 »
Az az, amikor műtik Darth Vadert? Ha igen, akkor én pont múlt héten láttam elsőre és megdőlt talgaby elmélete, miszerint Hayden C. nem tud játszani. ;)
Lehet, hogy ott már elég idősnek nézték ahhoz, hogy adjanak neki kávét.
Meg leckéket az angol nyelv hangúlyozásának használatából

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4832 Dátum: 2010. szeptember 06. - 12:10:28 »
Az az, amikor műtik Darth Vadert? Ha igen, akkor én pont múlt héten láttam elsőre és megdőlt talgaby elmélete, miszerint Hayden C. nem tud játszani. ;)
Lehet, hogy ott már elég idősnek nézték ahhoz, hogy adjanak neki kávét.

Tudom, hogy nem szeretik az emotikonos hsz-eket, de ez  :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !

Én tegnap néztem újra rtlen a Sithek Bosszúját és a teljes filmből csak akkor tetszik a Hayden skac alakítása, mikor már csúszik be a lávába.  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #4833 Dátum: 2010. szeptember 06. - 12:26:50 »
Én is azt nézte este , és tényleg akkor volt jó a srác amikor már rossz volt.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4834 Dátum: 2010. szeptember 06. - 14:30:37 »
Szerintem jól alakította Hayden Anakint (főleg mikor aprította a Jedi gyerekeket) de a könyv jobban áthozza az átállást mint a film. És nem, nem a galaktikus óra átállításról beszélek.  :hehe:

balogh44

• Thanos
« Válasz #4835 Dátum: 2010. szeptember 06. - 17:50:02 »
Én szeretem a rajzfilmeket is, nemrég szereztem be egy régi nagy kedvencet a Négy dínó new York-bant.! És lám, Pókember ott is ott volt, csak nagy luffballon formájában! :D

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4836 Dátum: 2010. szeptember 06. - 18:17:32 »
 :o A Jurrasic korban már létezett New York ? :twisted:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #4837 Dátum: 2010. szeptember 06. - 19:19:45 »
:D
Én szeretem azt a rajzfilmet, elégé látványos, megelőzte a korát!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4838 Dátum: 2010. szeptember 06. - 19:46:29 »
Nem egészen erre gondoltam :drying:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4839 Dátum: 2010. szeptember 07. - 09:29:06 »
:o A Jurrasic korban már létezett New York ? :twisted:
Én sem emlékszem tanulmányaimban olyanra, hogy Jurassic kor, gondolom ezért nem is kaptál rá választ.  :P ;D

Megnéztem a Karate kölyök (ami szerintem nyugodtan lehetett volna Kung-fu kölyök, de mindegy) című filmet, szerintem elég jó kis mozi volt, hangulatilag nagyon eltalálták a dolgot és végre sikerült az eredeti filmek legnagyobb hibáját is kijavítani, itt tényleg jók a bunyók és elhiszi az ember, hogy ezek a srácok kenik vágják a dolgot.  A kritikákon viszont meglepődtem, azért Jackie Chan-t így lefikázni nem szép dolog, szerintem a kora ellenére azért még mindig ott van a szeren az öreg. :)