Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363213 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

venom75

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #4960 Dátum: 2010. szeptember 23. - 16:58:52 »
Ez természetes , ezért forgattam csak saját szórakoztatásomra , illetve volt akkor , hogy így próbáltam tetszeni valakinek. :D
Amúgy nem sok filmben láttam igazi technikát ( Bruce Lee-n kívül )
« Utoljára szerkesztve: 2010. szeptember 23. - 17:01:08 írta venom75 »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4961 Dátum: 2010. szeptember 23. - 17:16:59 »
Mikor először vetítették a Tini Nindzsa Kínai levésbetéteket (90-es évek eleje), egy régi seprűnyélből és láncból csináltam magamnak egy pár egyszer használatos kezdetleges kuncsákót. Azért mondom, hogy csak egyszer használatos, mert egyszer használtam (pörgettem ám mint a veszedelem), de sikerült úgy tökön és gyomron találnom magam, hogy a fájdalomtól fejbe is kúrtam magam az egyikkel amitől lila lett a szeme alatt, és eleredt az orrom vére.

venom75

• Pókfej
« Válasz #4962 Dátum: 2010. szeptember 23. - 18:59:19 »
Szerintem nálad ez magyaráz mindent.  :D :D

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4963 Dátum: 2010. szeptember 23. - 19:01:01 »
Á, én már ezt megelőzően is olyan voltam, hogyha leültem a wc-re felment bennem a pumpa.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4964 Dátum: 2010. szeptember 23. - 20:42:24 »
A te kezedben még az arany is sz*rrá válik Ben. :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #4965 Dátum: 2010. szeptember 23. - 21:16:27 »
Én is. :-[
És én is.  :drying:
:o Jobbulást nektek is...

Idézet
Aha, és akkor milyen is a pontos nunchaku használat, hogy mi is tudjuk, hogy amikor megtámad az utcán egy japán diáklány akkor most csak zsonglőrködik vele vagy szét akarja ütni a fejem.
Csak akkor észrevehető a különbség, ha értesz hozzá. De ha zsonglőrködni tud vele, és nem üti meg magát, már jobb, ha elfutsz. :)
Mondjuk ha felismered, hogy csak gyakorló nunchaku van nála (ami szivacsból van), akkor is megnyugodhatsz kicsit, azzal olyan nagy kárt nem tud tenni benned. :D Kivéve, ha megfojt a zsinórjával. :roll: ;D

Ben... :lol: :lol: :lol: Haláli jó sztorijaid vannak. :lol: De amúgy gyerekkoromban a star wars/hegylakó/szamuráj/nindzsa láz hatására mi folyton fakardokat kreáltunk tesómmal meg haverral a telkünkön a fiatal ecetfák törzséből. :lol: Aztán azzal kardoztunk. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4966 Dátum: 2010. szeptember 23. - 21:32:11 »
Mi is állandóan fakardoztunk.
De nem kellett tulzásba vinni a készítést, seprűnyéltől szőlővenyigéig bármi megtette, amivel elég nagyot lehet ütni.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4967 Dátum: 2010. szeptember 24. - 15:06:53 »
De amúgy gyerekkoromban a star wars/hegylakó/szamuráj/nindzsa láz hatására mi folyton fakardokat kreáltunk tesómmal meg haverral a telkünkön a fiatal ecetfák törzséből. :lol: Aztán azzal kardoztunk. ;D

Ó azt mi is csináltuk 7-8 éves koromban. Apám a munkahelyén egy lécből esztergált egy olyan fakardot, hogy az valami csoda volt. Kidolgozott nyél, penge. Kurvajó volt. Szomszéd gyereke a két fadarabból összekalapált kardjával kihívott. Én büszkén szembeálltam vele ő meg egy csapással ripityára törte a kardomat az övével. Az esztergálástól úgy elvékonyodott és meggyengült a léc, hogy nem bírt ki egy csapást sem. Engem akkor úgy elvert a szomszéd srác a kardjával, hogy elmehettem volna navinak az Avatarba, mert mindenhol kék és lila voltam.

Todd

• Pókfej
« Válasz #4968 Dátum: 2010. szeptember 24. - 15:37:23 »
Mi is hamar rájöttünk, hogy a szépen kinéző kardokat b*szhatjuk, a göröngyös sz*r fadorongokkal volt verhetetlen az ember.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #4969 Dátum: 2010. szeptember 24. - 15:38:59 »
Azok voltak az enchant items.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #4970 Dátum: 2010. szeptember 25. - 04:29:41 »

venom75

• Pókfej
« Válasz #4971 Dátum: 2010. szeptember 25. - 06:37:46 »
Potterben talán az első három részig jutottam el filmben , valahogy ezek után megcsappant az érdeklődésem iránta. Biztosan jó film és látványos ( előzetes is mutatja ) , de nekem és szerencsére a lányom életéből is kimaradt valahogyan. 

VTomi

• Pókfej
« Válasz #4972 Dátum: 2010. szeptember 25. - 09:41:55 »
egnéztem végre a Man from earth (Az őslakó) c. filmet. Zseniális! Aki szereti a sci-fit, annak kötelező!!!
Itt pedig a szept 12-ei adásban ki is tárgyalják:
http://zongora.it.med.unideb.hu/public%20life/a%20het%20mesterlovesze/
(persze csak a film megnézése után ajánlom, mert szétspoilerezik. Már a magyar cím is túl sokat mond)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4973 Dátum: 2010. szeptember 25. - 21:10:34 »
Most jöttem a 3D-s Resident Evilről. Vagy a legjobb rész volt eddig, vagy az elsővel egyenértékű legjobb.  :) Nekem nagyon tetszett, és egyáltalán nem a 3D miatt, hanem a látvány+végrehajtás, a karakterek és a zenei aláfestés miatt. De elsősorban azért, mert végre rengeteg olyan dolog volt benne, amit egyenesen a játékból vettek ki - konkrétan az 5. részből (ha már ez is az 5.). :)
1: Claire mellén a "pók" 2: Chris Redfield 3: Wesker 4: az új zombikutya 5: az új kígyószájú zombi 6: a baromi nagy fejszés hóhér (egy az egyben a játékból minden tekintetben - még a kaput is áttörte, mint ott) 7: Wesker bunyója és lövések elöli elhajlásai 8: a hatalmas tankhajó
A Hóhért és a zombikutyákat nagyon király volt "élőben" is látni a játék után.  :D

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #4974 Dátum: 2010. szeptember 27. - 14:06:03 »
Én is láttam hétvégén a Kaptár 5-öt. Szerintem is nagyon jó volt, főleg az tetszett benne, hogy olyan videójátékszerű (amit mindenki fikázott benne :) ) lett. Egy videójáték adaptáció legyen videójátékszerű. :) Mindenesetre a film kezdő képsora nagyon eltalált (a zenéje szerintem még az első rész zenéjénél is jobb) és én is csak azt tudom mondani, hogy nagyon látványos lett az egész. Az elején egy látványos akciójelenetben gyorsan el is varrják a klón dolgot és ez így is van rendjén, utána már tényleg kimondottan "resis" hangulata van az egésznek. A Mad Maxes feelinget is elfelejtették, mégse sivatag az egész világ, nálam már ez is egy jó pont. :) Természetesen megint úgy van vége a filmnek, hogy 2-3 év múlva számíthatunk a folytatásra.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #4975 Dátum: 2010. szeptember 27. - 14:17:24 »
Uh, a nyitó képsorok után olyan hányingerem lett, mint utoljára a Gyűrűk Ura (talán 2) után, amikor a mély bányát mutatták egyre lejjebb és végig körbeforogva. :D Sosem volt semmi bajom a 3D-s szemüvegtől, de ezek a forgások, mélységek nagyon betettek.  :) Szerencsére aztán átváltottak emberekre (klónokra), és onnantól már rendben volt.
A Mad Max elvágását is nagyra értékeltem, mert az a 3. részben nagyon gáz volt. Szépen visszatértek most az első rész (és a játék) technokrata környezetére.
Ja, a folytatás szinte egyértelmű. :) Jöhetne is már.  :D

venom75

• Pókfej
« Válasz #4976 Dátum: 2010. szeptember 27. - 15:34:19 »
Nagyon felcsigáztatok, lehet , hogy meg kell néznem .  :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #4977 Dátum: 2010. szeptember 27. - 15:46:16 »
Lehet, hogy én is teszek majd vele egy próbát.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #4978 Dátum: 2010. szeptember 27. - 16:32:04 »
Már csak 14 nap,és én is megnézem :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #4979 Dátum: 2010. szeptember 30. - 22:20:14 »