Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363504 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Mike

• Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #180 Dátum: 2008. január 05. - 19:12:38 »
Öregem, ekkora baromságot! :D

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #181 Dátum: 2008. január 05. - 19:21:07 »
Öregem, ekkora baromságot! :D
Én is így gondolom, csak én nem jó értelemben. :roll:
Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.
This lies beyond our comprehension - why do you not despair?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #182 Dátum: 2008. január 08. - 21:21:05 »
Megnéztem az I am Legendet...érdekes ennek a filmnek a megítélése, de szerintem teljesen rendben van. Az amcsi közönség imádja(mondjuk a Nemzet aranya 2 is jól megy, pedig az nagyon gyenge lett szerintem), itthon elég sok kritikus lehúzza, csak nem értem miért. Jó, láttam már én is jobb feldolgozást, de amikor ilyen marhaságokat hoznka fel évrként az el criticok, hogy ugyan miért kellett a fertőzötteket cgi-vel megcsinálni? Hát kérem az nem látta igazából a filmet, vagy csukott szemmel nézte. Olyan mozgásuk van ezeknke a fertőzötteknek, amit csak így lehetett megcsinálni. A nagytotálok gyönyörűek, nagyon szépen megcsinálták az első 30 percet...néha kicsit szirupos, mondhatnánk, d epont olyan, amit szeretni lehet, ha eleve nem ferde szemmel nézünk a filmre. Will smith is rendben van, de a világ legjobb színésze, de nem vall szégyent szerintem. Így év elején mindenképp ez a legjobb a népszerű filmek közül.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #183 Dátum: 2008. január 09. - 14:00:22 »
Én is kíváncsi leszek arra a filmre!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #184 Dátum: 2008. január 09. - 14:19:52 »
Szerintem nem fogsz benne csalódni. ;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #185 Dátum: 2008. január 09. - 19:55:43 »
Ezt majd én is meg akarom nézni, csak nem biztos, hogy lesz rá lehetőségem moziban. De azért megnyugtató, hogy a sok lehangoló kritika után tetszik valakinek. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #186 Dátum: 2008. január 09. - 21:33:29 »
Végülis, anniyra nem negatívak a kritikák...az első 30 perc mindnekinek tetszik. Igazából Will Smith fikázzák, az alapötletet, meg hogy a végén átmegy a film valami másba...legalábbis ezt írják. De szerintem egyáltalán nem érezhető ilyesmi.

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #187 Dátum: 2008. január 10. - 13:29:10 »
az alapötletet
Pedig szerintem az eleg jo, emiatt lehet, hogy megnezem. Kicsi koromban en is sokszor kepzeltem el ilyesmit, kivancsi vagyok, a filmkeszitok hogyan valositjak meg.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #188 Dátum: 2008. január 10. - 16:34:38 »
Ezzel az volt sokaknak a baj,hogy ilyen témájú film már volt. Hát istenem... :roll:

zozi56

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
  • Őrszem
    • HálóZsák
« Válasz #189 Dátum: 2008. január 10. - 17:35:11 »
Ezzel az volt sokaknak a baj,hogy ilyen témájú film már volt. Hát istenem... :roll:
Igen? És mi a címe? Szégyenlem műveletlenségem, nekem nem rémlik, hogy valaha is hallottam volna róla. :roll: Mellesleg tényleg mellékes, hogy van-e már ilyen, vagy nincs.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #190 Dátum: 2008. január 10. - 18:28:03 »
Tőlük kérdezd, ne tőlem. :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #191 Dátum: 2008. január 10. - 19:07:26 »
Ilyen témájú film, egy raklappal volt, most is ontják őket a mozik, havonta jön egy vagy kettő, legutóbb a 28 héttel később.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #192 Dátum: 2008. január 11. - 02:55:45 »
A legend szerintem is jó volt, régen "fostam be ennyire" egy jelenettől mint amikor Smith bemegy a sötét raktárba a kutyájáért. Nem látszik semmi csak 1-2 háttérhang meg miegyéb mégis annyira jól megcsinálták, hogy én tényleg jól beijedtem, le is kellett pausolnom a filmet vagy 2szer. Meg nagyon jól csinálták meg azt, hogy hogyan lesz egy kicsit bolond Smith az embertársai nélkül, a kutyájához hogyan beszél stb (nem akarok lelőni semmit). De sajna a vége nekem nem tetszett, de mindenesetre ajánlom egynek! Én lehet fejbelőttem volna magam 1 év után ha olyan szituba kerültem volna mint Smith, de ő kemény csávó!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #193 Dátum: 2008. január 11. - 09:45:40 »
Aki még nem látta, annak:  :spoiler:

Szerintem jó volt a vége. Most mit lehetett volna csinálni? Ilyen fertőzött embertömeg mellett minden percben fel kellett készülnie, hogy bármikor meghalhat. Nekem 2 dolog nem tetszett igazából a filmben...látszott, hogy anniyra vágyott már rá, hogy valaki hozzászóljon, a saját hangján kívül. Amikor megjelent a nő a kisfiával, azt a jelenetet meg leheett volna hatásosabban is csinálni szerintem. A másik, hogy amikor szegény Sam meghalt, nem nagyon értem miért ment egy kocsival a fertőzöttek ellen. Ha már enniyre meg akartam volna ölni magamat, akkor minimum viszek egy fél arzenált(volt azért otthon neki bőven fegyver) robbanótölteteket, mindent amim csak van és úgy megyek ellenük.
Egyébként a filmmel kapcsolatban nagyon érdekes a háttér is. Én nem ismerem a háttéranyagot, a regényt sem, de érdekes lehet az hogy, hogy mivel szúrták el ennyire a karantént, hogy szinte mindneki megfertőződött. MOndjuk nem mindenki, mert ezt Smith is elmondja, amikor az adatokat sorolja.

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #194 Dátum: 2008. január 11. - 16:05:30 »
Spoiler nekem is

Szerintem baromi egyszerü, hogy továbbterjedjen ez a vírus, hiszen levegőben terjed tovább, csak arra van immunis (pl a kutya), plusz az elején azt hitték, hogy ez a vírus jó és gondolom nem tartottak olyasmitől, hogy mindenkit ki fog nyírni.
Szerintem már el volt borulva az agya Smithnek mikor kiment sötétben és nem érdekelte, hogy hányat nyír ki, csak az hogy legyen vége. Hiszen már a bábus jeleneteknél látszott, hogy hamarosan elpattan a szál és csak a kutyája ami életben tartja.
A csajos jelenetnél mikor megjöttek szerintem teljesen élethűen reagált, úgy mint egy remete akinek hírtelen társasága akad és csak annyi jön le, hogy "az az én szalonám!". Plusz akkor halt meg a kutya.

Spoiler vége

Egy kiegészítés!

Nézzétek meg a Shoot Em Up!-ot. Öregem, ez az igazán macsó film. Szerintem minden férfi kicsit büszkén jön ki a moziból eme csodás darab után. Senki se várjon komoly dolgot, csak vért, fegyvereket meg töményi akciót, de azon belül nagyon király!
« Utoljára szerkesztve: 2008. január 11. - 16:37:04 írta Sepi »

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #195 Dátum: 2008. január 11. - 16:38:12 »
Spoiler nekem is
Átszerkesztettem a hsz-ed, ha nem haragszol. Ha már van spoiler funkció a fórumban, akkor használhatjátok is.  ;)

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #196 Dátum: 2008. január 11. - 16:40:41 »
ohh, wow, ezt még nem is láttam, kösz Sepimester!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #197 Dátum: 2008. január 11. - 16:41:32 »
 :spoiler:

Hmm...hát én nem teljesen így gondolom. De Smith miért volt immunis amúgy?
Egyébként az gondolni való volt, hogy nem fertződhetett meg mindneki...ezért nem kellett volna aniyra erősködnie, hogy nem létezik az a kolónia, amiről a csaj beszélt. MOndjuk az igaz, hogy ez lehetett már az elkeseredettségtől is. A szalonnás jelenet viszont nagy volt az igaz. :D

-------------------------------------------------
 Amúgy mi ugyanazokat a filmeket nézzük? :D Pont ma néztem meg kémiatanulás helyett. Hát tényleg, egy igazi akciófilm, nincs megállás, csak szállnak a hüvelyek. Clive Owen iszonyat király benne, az Arthúr király után komolyabb szerepekben is helytállt, és mgre csinált egy ilyen filmet is. Monica Bellucci meg 40 fölött is sexi. Kár, hogy mostanában nem gyakran csinálnka ilyen filmeket, illetve ha van is semmi viszhangja nincs. Lásd.: a Running Scared(asszem halálos hajsza volt magyarul) is egy nagyon jóó akciófilm, mégse nagyon érdekelt senkit.

szerk: jahtényleg, már van ilyen funkciónk is. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #198 Dátum: 2008. január 16. - 09:50:05 »
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/cicf0115/
Úgy látszik nem csak mis sajnáltuk a cicát...

Todd

• Pókfej
« Válasz #199 Dátum: 2008. január 16. - 10:40:03 »
Tudom hogy ezzel most biztosan sokakat magamra haragítok, de szerintem rohadtúl fel van fújva ez a macskás ügy.
Az én véleményem szerint ugyanis amennyiben ezt a film történetileg stb. megköveteli, teljesen belefér egy állat megölése.
Annakidején a Texasi Láncfűrészeshez is bőven használtak szétdarabolt marhákat, vért, bensősget miegymást, a Ben Hur forgatása alatt, a verseny jelenetben pedig valójában is meghalt több ló. Ezeknél hól voltak az állatvédők?