Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362948 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5160 Dátum: 2010. december 10. - 22:01:00 »
Fura a robotoknak ez a cirkuszi megjelenése. Olyan mintha valami mangából léptek volna ki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5161 Dátum: 2010. december 10. - 22:43:14 »
Sokan inkább csak az elgondolást tartják annak.
Amugy ennek a filmnek az alapötlete vmi ősrégi játék, robotokkal kellett boxolni, 90-es 80-as években lehetett kapni?

BuB

• Pókfej
« Válasz #5162 Dátum: 2010. december 10. - 22:54:30 »
Igen, nagyon bíztam benned, hogy majd mutatsz képet, csak már nem írtam az üzi végére. ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5163 Dátum: 2010. december 10. - 23:12:18 »

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #5164 Dátum: 2010. december 10. - 23:38:25 »
Ha már TransFormers képregényröl beszéltünk.........
http://trailers.apple.com/trailers/paramount/transformersdarkofthemoon/
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5165 Dátum: 2010. december 11. - 11:08:49 »
Visszatérve a vasökölre, sajnálom, hogy ellőtték ezt a címet. Szerintem megélt volna más címmel is... amúgy pedig nem hoz tűzbe elég gáznak tartom a történetet is és a figurákat is.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5166 Dátum: 2010. december 11. - 13:53:31 »

Látványos kis film , megint csak azt tudom írni egyszer megnézzük és majd utána véleményezzük.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5167 Dátum: 2010. december 12. - 12:59:40 »
Lehet tippelni mi lenne a Marveles Vasököl magyar címe, talán Acél Ököl? :hehe:
Tudod mi a tippem: vasököl.
Pont annyira fogja zavarni a fordítókat, hogy van már ilyen című film, mint eddig, vagyis semennyire.
Mint ahogy nem érdekli őket az se, hogy két Resi 4 van, az se, hogy kinyomtak egy filmet Ragadozó 3 címen, pedig semmi köze sincs a Predatorhoz, és az se, hogy nem egy film fut Vasember címen.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5168 Dátum: 2010. december 12. - 14:22:14 »
Az viszont zavarhatja őket, hogy rövid időn belül 2 ugyanolyan című film is megjelenik...megjelenne.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5169 Dátum: 2010. december 12. - 14:25:59 »
Hát a Vasököl film miatt (Iron Fist) jó ideig még nem kell aggódni. Nem hiszem hogy 5 éven belül kijönne.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5170 Dátum: 2010. december 12. - 15:23:33 »
És nem biztos, hogy itthon moziba kerülne.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5171 Dátum: 2010. december 14. - 18:34:30 »
Bazz, mi van a szinkronstúdiókkal?? Ma reggel jött ki a Karib 4 első előzetese, és most este tádám, már van szinkronos is. Régen nem dolgoztak a srácok ilyen fürgén...
De persze nem panaszkodom, csak meglepődtem. :D
Ja, és az előzetes, Epic. :oh:

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5172 Dátum: 2010. december 14. - 18:41:49 »
Én az első három részért nagyon oda vagyok, imádom mindet. Ezt a részt is várom, viszont félek, hogy már elcsépelt lesz, illetve fölösleges.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5173 Dátum: 2010. december 14. - 20:58:04 »
Az első rész első nézésre nem jött be de aztán megszerettem. A 2. részt tartom a legjobbnak de ebben nagy szerepe van Deppnek aki még mindig nem kapta meg ezért a bitófára való kalózért az Oscart (amennyire tudom a folklórt ő szabta meg a figurát és ő nyúlta le Keith Richards külső imagét is hozzá  :hehe:) a 3. részben a CGI majdhogynem megmurdelte a filmet és kissé sok volt amiből nem kellett volna olyan sok de összességében véve nem rossz kis trilógia (sajna a 3. rész a leggyengébb)

Viszont ettől az előzetestől nagyon jó kedvem lett, Sparrow poénjai nagyon ott vannak a szeren  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5174 Dátum: 2010. december 14. - 21:25:50 »
Az első rész nekem is tetszett, kétszer is láttam, de a másodikat majdnem untam, úgyhogy a 3. már kimaradt...

BuB

• Pókfej
« Válasz #5175 Dátum: 2010. december 14. - 21:35:29 »
Ja, nekem is az első a kedvencem, a második meg a harmadik kicsit gyenge lett, de igazából nem tom megmondani mi miatt, talán a túl sok polip meg halfejű egyén miatt... vhogy az egyben még "hihető" volt ez a zombi átok vagy mi, de a kettő meg háromban az már kicsit túlzásnak éreztem Davey Jonest meg az embereit.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5176 Dátum: 2010. december 14. - 22:00:40 »
A harmadikat az a marha unalmas Limbó tette tönkre, olyan volt, mintha egy elvont művészfilm tévedt volna bele az agyament kalózkodósdiba. Bár lehet, a szinkronnal is valami, úgy még nem láttam, csak az első részt.
Penélope Cruz esetében kíváncsi vagyok, ezúttal a tudokszínészkedni verzió kerüle- elő a filmben, vagy a kötelezőkirakatbabavagyok formája.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5177 Dátum: 2010. december 14. - 22:25:27 »
Utóbbi, ahogy tűnik. AZ első fasza volt, a második vontatott és erőtlen, a harmadik meg már egyenesen rossz. Ez meg már nem is érdekel.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5178 Dátum: 2010. december 14. - 22:33:38 »
Én azt figyeltem meg, hogy visszafelé nézni majdnem lehetetlen részrehajlás nélkül. Nem csak filmekben, de játékban, zenében, mindenben. Amit megszerettünk gyerekként, fiatalként, a mai napig olyan élményeink fűződnek hozzájuk, hogy képtelenek vagyunk ugyanolyan szemmel látni, mint azok, akik ma találkoznak ugyanazzal először.
Rengetegszer akadtam bele horrorfilmes példákba. Nevezetesen, hogy sokan imádják a horror sorozatok elejét (Halloween, Péntek 13, Evil Dead, stb), mert akkoriban hatalmas élmény volt, és még ma is értékelni tudják a (akkori) pozitívumait. De aki ma nézi meg őket, szánalmasan nevetségesnek fognak tűnni. Velem esett meg már példa oda-vissza is. Néhány éve láttam először a híresen jó Hellblazer 1. részét. Halálra untam magam rajta. Eddig csak a metálzenés klippjeit ismertem. :) Ugyanakkor képtelen vagyok felfogni, hogy a Silent Hill 2 grafikája miért nem vállalhatóan nagyon szép.
Valószínűleg a sokat emlegetett kliséknek nagyon sok köze van ehhez a filmeknél. Miután látunk sok hasonló filmet, egy következő már nem fog tetszeni (ki ne emlékezne a nagy pofára esésre Tyler Durden esetében? Baromi nagy húzás volt. Aztán jött ugyanez a séma egy Katie Holmes-horrorban, majd egy Robert DeNiro horrorban, majd egy motelesben, majd egy Johnny Depp-féle verzió, ahol a mozinézők egyként hördültek fel, hogy mekkora gáz már, hogy megint ez a megoldás). Aki még nem látott ilyesmit, annak simán lehet, hogy tetszeni fog.
Nagyon vicces végkövetkeztetés az, hogy minél nagyobb filmes vagy, minél többet láttál, annál nehezebb újat mutatni, annál nehezebb elvarázsolni egy-egy filmmel, vagyis jóból is megárt a sok. :)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #5179 Dátum: 2010. december 14. - 22:45:52 »
"Ha teszem azt nem egy szürrealista katyvasz álomfilmről van szó, és a forgatókönyv tele van inkoherenciával, következetlenségekkel, logikai hibákkal, elnagyoltsággal, arra nyugodtan rá lehet mondani, hoyg rossz." by Pepo

Értem. Akkor a TDK az rossz?
"Live for nothing or die for something, your call."