Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365002 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5520 Dátum: 2011. február 28. - 12:25:31 »
Azért az szomorú, hogy a 127 óra nem kapott egy díjat se. James Franco szerintem megérdemelte volna a legjobb Férfi főszereplőnek járó díjat.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ju

• Pókfej
« Válasz #5521 Dátum: 2011. február 28. - 12:58:50 »
Amennyit láttam belőle, James Franco alakítása az egyetlen értelmes dolog a filmben. Bár nekem jobban tetszett Harry-ként. :) Colin Firth szerepe viszont még őrá is köröket ver szerintem, de nálam is James jön utána. :)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5522 Dátum: 2011. február 28. - 13:04:01 »
Mivel ő kvázi az egyetlen szereplő a filmben, így nem is kell más értelmes bele. ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #5523 Dátum: 2011. február 28. - 13:29:20 »
De; mondjuk történet. ;) De ez tényleg csak az én véleményem, én még a trailert is végig untam, akárhány film előtt láttam eddig, egyszerűen a film a témája miatt nem érdekel.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5524 Dátum: 2011. február 28. - 18:43:05 »
Tegnap láttam életem egyik legszörnyűbb 2 filmjét. DVD-n vettem pár hónapja, horror és a tartalomnak beugrottam, miszerint "az amerikai filmtörténelem legsokkolóbb fordulataként tartják számon".
Soha senki nem használta jobban az "ótvar bányarothadék" jelzőt, ez a film (a folytatásával együtt volt a DVD-n), annyira szörnyen rossz volt, hogy nincsenek rá szavak. Kiderült, hogy 87-es (ja, a Halál angyala a magyar címe, különben valami Unhappy camp, vagy mi), egy gyerektáborról szólt, ahol sorban nyírtak ki embereket. Az már önmagában is szörnyű volt, hogy az volt a gyilkos, aki a leginkább gyanús volt, akire azt mondtam végig, hogy ő biztos nem lehet, mert az szörnyen gagyi lenne, de ő volt. Az a nagy fordulat pedig (nem, nem teszek ki spoilert, ha meg akartad nézni, hidd el, hogy most éppen megmentelek tőle), hogy a film elején meghal egy apa - és egy gyerek -, aki a két gyerekével vitorlázik, az egyik fiú, a másik lány. Végig azt hisszük, hogy a lányt látjuk, de a végén kiderül, hogy a fiú élte túl, csak a nagynénjéhez került, ahol már volt egy fiú, így lányként nevelték fel. WTF?! Ezért lett sorozatgyilkos.
Na de itt nincs vége. Jön a folytatás, ahol már felnőve irt ki egy másik tábort, felügyelőként. Itt már az elején tudjuk, hogy ki a gyilkos, innentől kezdve rém unalmas az egész - néha érthetetlen, vagy logikátlan is.
A végére rájöttem, hogy mi az a hatalmas fordulat, amit reklámoztak: szerintem sokkoló, hogy ennek a filmnek készítettek folytatást. Ki volt az az állat, aki az első után azt mondta, hogy ezt folytatni kell? Ki az a másik, aki látott benne annyi fantáziát, hogy adott rá pénzt? Teszem hozzá, hogy ez a film sikeres volt valaha, valamikor?

balogh44

• Thanos
« Válasz #5525 Dátum: 2011. február 28. - 20:53:22 »
Akkor ez valami olyasmi eset lehet mint a TROLL 1-2. filmek! :D

BuB

• Pókfej
« Válasz #5526 Dátum: 2011. február 28. - 21:54:29 »
Nem tom, a Sucker Punchról hallotatok már? Elég képregényes, bár sztem nem képregényfilm... így nem tom,h ogy itt jó helyen van e...
Zack Snyder filmje, gondolom ezt dirigálta/ja le, mielőtt neki ugrik az Acélembernek.
Karakter poszterek. Az Amber máris a kedvencem ;D

És trailer, akit érdekel. Érdekes kis cuccnak tűnik.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #5527 Dátum: 2011. február 28. - 22:06:24 »
Ezt a filmet azóta várom, mióta láttam belőle az első előzetest.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5528 Dátum: 2011. február 28. - 23:14:21 »
Hétvégén voltam moziban (megnéztem a lehetetlen című Honnan tudod című alkotást - nem volt rossz, Reese Witherspoon jó volt, mint mindig, Owen Wilson eddigi legjobb alakítását láttam, plusz Paul Rudd és Jack Nicholson), ott volt kitéve ennek a plakátja. Nem tűnt rossznak.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5529 Dátum: 2011. március 01. - 09:10:13 »
A végére rájöttem, hogy mi az a hatalmas fordulat, amit reklámoztak: szerintem sokkoló, hogy ennek a filmnek készítettek folytatást.
Kis költségvetésű horroroknál nem meglepő. Ott aztán lehet találni a legalja alattit is. Mint a Violent Shit c. sorozat, amit tényleg ezzel a címmel adnak ki. Vagy a Troll 3.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5530 Dátum: 2011. március 01. - 09:44:14 »
Sucker Punch elég látványosnak ígérkezik az előzetesek alapján. A poszterek nem rosszak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5531 Dátum: 2011. március 01. - 10:22:33 »
Ezt a filmet azóta várom, mióta láttam belőle az első előzetest.
Én is így vagyok vele.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5532 Dátum: 2011. március 01. - 11:58:23 »
Tegnap láttam életem egyik legszörnyűbb 2 filmjét.
És rögtön megnézted a folytatást? :o Mert az elsőnél már csak jobb lehet? :)

Láttam moziban a Sucker Punch trailert... a 300 alkotói csinálták, és matt ugyanaz a stílus árad belőle. Én arra sem éreztem késztetést, hogy megnézzem a 300-at, erre meg még annyira sem.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5533 Dátum: 2011. március 01. - 14:07:31 »
Összejöttünk hárman (az edzésről), úgy ültünk le mozizni. Megnéztünk egy jó filmet, majd még egyet, és maradt még idő. Elsőre nem is tudtam, hogy két film van rajta. De a másodikat már erősen tekertük. :)

A 300 szerintem is rém gyenge volt.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5534 Dátum: 2011. március 01. - 14:13:13 »
Nekem a 300 bejön , nagyon tetszenek a csatajelenetek , és maga az egész film hangulata.
Kövezzetek meg , de nekem a Spartacus sorozat is tetszik, ami szerintem nagy koppintása a 300 jeleneteinek.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5535 Dátum: 2011. március 01. - 14:34:36 »
Nekem eddig Synder minden munkája tetszett, amit láttam tőle, a Holtak Hajnala, a 300, és a Watchmen is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5536 Dátum: 2011. március 01. - 15:53:29 »
A Holtak hajnala tényleg jó.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5537 Dátum: 2011. március 01. - 17:08:42 »
Ő csinálta a Holtak Hajnalát is? Nem tudtam és nem is gondoltam volna. :)

Holdlovag

• Vezér
    • Movie Tank
« Válasz #5538 Dátum: 2011. március 01. - 20:26:23 »
Zack Snyder az egyik kedvenc rendezőm. Aronofsky után. :D

Pádi

• Keselyű
  • **
« Válasz #5539 Dátum: 2011. március 01. - 21:48:22 »
Én személy szerint nem csípem, a Holtak hajnala remakje egynek jó volt, a 300 is, a Watchmenjével viszont már ne mvoltam elégedett, a Sucker Punch meg egyenesen "Meh... nem érdekel" kategória. Látványos de baromi üres filmjei vannak, és sokadszorra ez engem már nem vesz meg, ami miatt nem is értek egyett a rajongással irányába, oké hogy korrekt iparos a csákó, de azért ez még nem emeli a nagyok közé.

Aranofsky Robocopjára viszont rohadt kíváncsi lettem volna.
« Utoljára szerkesztve: 2011. március 01. - 21:50:34 írta Pádi »