Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360967 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5640 Dátum: 2011. március 24. - 10:32:26 »
Egyedül az érdekes, hogy vele hogy fognak végezni.  :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5641 Dátum: 2011. március 24. - 10:34:01 »
Sehogy. Meglátják Klicskót és elfutnak.

BuB

• Pókfej
« Válasz #5642 Dátum: 2011. március 24. - 10:34:42 »
Áh, bazz, prosti jó a klisés szövegek, és hogy kiparodizálják. ;D
És ahogy néztem Claremaci rövidre vágatta a haját... :'( de ahogy nézem nem sokat szerepel, valszeg a 2. vagy 3. áldozat lehet?
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ju

• Pókfej
« Válasz #5643 Dátum: 2011. március 24. - 11:17:45 »
Egyedül az érdekes, hogy vele hogy fognak végezni.  :)
Nekem is ez jutott eszembe elsőre. ;D És, hogy itt nem gyógyul fel. ;)

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5644 Dátum: 2011. március 25. - 14:37:08 »
Pedig már azt hittem, tényleg fejlődik a világ. Nincs több "tahó világ" nincs több tini horror, de most minden reményemet elvesztettem.  ;D

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #5645 Dátum: 2011. április 03. - 13:39:46 »
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy akkor lesz a Jurassic Parknak 4-ik része vagy nem?

BuB

• Pókfej
« Válasz #5646 Dátum: 2011. április 03. - 14:07:06 »
Nop, rebootot fog kapni. :hehe:
Amúgy nem tom, csak ez ugrott be. ;D

Szerk:

És ha már vicces kedvembe voltam...
épp most olvastam a Filmnewson: Nagy levegő... :roll:
Kezdem a jó hírrel, vagyis a Sony alvállalata, a Screen Gems bejelentette az ötödik Kaptár mozi hivatalos címét. Most jön a rossz: Resident Evil: Begins (kb. A kaptár – Kezdődik!) címen hívjuk ezen túl, amivel szerintem el is árultam, hogy rebootolják a szériát, és az eredeti videójáték szerint zajlanak majd a történések, hozta le a hírt a Bloody-Disgusting.

Reboot lesz a Resident Evil 5

A Resident Evil: Begins szerint 1998-at írunk, még mielőtt sor került volna az első film eseményeire. A franchise sztárja, Milla Jovovich újra Alice bőrébe bújik, és láthatjuk majd korábbi énjét, amikor még nem a ma ismert akcióhősként irtotta a nem odaillőket. Sienna Guillory szintén visszatér, hogy újra Jill Valentine, a vezetőként ténykedjen a vásznon. Ezúttal Alice helyett Valentine kerül a középpontba azzal, hogy az Umbrella egy nagy víruskitörésért felelős. Nem tudni jelenleg, hogy fognak-e használni CGI-t a színészeknél, hogy megfiatalítsák őket.

Valószínűleg érkezik a jövőben egy újabb videójáték, melynek alapjait a Resident Evil: Begins adja, ami lehetőséget kínál majd a játékosoknak, hogy válasszanak, hogy Alice vagy Valentine testében kívánnak megbirkózni a vírussal.

Természetesen mindez 3D-ben jön.

Ejj, télleg érne az az anyázós levél Hálivúdnak. ;D
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 03. - 14:11:06 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5647 Dátum: 2011. április 03. - 14:46:26 »
Szerintem ez a reboot mánia az igazi vírus. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5648 Dátum: 2011. április 03. - 15:09:42 »
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy akkor lesz a Jurassic Parknak 4-ik része vagy nem?

Érdekes lenne, de már nincs több sziget. vagy lesz egy 'C' helyszín? Nekem csak az első tetszik, meg a másodikból a "raptorok a fűben" jelenet, meg a harmadikból az óriás madárkalitka.
Engem a Szellemírtók folytatása érdekelne.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5649 Dátum: 2011. április 03. - 16:29:13 »
Reboot lesz a Resident Evil 5
Akkor lényegében eljátsszák ugyanazt mint a játékoknál. Ott is addig erőltették Racoon cityt, amíg az egész franchise majdnem belebukott, de amint továbbléptek mindjárt siker lett. És akkor most nem fog kiderülni a 4. film folytatása :'(
"raptorok a fűben"
A mai napig megnevettet, hogy Hollywood hogy csinált a kis csíra dínókból mindenkit levadászó, halálos ragadozókat. És fogadni merek, hogy a legtöbben tényleg azt hiszik, hogy ilyenek voltak a raptorok :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5650 Dátum: 2011. április 03. - 19:13:38 »
Egy film még jó lehet a Resident Evil kezdetekkel, hiszen ebben az esetben tényleg kimaradt nagyjából az eredet történet. Csak ne vigyék túlzásba.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5651 Dátum: 2011. április 03. - 20:19:57 »
A mai napig megnevettet, hogy Hollywood hogy csinált a kis csíra dínókból mindenkit levadászó, halálos ragadozókat. És fogadni merek, hogy a legtöbben tényleg azt hiszik, hogy ilyenek voltak a raptorok :)

Én is azt hiszem, hogy ilyenek voltak, szerintem közel áll a valósághoz. Egy olyan "kis csíra dínó" ellen nem sokáig bírnánk.
Tejet kérek! Csokisat!

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5652 Dátum: 2011. április 04. - 00:26:55 »
Tök mindegy milyenek voltak a film szempontjából. Amúgy meg miért ne lehettek volna ilyenek? Ki tudhatja?

Todd

• Pókfej
« Válasz #5653 Dátum: 2011. április 04. - 08:05:24 »
Ez a resis hír több szempontból is nagyon zavaros.
Ha megint Milla, mint Alice meg a másik csaj ténykedik, akkor ez szerintem nem Reboot, hanem előzményfilm, viszont ha az, akkor biztosan nem követi a játékok eseményeit (Alice csak a filmhez kutalált karakter), meg ez a film alapján készülő játék is olyan hír, amiről maga a capcom sem tud.

holloo

• Sakál
  • "Free Genosha"
« Válasz #5654 Dátum: 2011. április 04. - 14:17:44 »
Én is azt hiszem, hogy ilyenek voltak, szerintem közel áll a valósághoz. Egy olyan "kis csíra dínó" ellen nem sokáig bírnánk.
Pont erről beszélek, nézz utána gyorsan milyen is volt a valóságban a Raptor. Nagyon meg fogsz lepődni. Annyit elárulok, hogy a Jurassic Parkban 3 dínóból gyúrták össze a filmbeli raptort. ;)
Amúgy meg miért ne lehettek volna ilyenek? Ki tudhatja?
Mert nem ilyenek voltak, és egy egész tudományág épült ennek a kutatására, ők azért csak tudják... ;) Ahogy a Jóbarátokban Joey megfogalmazta: "Dinológus".  ;D
Ez a resis hír több szempontból is nagyon zavaros.
Ha megint Milla, mint Alice meg a másik csaj ténykedik, akkor ez szerintem nem Reboot, hanem előzményfilm, viszont ha az, akkor biztosan nem követi a játékok eseményeit (Alice csak a filmhez kutalált karakter), meg ez a film alapján készülő játék is olyan hír, amiről maga a capcom sem tud.
Én is pont erre gondoltam, mert a 2. filmben Valentine már kapásból vágja a zombikat, meg, hogy hogy kell megölni őket... :headscratch: Egy előzményfilm a S.T.A.R.S. tagokkal jó lenne (bár lényegében ezt már hellyel közzel eljátszották az első filmben), közben meg Alice is cameozna, de nem egészen úgy hangzott ez a hír...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5655 Dátum: 2011. április 04. - 14:43:48 »
Pont erről beszélek, nézz utána gyorsan milyen is volt a valóságban a Raptor. Nagyon meg fogsz lepődni. Annyit elárulok, hogy a Jurassic Parkban 3 dínóból gyúrták össze a filmbeli raptort. ;)
Ezt a mondatot nem értem. A 3. részből mit gyúrtak össze?
És amúgy most pontosan melyik dínó nem hiteles? A 3. rész beszélgetős raptorjai? vagy az első részé?
A lényeg amúgy is az volt, mint a Cápánál. Hogy legyen egy szörny, ami elől lehet iszkolni.

Amúgy meg miért ne lehettek volna ilyenek? Ki tudhatja?
Mert nem ilyenek voltak, és egy egész tudományág épült ennek a kutatására, ők azért csak tudják... ;) Ahogy a Jóbarátokban Joey megfogalmazta: "Dinológus".  ;D

Ahogy pedi Phoebi mondja, nekem ez az egész evolúció úgy bűzlik ahogy van ;D
Szóval ezek szép elméletek, a dínókról, de senki nem látta őket. És ha pl találnak egy sokmilió éves CIOPŐlábnyomot a kőzetrétegben, akkor sem változtatnak a hivatalos meséken.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5656 Dátum: 2011. április 04. - 14:55:41 »
Én is úgy vagyok vele, hogy alapvetően marhára nem érdekel, hogy mennyire hiteles film a Jurassic Park, mert akkor is nagyon szeretem.
Egyébként meg nem hollywood alakította ki ezt a képet a raptorokról, mivel már a Crichton féle könyvekben is ilyenek voltak (amik szintén rohadt jók, és bátran ajánlom azoknak, akiknek tetszett a film).
VTomi: egyik sem hiteles, mivel a leletek alapján a Velociraptorok átlagban fél méter magasak voltak. ;)

Van egy másik faj, az utahraptor, vélhetőleg ezzel gyúrták egybe a filmhez.
Na azok tényleg k*rva nagyok voltak.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 04. - 15:08:10 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5657 Dátum: 2011. április 04. - 15:15:42 »
Biztos a Velociraptornak jobban tetszett a neve nekik. De simán lehetett egy pont akkora dínó is. Nem találták meg az összeset.
Lehet, hogy direkt ekkorára klónozták őket, hogy látványosak legyenek a parklátogatók számára. Végül is a könyvben, csinálnak egy macskaméretű elefántot.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5658 Dátum: 2011. április 04. - 15:22:32 »
Viszont ha már felhoztad a könyvet, ott Hammond azt is elmondja, hogy pont az ilyen fajta "torzitsuk el a valóságot, hogy attraktívabb legyen" dolgot ki akarta zárni a parkból, és az eredeti állapotukban bemutatni a lényeket.
És igen, simán lehetett pont ekkora dinó is, de attól még a velociraptor nem ekkora volt, mert ha találnak egy újat, azt már másképp fogják elnevezni.
Egyébként a Deinonychus pont az említett két raptorfaj közt van méretben, de ez is nagyjából csak 1 méter magas volt.
A filmben egész egyszerűen a drámaibb hatás érdekében felnagyitottak egy viszonylag ismeretlen dinófajt, és azóta is ez a kép él a köztudatban.
Ezt én nem érzem kicsit sem úgy, hogy csorbitaná a JP film értékét. Mivel az nem tudományos mű, hanem szimplán egy szórakoztató, látványos alkotás.
« Utoljára szerkesztve: 2011. április 04. - 15:36:58 írta Todd »

Kanaszta

• Pókfej
« Válasz #5659 Dátum: 2011. április 04. - 16:27:08 »
De jó JP vita! ;D
Oh én kiskoromba nagyon oda voltam a dino-kért, most is szeretem őket, csomó figurám is van.
A raptorokat én is nagyon megszerettem a filmben. természetesen nehéz erről bármit is mondani, hiszen se a pontos méretűket, felépítésüket, hangjukat, és bőrszínüket nem lehet pontosan tudni.
Viszont rendgetek dinos könyvet/cikkeket olvasgattam és meglepően hűek a valósághoz a JP dinoi.
A raptoroknak elég sok fajtája volt, hiszen ez egy család. Alacsony méretű, csoportban vadászó, ragadozó volt. Tojásokkal is táplálkoztak. Talán a 3. részben lévő raptorok hasonlítottak az igazi velociraptorokhoz amiknek tollai is voltak.

Ami az első 2 részben volt raptor az tényleg jobban hasonlít a Deinonychus-ra. Az kicsit magasabb volt.

Amúgy ilyen dinoszauruszos témáról szívesen dumálok, hajrá :D