Nop, rebootot fog kapni.

Amúgy nem tom, csak ez ugrott be.

Szerk:
És ha már vicces kedvembe voltam...
épp most olvastam a Filmnewson: Nagy levegő...

Kezdem a jó hírrel, vagyis a Sony alvállalata, a Screen Gems bejelentette az ötödik Kaptár mozi hivatalos címét. Most jön a rossz: Resident Evil: Begins (kb. A kaptár – Kezdődik!) címen hívjuk ezen túl, amivel szerintem el is árultam, hogy rebootolják a szériát, és az eredeti videójáték szerint zajlanak majd a történések, hozta le a hírt a Bloody-Disgusting.
Reboot lesz a Resident Evil 5
A Resident Evil: Begins szerint 1998-at írunk, még mielőtt sor került volna az első film eseményeire. A franchise sztárja, Milla Jovovich újra Alice bőrébe bújik, és láthatjuk majd korábbi énjét, amikor még nem a ma ismert akcióhősként irtotta a nem odaillőket. Sienna Guillory szintén visszatér, hogy újra Jill Valentine, a vezetőként ténykedjen a vásznon. Ezúttal Alice helyett Valentine kerül a középpontba azzal, hogy az Umbrella egy nagy víruskitörésért felelős. Nem tudni jelenleg, hogy fognak-e használni CGI-t a színészeknél, hogy megfiatalítsák őket.
Valószínűleg érkezik a jövőben egy újabb videójáték, melynek alapjait a Resident Evil: Begins adja, ami lehetőséget kínál majd a játékosoknak, hogy válasszanak, hogy Alice vagy Valentine testében kívánnak megbirkózni a vírussal.
Természetesen mindez 3D-ben jön.
Ejj, télleg érne az az anyázós levél Hálivúdnak.