Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363912 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5820 Dátum: 2011. június 10. - 22:29:33 »
Túl sokat nem fog érni vele amúgy a Warner. Nem lesz valami effektív húzás szerintem, pont ez említett piacok helyzete miatt. Nálunk, mert kicsik vagyunk meg mertek lépni egy ilyet, mert a semmitől biztos jobb, de kétlem, hogy Vodkahonban ezt meg mernék csinálni.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

balogh44

• Thanos
« Válasz #5821 Dátum: 2011. június 10. - 22:30:42 »
Manapság meg már csak a magyar szinkron miatt veszik fel a kamosok az anyagot, és azt dolgozzák alá, egy külföldi DVD kép alá, és úgy rakják fel a netre!

Raisu

• Traveller
« Válasz #5822 Dátum: 2011. június 10. - 22:41:47 »
De így meg azokkal tolnak ki, akik elmennek még a moziba megnézni egy-egy filmet. Annak, aki eddig beérte a kamerás felvétellel, nem hiszem, hogy olyan hatalmas nagy gondot jelentene, hogy még várnia kel 1-2 hetet, amíg egy nem magyar forrásból leszedi a filmet. Ettől szerintem nem fognak többen moziba menni/eredeti DVD-t venni. :\

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5823 Dátum: 2011. június 10. - 22:52:13 »
Igen, pontosan. Az itteni piacot áldozták be a részvényesek és az igazgatótanács lenyugtatása miatt. Ami mondjuk nem lehetett egy túl nagy nyereségkiesés, valljuk be.
De ez tényleg már olyan, mint a DRM, ami a fizetős vásárlókat bünteti mindig, és sokszor nagyon.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5824 Dátum: 2011. június 11. - 09:17:00 »
Szerintem sem fog nagyon változni semmi , kicsit később fognak felkerülni a letöltő oldalakra a filmek és ennyi.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5825 Dátum: 2011. június 11. - 13:23:02 »
Az indoklás szerint nem az volt a céljuk, hogy emiatt többen mennek magyarországon moziba, hanem az, hogy így késöbb kerül fel világviszonylatba a film a netre (attól most tekintsünk el, hogy ennek mennyi a valóságalapja), és így az itteni trehány figurák nem fogják az ő érdekeltségeiket azzal rontani, hogy már a világpremier napján elérhető a film.
Szerintem sem fog nagyon változni semmi , kicsit később fognak felkerülni a letöltő oldalakra a filmek és ennyi.
Ha ez megtörénne (szerintem ennyi se fog), akkor már elérték volna a céljukat.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5826 Dátum: 2011. június 13. - 14:53:40 »
Megnéztem a A Föld inváziója - Csata: Los Angeles-t. Látványos, izgalmas, hősfaktor a maximumon, de még ha ilyen kis szösszenetnek szánták is, hogy semmit nem tudunk meg az ufókról, legalább egy minimális csattanót vártam volna. Így viszont tényleg csak egy csata és kész. az tetszett benne, hogy nem igazán voltak civilek, illetve aki volt azok is elsikkadtak, nem ők hősködtek, mint ahogy az lenni szokott. Érdekes volt csak a profi katonákat figyelni. Jó koszosak volta, jó volt a látványvilág.

venom75

• Pókfej
« Válasz #5827 Dátum: 2011. június 14. - 11:37:24 »
Én is láttam , nekem a Függetlenség Napja jutott eszembe , lebutított formában.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5828 Dátum: 2011. június 14. - 11:58:09 »
Mindkét film kőbuta, maradjunk annyiban. Fájdalmas nézni.
A Battle Los Angeles annyiban jobb, hogy nem volt agyonpatriótázva (legalábbis nem volt elnöki beszéd, és nem volt mindenki seggére amcsi zászló tetoválva), cserébe viszont fele annyira sem vicces és cool, mint a Függetlenség napja.

Végeredményben szerintem mindkettő rossz film.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

venom75

• Pókfej
« Válasz #5829 Dátum: 2011. június 14. - 12:15:16 »
Függetlenség nekem jobban tetszett.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5830 Dátum: 2011. június 14. - 12:35:31 »
Mindkét film kőbuta, maradjunk annyiban. Fájdalmas nézni.
A Battle Los Angeles annyiban jobb, hogy nem volt agyonpatriótázva (legalábbis nem volt elnöki beszéd, és nem volt mindenki seggére amcsi zászló tetoválva), cserébe viszont fele annyira sem vicces és cool, mint a Függetlenség napja.

Végeredményben szerintem mindkettő rossz film.
Ez mind igaz, a Föggetlenség napjára, de pont ezek miatt jó film a maga nemében.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5831 Dátum: 2011. június 14. - 12:42:51 »
Függetlenség nekem jobban tetszett.
Én a csata Los Angelest még nem láttam, és nem is tervzem.
De a Függetlenség napját a maga módján szeretem. Ebben az is közrejátszik, hogy még kisgyerekként láttam, de minden idiótasága ellenére szórakoztató filmnek tartom.
« Utoljára szerkesztve: 2011. június 14. - 14:50:33 írta Todd »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5832 Dátum: 2011. június 14. - 14:46:58 »
Függetlenség napjában szerepelt Will Smith.
Vagyis legminimálisabb esetben is egy közepesen jó film. De amúgy egy egyszer nézhető, igen szórakoztató popcornmozi.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5833 Dátum: 2011. június 14. - 18:35:44 »
popcornmozi.

Annyira utálom ezt a kifejezést.
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #5834 Dátum: 2011. június 14. - 21:08:52 »
Így is van, tök jó film, akárcsak a Toxikus bosszúálló, fasza egy film, ajánlom mindenkinek! :D De csak miután láttátok a Gyilkos paradicsomokat!  :oh:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5835 Dátum: 2011. június 14. - 23:31:37 »
Így is van, tök jó film, akárcsak a Toxikus bosszúálló, fasza egy film, ajánlom mindenkinek! :D De csak miután láttátok a Gyilkos paradicsomokat!  :oh:
Meg a Masszát.
Függetlenség napjában szerepelt Will Smith.
Vagyis legminimálisabb esetben is egy közepesen jó film. De amúgy egy egyszer nézhető, igen szórakoztató popcornmozi.
Azért az milyen érzés lehetett már az amerikaiaknak, hogy a világot egy néger és egy zsidó menti meg? Kb mint Luc Bessonpfofonja nekik, amikor az Ötödik elemben a világ elnöke fekete.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5836 Dátum: 2011. június 15. - 08:11:26 »
Pedig elnézve a mai állapotokat, annyira már nem is a valóságtól elrugaszkodott dolog ez.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5837 Dátum: 2011. június 15. - 12:34:08 »
Meg hát logikus is, elvégre felküldenek egy olyan párost, ahol az egyiknek van kurázsija, a másiknak meg esze.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #5838 Dátum: 2011. június 16. - 19:53:30 »
Viszont az a csaj aki Smith nőjét alakította, nagyon rendben volt.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5839 Dátum: 2011. június 19. - 23:40:00 »
Megnéztem másodszor is a Zombielandet. Zseniális film!  :lol: