Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #5940 Dátum: 2011. július 20. - 10:22:37 »
Új majmok bolygója? :o Nem is tudtam, hogy készül. Utánanéztem, találtam rendes trailert is róla: http://filmbuzi.hu/archives/2011/06/03/rise-of-the-planet-of-the-apes-masodszor/
Mondjuk engem annyira nem hoz lázba.

Más: tegnap megnéztem a Priestet. Összességében jó volt. Nem kell túl sokat várni tőle, látványos, könnyed szórakozást nyújt. A sztori egyszerű, inkább az akciók és a látványvilág viszi el a hátán a filmet. A film erőssége a posztapokaliptikus világ, amit megjelenít, nagyon eltalálták a hangulatát. A szörnyek eléggé a resident evilre emlékeztettek engem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5941 Dátum: 2011. július 20. - 11:12:03 »
Íme egy rövid jelenet az új Majmok Bolygójából:

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=79935

Szerintem nem rossz!  ;)

Andy Aarkis alias Gollam, alias King-Kong, miért játszik minden cgi majmot? Nem akarnak új motion capture ruhát varrni?  :hehe: Biztos nem könnyű eljátszani egy állatot. Tanulmányozni a mimikáját, ami tök más mint az embereknél. Nekem elég félelmetesek a majmok, olyan kiszámíthatatlanok.
Mekkora poén, hogy a szabadság szobor makettjével játszik! Kíváncsi lennék, hányan nevetnek fel a moziban :D
Jó színész ez az öreg (John Lithgow ), már a Dexterben is nagyon jól játszott.
Azt nem értem, hogy mitől lesz ez A Majmok bolygója és nem csak egy sima szörny-movie.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5942 Dátum: 2011. július 20. - 11:26:45 »
Mer' ez a Majmok bolygójának előzményfilmje. Ez elég értelmetlen kérdés volt.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5943 Dátum: 2011. július 20. - 11:44:03 »
Ez meg egy értelmetlen válasz. "Mitől?" -re "Mert"-tel válaszolni.
A 'Majmok bolygója'-át inkább mint jelzőt értettem.  Értem én hogy ez az előzmény és itt szabadulnak el majmok, De ettől még semmi majmokbolygójás nincs benne. arról nem is beszélve, hogy a titokzatosságát írják szét a filmnek, mint a SW-ban a midikloriánokkal.
Szerintem, ez egy ima szörny film, negatív aminek nem lesz happyendje és az egészet eladja a cím. Persze még nem láttam, ezért is leszek rá kíváncsi, hogy mit tud majd nyújtani.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5944 Dátum: 2011. július 20. - 12:05:02 »
És melyiké?
A régié, vagy a burton féléé?

Ju

• Pókfej
« Válasz #5945 Dátum: 2011. július 20. - 12:33:20 »
Más: tegnap megnéztem a Priestet. Összességében jó volt. Nem kell túl sokat várni tőle, látványos, könnyed szórakozást nyújt. A sztori egyszerű, inkább az akciók és a látványvilág viszi el a hátán a filmet. A film erőssége a posztapokaliptikus világ, amit megjelenít, nagyon eltalálták a hangulatát. A szörnyek eléggé a resident evilre emlékeztettek engem.
Láttad a Legiont? Ahhoz képest mennyire nézhető? ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #5946 Dátum: 2011. július 20. - 12:35:52 »
Hát ha ez az átlag filmek mezőnyében egy látványos könnyed, szórakoztató film, akkor a Legionhoz mérve ez k*rva nagy előrelépés.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5947 Dátum: 2011. július 20. - 12:46:57 »
És melyiké?
A régié aligha lehet, mert a negyedik és ötödik részek elmesélik már a majmok hatalomra kerülését. De szerintem az újé se, mert csináltak egy tök sablonos szörnyfilmet majmokkal, aztán valaki a marketingről kitalálta, hogy legyen egy Majmok bolygója előzmény, hátha úgy behozza az árát.

Todd

• Pókfej
« Válasz #5948 Dátum: 2011. július 20. - 13:10:48 »
A régié aligha lehet, mert a negyedik és ötödik részek elmesélik már a majmok hatalomra kerülését. De szerintem az újé se,
Én is ezért kérdeztem, mert pont ugyanígy gondolom.
Szerintem ez olyan film lesz, aminek semmi köze nem lesz egyikhez se.

Ju

• Pókfej
« Válasz #5949 Dátum: 2011. július 20. - 13:24:15 »
Hát ha ez az átlag filmek mezőnyében egy látványos könnyed, szórakoztató film, akkor a Legionhoz mérve ez k*rva nagy előrelépés.

Egyetértek, én is ezért kérdeztem.  :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5950 Dátum: 2011. július 20. - 13:46:45 »
És melyiké?
A régié aligha lehet, mert a negyedik és ötödik részek elmesélik már a majmok hatalomra kerülését.
És ez számít hollywoodban? :D Mondhatják, hogy ez nem veszi figyelemebe a folytatásokat, csak az elsőt.  Az X-men is mekkora katyvasz már.
És melyiké?
csináltak egy tök sablonos szörnyfilmet majmokkal, aztán valaki a marketingről kitalálta, hogy legyen egy Majmok bolygója előzmény, hátha úgy behozza az árát.
Köszönőőőm!  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #5951 Dátum: 2011. július 20. - 14:11:43 »
Nekem tökre tetszett a Majmok bolygója előzményének részlete. Maguk az eddigi filmek kicsit sem tetszettek, de ez tök érdekes lehet tényleg. Már csak James Franco miatt is érdekel. A Pókember 3 óta csipázom, de már az 1-ben is feltűnt, hogy milyen jól hozza azt a figurát, akiről a világon semmi alapismerete nincs, mert ő sosem olvasott képregényeket előtte.
« Utoljára szerkesztve: 2011. július 20. - 14:41:53 írta kaine »

balogh44

• Thanos
« Válasz #5952 Dátum: 2011. július 20. - 14:23:27 »
Karakter központúbb lesz, Cézár életét láthatjuk kicsit közelebről, hogy lett a vezetője a majmok seregének!
Na, közben megszületett, hogy hogyan is fog kinézni a kis csapat:

http://www-images.theonering.org/torwp/wp-content/uploads/2011/07/DwarvesFinal.jpg

Szerintem mindenki fantörpikusan néz ki, kivétel Kili meg Fili, ők valahogy kilógnak a sorból!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #5953 Dátum: 2011. július 20. - 15:08:23 »
Láttad a Legiont? Ahhoz képest mennyire nézhető? ;D
Nem láttam, így nincs összehasonlítási alapom. ;D De például a Macskanőhöz képest k*rva jó film. ;D

A lényeg, hogy nem kell sokat várni a filmtől. A sztori egyszerű mint a faék, nagy színészi alakítások sincsenek, romantika se nagyon (max. a szörnyek nyáladzanak :hehe:), aki meg már látott életében Kaptár filmet, annak a szörnyek uncsik lesznek. De maga a posztapokaliptikus világ, amiben sci-fi és western elemek keverednek, nagyon megfogott. A látvány jó, meg az akciók is (bár volt 1-2 megmosolyogtató jelenet).
Aki nagy vámpír rajongó, annak azt javasolnám, hogy ne vámpíros filmként kezelje, hanem amolyan szörnyvadászos road-movie-ként. :D
Hozzáteszem, hogy nem moziban néztem a filmet, de egy kikölcsönzést megért nekem.

(Igazából egy jobb, összetettebb forgatókönyvvel, és jobb színészi alakításokkal akár egy elgondolkodtató filmet is ki lehetett volna hozni a témából, de így csak egy szimpla, látványos akciófilm lett belőle.)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #5954 Dátum: 2011. július 20. - 16:52:55 »
Nekem tökre tetszett a Majmok bolygója előzményének részlete. Maguk az eddigi filmek kicsit sem tetszettek, de ez tök érdekes lehet tényleg. Már csak James Franco miatt is érdekel. A Pókember 3 óta csipázom, de már az 1-ben is feltűnt, hogy milyen jól hozza azt a figurát, akiről a világon semmi alapismerete nincs, mert ő sosem olvasott képregényeket előtte.
Nem ő olvassa a képregényt. a képregény olvassa őt  :hehe:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5955 Dátum: 2011. július 20. - 17:19:37 »
Nem tisztázták sehol, hogy pontosan melyik előzménye lesz. Nem is foglalkoztak ezzel, biztosan lesznek ellentmondások.
Idézet
A 'Majmok bolygója'-át inkább mint jelzőt értettem.  Értem én hogy ez az előzmény és itt szabadulnak el majmok, De ettől még semmi majmokbolygójás nincs benne.
De,  a majmok ugyanúgy itt vannak. :D Amúgy nyilván a film végén jön el az a pillanat, amikor már a majmok bolygójáról beszélhetünk. Az angol cím persze übergagyi.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #5956 Dátum: 2011. július 20. - 22:52:46 »
http://www-images.theonering.org/torwp/wp-content/uploads/2011/07/DwarvesFinal.jpg
Én meg továbbra se vagyok képes elhinni, hogy ez hivatalos. Orit gyakorlatilag oktatni lehetne számítógépes grafika szakon.

Silver

• Zöld Manó
« Válasz #5957 Dátum: 2011. július 21. - 09:21:00 »
hát ő tényleg gáz. a többik közt is akad pár de a többi egész törpös  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #5958 Dátum: 2011. július 21. - 23:54:55 »
ÍGy ismeretlenül majdnem az összes nevetségesen néz ki.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #5959 Dátum: 2011. július 22. - 05:33:50 »