Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1361000 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6120 Dátum: 2011. szeptember 14. - 22:51:45 »
Megnéztem a Leon, a profit is. Eddig kimaradt az életemből, így most a rendezői változatot néztem meg. Na ez tetszett, határozottan jó film volt. Natalie Portman elképesztően jól játszott gyerekként is. Az a jelenet, amikor elhalad a nyitott ajtajuk előtt, ott látva a lelőtt apját és hidegvérrel továbbmegy, bekopogni Leonhoz, az hihetetlenül erős volt, nagyon tetszett. Persze Luc Bessontól megszokottan itt is csak úgy van értelme a filmnek, ha alapból elhisszük, hogy a városban nincs rendőrség. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6121 Dátum: 2011. szeptember 15. - 00:40:21 »
A Leon a profi tényleg nagyon jó film. Nem vagyok nagy Besson fan, de ez a filmje a kedvenceim között van.

Én ma a Crank 2: magasfeszültséget néztem meg (bár ez inkább a tv-s topicba illene, de mindegy). Hát ez a film egy irtó nagy baromság. Az első részt is hülyeségnek tartottam kicsit, de az még szódával elment. De ez... Persze, a filmen is látszik, hogy egy pillanatig sem veszi komolyan magát, de annyira nagy hülyeségek vannak benne, hogy az már fáj.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6122 Dátum: 2011. szeptember 15. - 07:04:32 »
Én is láttam mindkét részt , de szerintem csak pocsékoltam az időmet . Nagyon nagy baromság mind két film .

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6123 Dátum: 2011. szeptember 15. - 11:33:07 »
Szerintem az első rész még jó, persze baromság, de rá kell hangolni magad, hogy ez ilyen és kész, amúgy jó kis Grand theft autó feldolgozás  :D
----------------------
Emmegmi?

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6124 Dátum: 2011. szeptember 15. - 11:42:09 »
Edgar Rice Burroughs-nak a Tarzan regények írójának egy másik híres sorozata a Mars alapján készült film, ami arról szóól, hogy egy földi ember átteleportálódik a Marsra, ott belezúg a hercegnőbe és lezúzza a rosszakat. Képregény sorozat is volt/van belőle, de sok más képregény karaktert is erről a figuráról mintáztak, Adam Strange-et a DC-nél, Flash Gordont, vagy éppen ott van a Planet Hulk történet a Marveltől, ami totál erre épül. 

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6125 Dátum: 2011. szeptember 15. - 11:44:10 »
Edgar Rice Burroughs-nak a Tarzan regények írójának egy másik híres sorozata a Mars alapján készült film, ami arról szóól, hogy egy földi ember átteleportálódik a Marsra, ott belezúg a hercegnőbe és lezúzza a rosszakat. Képregény sorozat is volt/van belőle, de sok más képregény karaktert is erről a figuráról mintáztak, Adam Strange-et a DC-nél, Flash Gordont, vagy éppen ott van a Planet Hulk történet a Marveltől, ami totál erre épül.
Kösz!
Elég természetesen hordja a Conan cuccot, ahhoz képest, hogy földi ember  :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6126 Dátum: 2011. szeptember 15. - 13:04:30 »
Az a fura, hogy Disney, a képregény meg Marvel, mégse hozták össze a kettőt. A könyvek egész érdekesek voltak (megjelent magyarul mind az öt), a képregény meg néhol egész jó (egy volt fenn a ST-on is réges-régen, az első rész).

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6127 Dátum: 2011. szeptember 15. - 13:42:44 »
A könyvek egész érdekesek voltak (megjelent magyarul mind az öt), a képregény meg néhol egész jó (egy volt fenn a ST-on is réges-régen, az első rész).

Az jó, mert a John Carter történet 11 kötetes.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6128 Dátum: 2011. szeptember 15. - 21:54:51 »
Láttam ma a Facebook filmet. Érdekes volt. Kíváncsi lennék, mi lett végül a gazdaságis sráccal. Pókembernek még mindig nem tudom elképzelni. :)

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6129 Dátum: 2011. szeptember 16. - 08:01:26 »
Kíváncsi lennék, mi lett végül a gazdaságis sráccal.

Átvette az apja import-export cégét, Szingapúrban él, és foglakozik még ingatlanokkal és olajkitermeléssel is.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6130 Dátum: 2011. szeptember 16. - 10:48:21 »
Ez komoly, vagy csak benes? :) Arra gondoltam különben, hogy végül kapott-e valamit a FB pénzből.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6131 Dátum: 2011. szeptember 16. - 10:53:13 »
Ennek nem volt egy második része is? Mert ha igen, akkor ezt gyerekként láttam marha régen. :headscratch:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6132 Dátum: 2011. szeptember 16. - 11:03:20 »
Az a fura, hogy Disney, a képregény meg Marvel, mégse hozták össze a kettőt.
Mert a Marvel csak egyike volt a kiadóknak, amik John Carter-képregényekkel foglalkoztak. Járt a Dellnél, DC-nél, több szindikátusnál is napi csíkokként, megjárta a Dark Horse-ot is, jelenleg meg a Dynamite licenceli. És igen, licenceli, mert mintha ennek a karakternek a jogaira is sikerült volna lecsapnia a Dille-szindikátusnak és elérni, hogy ne kerülhessen köztulajdonba (mint annak kellett volna már évekkel ezelőtt is megtörténnie a Buck Rogers vagy Flash Gordon esetében).

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6133 Dátum: 2011. szeptember 16. - 19:39:36 »
Idézet
Arra gondoltam különben, hogy végül kapott-e valamit a FB pénzből.
Úgy emlékszem végül peren kívül megegyeztek, és több millió dollárt kapott Zuckerbergtől.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6134 Dátum: 2011. szeptember 16. - 20:30:33 »
Ez komoly, vagy csak benes? :)

:drying: Komoly.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6135 Dátum: 2011. szeptember 16. - 21:09:48 »
Megnéztem a The crazies - A tébolyultak (2010) -at.
Voltak benne jó ötletek, pl a kerékbilincsek, meg a vissza számlálás a végén és nem tudták mi fog történni, bár ha nem atomot, hanem mondjuk napalmot dobnak, vagy szőnyegbombázást rendeznek, akkor még hihetőbb lett volna. Nem igazán volt eldöntve, hogy most bamba zombik, tébolyult őrjöngők, vagy tudatos szadisták (a korboncnok összevarrta a csávó szemét száját) lesznek a fickók. Ez is az is.
De a legnagyobb kérdés: Minek az egész mizéria a katonákkal, minek mentek egyáltalán oda ha aztán atomot dobnak az egész városra?

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6136 Dátum: 2011. szeptember 16. - 21:21:01 »
Idézet
Arra gondoltam különben, hogy végül kapott-e valamit a FB pénzből.
Úgy emlékszem végül peren kívül megegyeztek, és több millió dollárt kapott Zuckerbergtől.
A film szerint nem ő kapott, hanem a két harvardi ötletadó. A wiki azt írja, hogy továbbra is valami 5%-os részvényes.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6137 Dátum: 2011. szeptember 17. - 11:18:32 »
Akkor rosszul emlékeztem. :) Azért éhen nem hal szegényke, úgy tűnik.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6138 Dátum: 2011. szeptember 17. - 14:25:24 »
Hát igen, 250 milliárd dollárból az 5% se volt rossz befektetés. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6139 Dátum: 2011. szeptember 19. - 10:30:48 »
250 milliárd dollárra csak becsülik a cég értékét, aminek kb. annyi értelme van, mint a Farmville fejlesztőcsapatát kétszer értékesebbnek becsülni, mint a bolygó legnagyobb videojáték-forgalmazójának valós, tőzsdei értékét.