Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363040 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6260 Dátum: 2011. december 26. - 13:34:57 »
A Continuum egy időutazós rész a Csillagkapuból, az Igazság Ládája pedig az Ori háború lezárása. Mindkettő a sorozathoz kapcsolható, hiszen a sorozat színészei (Richard Dean Anderson, Amanda Tapping, Michael Shanks stb) játszanak benne.

« Utoljára szerkesztve: 2011. december 26. - 13:37:27 írta Ben Reilly »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6261 Dátum: 2011. december 26. - 13:57:07 »
Az eredeti CsK nagyfilm zseniális!
-------
Az Imdb-n nem írják, hogy egyáltalán szerepelne a Kobra parancsnok a G.I. Joe2-ben. Felteszem nem J.G. Lewitt játssza majd, mint az elsőben.

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #6262 Dátum: 2011. december 26. - 16:34:03 »
Akkor a sorozatokkal kezdek és majd csak azok után nézem meg a filmeket. Valaki még azt el tudná mondani, hogy ez a Csillagkapu "saga" sorozatokkal, filmekkel mindennel együtt, hogy jön időrendi sorrendben, azaz, hogy nézzem meg őket?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6263 Dátum: 2011. december 26. - 16:59:59 »
Csillagkapu film - SG-1 széria első hét évada - Atlantisz 1. évad - SG-1 8. évad - Atlantisz 2. - SG-1 9. - Atlantisz 3. - SG-1 10. - Ark of Thruth (ez igazából az SG-1 10. évadának lezáró epizódja) - Atlantisz 4-5. - Continuum* - Universe
*Continuum pontos helye kissé bizonytalan. Biztosan az Ark of Truth után játszódik, és elvileg az Atlantisz 4. évada előtt, mégis az Atlantisz után sorolja mindenki.

Ha darálod, kb. fél év az egész pakk. nem érdemes évadokra bontani, mert az évadzárók szinte mindig egy epizódot alkotnak a következő évadnyitóval (annyira, hogy nem egyet szerintem egyszerre vettek fel, csak kettévágtak szándékosan). Próbáld a lehetőségekhez mérten folyamatosan, az Atlantisz bejövetelével kb. 5 SG-1 - 5 Atlantisz felbontásban. (Bár ez se egzakt. Eddig háromszor nyomtam végig a teljes sort, és nehéz megmondani, melyik a jó módszer. A legjobb talán az, hogy ha már elkezdenek jönni a töltelékek, akkor érdemes váltani a másik szériára az ottani töltelékekig, majd vissza.)
« Utoljára szerkesztve: 2011. december 26. - 17:01:41 írta talgaby »

mutkacsaba

• Bogár
  • **
« Válasz #6264 Dátum: 2011. december 26. - 17:14:39 »
Huhh, nem gyenge kis menet lesz.  :D Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6265 Dátum: 2011. december 26. - 17:50:19 »
Hát kitartást hozzá... :hehe:
A CSK1 sorozat nekem is tetszett, de az Atlantiszt már nem nagyon néztem.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6266 Dátum: 2011. december 26. - 18:08:32 »
Az első sorozatot én is imádtam. Az Atlantis is jó, egészen a 3. évad végéig, onnantól viszont nagyon durva lejtmenetbe kapcsoltak. :( A 4. évad közepén van pár kimondottan jó rész (az egyik legjobb űrcsatával, amit sorozatokban valaha láttam), de azon kívül csak az 5. évad utolsó két része az ami igazán tetszett (a Vegas című rész a sorozat egyik legjobb epizódja szerintem).
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6267 Dátum: 2011. december 27. - 14:35:34 »
Fura, szerintem meg a 4. évad volt ott az egyik legjobb. Az ötödik fele tényleg csak szenvedés volt, a vége meg nekem pont, hogy nem tetszett. A leges-legvége különösen. (Egyáltalán a város leparkolásának lett bármi következménye? A Continuumban szó se esik róla, a Universe-t meg az első évad harmadánál végleg feladtam túlzott unalomfaktorra hivatkozva.)

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6268 Dátum: 2011. december 27. - 14:54:43 »
A Universe-ben 2 évad meg se említik Atlantist. A 2. évad egyik részében cameozik Mckay, vártam hátha legalább említést tesznek a városról, de semmi. :headscratch:
Egyébként tényleg kimondottan gyenge lett a Universe. A 2. évad 2. felére nagyjából magukra találtak, de persze addigra kaszálták a sorozatot.
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6269 Dátum: 2012. január 11. - 12:23:32 »
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6270 Dátum: 2012. január 11. - 14:09:12 »
Az Episode I óta van hír arról, hogy lesz ilyen tv-sorozat. Sőt, már valamikor a nyolcvanas években is felvetették már. Aztán mindig rájönnek, hogy vagy nagyon gagyi lenne, vagy eszméletlen sokba kerülne a rengeteg díszlet, jelmez és effekt miatt.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6271 Dátum: 2012. január 11. - 15:44:12 »
A Star Wars felet eljárt az idő már, nem tudnak mit kitalálni!! Ez vonatkozik a képregényre is, ami úgy fog járni a Dark Horse-nál, mint ahogy az Indiana Jones.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6272 Dátum: 2012. január 11. - 17:27:05 »
Ez így nem teljesen igaz. Ott van a  Timothy Zahn féle Thrawn trilógia, ami a klasszikus filmek folytatásának tekinthető. Azt nyugodtan vászonra vihetnék, biztos siker lenne.  Vagy akár egy teljesen új mozifilm szériát is készíthetnének. (vágyálmom :D)
Tejet kérek! Csokisat!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6273 Dátum: 2012. január 12. - 23:57:41 »
A non-canon SW univerzum már akkora, hogy abból nyugodtan ki tudnának hozni 3 sorozatnyi forgatókönyvet is, nem az ötlethiány itt a gond. Hanem sokkal inkább az, amit tg is írt már.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6274 Dátum: 2012. január 20. - 21:24:06 »
Idén zombi túltengés van minden téren. Egy halom RE játék és most ez is. :nezze:

:oh:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #6275 Dátum: 2012. január 20. - 21:42:59 »
Egyedül a harmadik részt untam. A negyedik már bejött a gyengeségei ellenére is. Érdekel kik szerepelnek az ötbe.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6276 Dátum: 2012. január 20. - 21:48:07 »
Tökmindegy kik lesznek benne, csak Milla Jovovich számít, imádoom őt :sweetheart: :D
Tejet kérek! Csokisat!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6277 Dátum: 2012. január 20. - 21:50:49 »
Fura, nekem a második rész volt az, amitől tavalyig a széria közelébe se voltam hajlandó menni. A harmadik hozta némileg vissza a reményem, a negyedik egy nagyon tisztes munka volt, az ötödik meg várós, bár nem hinném, hogy idén látni fogom. :) Ugyanakkor Tron: Legacyból vették a zenét a trailerbe, ami egyrészt király, mert annak a filmnek a zenéje az egyik legjobb a világon, másrészt meg fura, hogy ennyire friss és ismert zenét szedtek elő... :headscratch:

BlackArrow

• Kaméleon
  • **
  • Fekete ruhás
« Válasz #6278 Dátum: 2012. január 20. - 21:58:33 »
Ha már semmi se saját ötlet (az utóbbi két filmben legalább is), akkor most a zene miért lenne az? Érdekes lesz látni újra Milla Jovovich mellett az egy és kettő másik kemény csajait. Csak Ali Later hiányzik a sorból, meg a szökési tervmester, Wentworth Miller.  ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6279 Dátum: 2012. január 20. - 22:00:11 »
De visszatér Michelle Rodriguez!  :oh: És mintha Jill is.
Nekem is a 3. volt az, ami nagyon nem jött be, a negyedik viszont állat jó volt minden téren. Ez város nekem. :)