Nem volt az annyira rossz. A tavalyi 300 stílusban készült Halhatatlanokat rosszabbnak titulálták.
Ez vicces, mert a legtöbb kritika pont, hogy jobbnak tartja a Halhatatlanokat a Titánok Harcánál.

Egyébként én tegnapelőtt néztem meg a Halhatatlanokat, én is azt mondom, hogy jobb a Titánok Harcánál. Igaz, csak egy fokkal, de jobb. Henry Cavill és Mickey Rourke miatt néztem meg a filmet, Cavill alakítása elég átlagos, de úgy tűnik, Superman-nek jó lesz a srác. Magát a filmet Rourke játéka viszi el a hátán, aki nagyon jól alakítja a szadista és vérszomjas királyt, tényleg félelmetes a figurája. Nagyon durva a film egyébként, van pár brutális jelenet benne, amin meglepődtem, nem gondoltam hogy ilyen durva lesz. Viszont a 300-hoz képest elég kevés benne az akció, bár azok legalább jól néznek ki. Több eksön kellett volna a filmbe. Maga a történet egyszerű mint a faék és elég sablon, de mégis jobban működik az egész film, mint a Titánok Harca. Viszont a jelmezekkel néha kissé túlzásba estek a készítők, kissé bénák is lettek.
Az istenek és a titánok elég gázak lettek, ami nagy negatívum. (Persze lehet mondani, hogy a rendező új szemszögből közelítette meg a témát, de én akkor sem így képzelném el őket, nekem nem tetszettek.)
Igazából nem nagy szám a film, egyszer nézhető, Rourke jó benne. A Titánok Harcát és az új Conant lekörözi a film.
Most már csak a God of War mozifilmet várnám...