Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363012 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Hoby

• Keselyű
  • **
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6360 Dátum: 2012. február 27. - 13:09:58 »
A Fűrész 1 és a Fülke állat jó volt, viszont a Rec elképesztően rossz. :)

A Rec tényleg nem a legjobb, de a második része szerintem nagyon ütős.
A Fűrész szériából még a 2. rész is nagyon tetszett, a vége talán még jobb is, mint az első részé.
A Fülke meg úgy ahogy van király. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6361 Dátum: 2012. február 27. - 13:36:27 »
Az "eredeti" szinkronja egy jó kis régimódi hangalámondás volt. Nem biztos, hogy azt meg akarja bárki szerezni. :D
Jó, nem a hangalámondásra gondoltam  :D Biztos, hogy van még egy azon kívül amit linkeltem.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6362 Dátum: 2012. február 27. - 14:10:09 »
A film eredeti szinkronnal már csak torrenten elérhető. Így keresd: Amerikai.nindzsa.1985.Custom.DVDRip.XviD.Dual-Avalon

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6363 Dátum: 2012. február 27. - 14:59:17 »
Köszi!

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6364 Dátum: 2012. február 28. - 23:36:18 »
Mi bajotok a Rec első részével? SZerintem teljesen rendben volt, a folytatás már viszont unalmas lett.

A Titánok harca meg majdnem olyan rossz, mint a Transformers 2, amitől nagyobb celluloidhulladékot nem okádott ki magából az Álomgyár az elmúlt 5 évben. Magyarul teljesen nézhetetlen kaki.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6365 Dátum: 2012. február 28. - 23:43:54 »
Én halálra untam a Rec első részét. Logikátlan, buta filmnek tűnt. De ne kérdezz rá, mert a részleteket a túlélés érdekében az agyam már rég kizárta.  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6366 Dátum: 2012. február 28. - 23:46:57 »
Fura, mert én sem emlékszem már rá annyira, hogy a logikátlanság meg-, vagy nem létéről vitába keveredjek veled. :D Csak azt tudom, hogy hozzám képest meglepően sokszor ment fel a szívfrekvenciám alatta, vagyis azon kevés horror filmek egyike volt, ami működött nálam.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6367 Dátum: 2012. február 28. - 23:52:30 »
A Titánok harca meg majdnem olyan rossz, mint a Transformers 2, amitől nagyobb celluloidhulladékot nem okádott ki magából az Álomgyár az elmúlt 5 évben. Magyarul teljesen nézhetetlen kaki.
Akkor vedd hozzá, hogy én legelőször olyan rossz minőségben láttam a Titánok harcát, hogy még a látvány is élvezhetetlen volt. Na úgy látszott igazán, hogy mekkora kaki. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6368 Dátum: 2012. február 29. - 00:05:03 »
Ez volt már?
Nálunk mikor mutatják be?

Egy másik, véres részekkel. Van pár agyonlövés benne, elég durva.:
http://www.youtube.com/watch?v=PTR_LLhGuSI

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6369 Dátum: 2012. február 29. - 00:12:49 »
Több helyen linkelték már ezt az előzetest (itt is volt már szerintem(, de nem értem, miért. Igazából semmit nem ígér ez a film azon túl, hogy kommandósok ütik-vágják-lövik-szúrják-rúgják-kaszabolják a rosszfiúkat egy koszos tömbházban, megállás nélkül. Egy ügyesen fényképezett henthalmaznak tűnik nekem, amit az első fél óra után nagyon könnyen meg lehet unni. De ne legyen igazam.
Idézet
[Akkor vedd hozzá, hogy én legelőször olyan rossz minőségben láttam a Titánok harcát, hogy még a látvány is élvezhetetlen volt. Na úgy látszott igazán, hogy mekkora kaki./quote]
Akkor kvázi újjászülettél, mert a film alatt biztosan meghaltál legalább egyszer, annyira fájt néha. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6370 Dátum: 2012. február 29. - 01:01:42 »
Hát számomra nagyon élvezetesek az ilyen jól megcsinált bunyók. Az Ong-bak is egy fos, de szeretem a mutatványok miatt.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6371 Dátum: 2012. február 29. - 07:19:39 »
Tomi, nem lehet, hogy az amerikai remake-jével kevered? Mert azt viszont tényleg húzták lefelé rendesen.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6372 Dátum: 2012. február 29. - 09:22:34 »
És erről beszéltetek már?
Néha a Comedy central nyom film előzeteseket, és tegnapeste belefutottam ebbe.
Egész jónak tűnik, kicsit Bournös utánérzése van. Bűn Hálójában.

És micsoda sztárparádé:
Gina Carano, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Antonio Banderas, Bill Paxton, Michael Douglas, Michael Angarano

A főszereplő csaj neve totál nem ismerős, de a feje nagyon az... csak nem tom honnan... :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6373 Dátum: 2012. február 29. - 10:19:07 »
Szerepelt az Amerikai Galidátorokban, meg ő volt Natasha a Red Alert 3-ban.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6374 Dátum: 2012. február 29. - 10:56:17 »
Tomi, nem lehet, hogy az amerikai remake-jével kevered? Mert azt viszont tényleg húzták lefelé rendesen.
Nem értem mire gondolsz. Mit keverek mivel?

A főszereplő csaj neve totál nem ismerős, de a feje nagyon az... csak nem tom honnan... :headscratch:
És ez egy MMA harcos csaj, eredetileg nem színész. Ez is érdekel mert itt is kemény bunyókat ígérnek, plusz a csaj valóban tud ilyeneket.

A Geekblog is írt róla: http://geekz.blog.hu/2012/01/11/haywire_az_elso_5_perc

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6375 Dátum: 2012. február 29. - 11:46:17 »
Nem te Tomi, a Harza. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6376 Dátum: 2012. február 29. - 12:09:26 »
Nem értem mire gondolsz. Mit keverek mivel?

És ez egy MMA harcos csaj, eredetileg nem színész. Ez is érdekel mert itt is kemény bunyókat ígérnek, plusz a csaj valóban tud ilyeneket.

A Geekblog is írt róla: http://geekz.blog.hu/2012/01/11/haywire_az_elso_5_perc
He, végre egy normális verekedős jelenet, amit nem vágnak agyon... :o
Na, asszem ennek tényleg utána járok.

Amúgy beugrott, de ez a csaj (gondolom nem az), de nagyon hasonílt arra a holland (?) DJ. (mi a franc a neve... :roll:) klipjeiben szereplő csajra, szinte minden klipjében az a csajszi szerepelt.. :headscratch:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6377 Dátum: 2012. február 29. - 15:24:14 »
Gina Carano :sweetheart: Imádom. :sweetheart: Csak miatta fogom megnézni a filmet. ;D
Valószínűleg egy nagy kliséhalmaz lesz a film, de a bunyók tuti jók lesznek benne, mivel Gina valóban ért a küzdősporthoz. Így hitelesebb is lesz a bunyókban, mint pl Jolie, vagy akármelyik másik hálivúdi színésznő. :D Egyébként a rendező nyilatkozta, hogy csak úgy volt hajlandó belevágni a filmbe, hogy Ginát meg tudta nyerni a főszerepre, mert mással nem tudta volna elképzelni a filmet.

Én ebben a videóban láttam először Ginát, amelyben egy fojtás technikát is bemutat a műsorvezetőn (háromszög-fojtásnak hívják, ha jól tudom), és elmagyarázzák azt is, hogyan működik a technika.

Hát nem édes? :sweetheart: Most mondja valaki, hogy nem feküdne Gina ölébe egy kis fojtásra. ;D

Idézet
Az Ong-bak is egy fos, de szeretem a mutatványok miatt.
Na jó, hát Tony Jaa filmjei igazából arról szólnak, hogy bemutassák a képességeit, illetve a harcművész tudását (ami egyébként nagyon komoly, tud a srác). A bunyó a lényeg a filmjeiben, az összes többi csak körítés. ;D Bár az Ong-Bak 2 hangulatilag is jó film lett, filmes szemszögből az a legjobb alkotása.

Idézetet írta: pepo
Akkor kvázi újjászülettél, mert a film alatt biztosan meghaltál legalább egyszer, annyira fájt néha. ;D
Ja, akkor jöttem rá, hogy halhatatlan vagyok. :hehe:
« Utoljára szerkesztve: 2012. február 29. - 15:34:21 írta Tom Fireheart »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6378 Dátum: 2012. február 29. - 15:40:24 »
Ez után a zselés bábu után még van kedve harcolni?A csontváz bordája amúgy már előtte is törött volt.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6379 Dátum: 2012. február 29. - 15:46:36 »
Ez után a zselés bábu után még van kedve harcolni?
Ezt hogy érted? :headscratch: Miért ne lenne?