Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360989 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6420 Dátum: 2012. március 24. - 14:49:29 »
Burton már a saját filmjeit is remake-eli (Frankenweenie, tényleg az mikor jön?). A 70-es évek meg gondolom azért van, mert az egész műfaj, stb. ahhoz a korhoz tartozik, és vélhetőleg annak minden sajátosságával parodizálja ki.

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6421 Dátum: 2012. március 24. - 14:50:58 »
Elvileg idén jön az is, olyan október tájékán, ha jól emlékszem. De annak az eredetije csak egy rövid film volt, nem?
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 24. - 14:54:05 írta Psycho »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6422 Dátum: 2012. március 24. - 14:56:29 »
Na hát abban a Frankenweenieben meg mi az érdekes. Önmagát ismételgeti

Todd

• Pókfej
« Válasz #6423 Dátum: 2012. március 24. - 15:19:08 »
ldául az, hogy az eredeti 29 perces volt, ez meg egy komplett film lesz.
Amúgy meg, ha gyerekként rajzolok egy képregényt, és felnőttként rájövök, hogy az milyen jó volt, csak most már sokkal jobban meg tudnám csinálni, akkor csak önmagamat ismételgetem?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6424 Dátum: 2012. március 24. - 15:35:52 »
Itt most Tim Burtonról beszélek és a Karácsonyi lidércnyomás, Halott menyasszony után ez szerintem ismételgetés. Azért mert a bábukat, mintha újra hasznosította volna a Halott menyasszonyból.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6425 Dátum: 2012. március 24. - 17:03:15 »
Érdekes, hogy a divatvámpírfilmek majmolása mellett már kezd divatba jönni, azok ellentéteinek a gyártása is, amit bevallom, nagy örömmel tapasztalok. Legutóbb a Frászkarikán is rohadt jól szórakoztam.
Egyetértek. :) A Fright Nightot imádtam. :) David Tennant alakítása már csak a cseresznye volt a habon a tortán. :)

Burton a kedvenc rendezőm és Depp az egyik kedvenc színészem, úgyhogy tuti megnézem. ;D ( ha még a kedvenc filmzeneszerzőm, Danny Elfman csinálta a zenét hozzá, az maga a tökély.
Ezt akár én is írhattam volna... ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6426 Dátum: 2012. március 24. - 17:14:05 »
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/03/24/stallone_iden_expendables_3-at_is_akar/

"Várhatóan idén ősszel kezdődik az Expendables 3 forgatása, rögtön azután, hogy augusztusban mozikba került a második rész" - nyilatkozta a 80-as évek akciófilmjeinek szobrot állító Stallone-projektről a film egyik mellékszereplője, Randy Couture. A Movieweb szerint a trilógia záródarabjához Stallone újabb akciófilmes ikonokat igazol majd le: a korábbi részekből hiányolt Steven Seagal, Wesley Snipes és Kurt Russell is beszáll a retró hangulatú verekedésekbe."

Hát ez kész. ;D Lassan tényleg teljes lesz a létszám. :lol:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #6427 Dátum: 2012. március 25. - 14:31:50 »
Ja,hogy ez a Dark Shadows vígjáték lesz?Hallottam és olvastam már a régi sorozatról,de úgy tudom,az nem vígjáték volt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6428 Dátum: 2012. március 26. - 02:58:30 »
Látta valaki a Repo men-t? (Kicsit hasonlít a Lopott időre) Az alap témából, a trailerből gondoltam, hogy morbid film lesz és hogy talán humorral ütik el a dolgot. Egy ideig megy is a dolog, meg jó zenéket is bevetnek a vér ellensúlyozására, de ez nagyon beteg és perverz egy film. A végén már seb szex szerű jelenet is van, nagyon perverz!

venom75

• Pókfej
« Válasz #6429 Dátum: 2012. március 26. - 10:56:14 »
Ez is érdekes lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6430 Dátum: 2012. március 26. - 12:46:47 »
Ez aranyos lesz! Etteől valahogy ne viszolygok, min egy amerikai Garfieldtől :D
---------------------------
G.I.Joe2
Örülök, hogy észhez tértek és a Cobra commander  megkapta a tükörmaszkját kék sisakkal, ami a legcoolabb dolog az egész g.i. joeban. És a Cobra katonák is színesebbek és sokfélék lesznek az első résszel ellentétben

BuB

• Pókfej
« Válasz #6431 Dátum: 2012. március 26. - 13:05:15 »
Hm, és a Marsupalmi nem a kis sárga macsekról kellene hogy szóljon? szerepelt az előzetesben kb. 10 másodpercet? :D

A joe-ra kivi leszek, amúgy is Joe hangulatom van, hála Doki képregényének, és  a Renegát rajzfilmnek.
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6432 Dátum: 2012. március 26. - 13:14:43 »
Hm, és a Marsupalmi nem a kis sárga macsekról kellene hogy szóljon? szerepelt az előzetesben kb. 10 másodpercet? :D
Képileg talán nem mutatták. Nem tudom miről szövegeltek, de szerintem a macsekről szólt a szöveg. És ez egy első trailer, amivel fel akartak csigázni, mindig csak a farkát mutatták, aztán a végén egy szép kép róla egy az egyben. szerintem ez így tökéletes.
A joe-ra kivi leszek, amúgy is Joe hangulatom van, hála Doki képregényének, és  a Renegát rajzfilmnek.
Poén volt ez a Jay-Z-s előzetes. Jó laza az előző komoly hangulatához képest. szerintem ez most jó lesz, az előző nagyon nem tetszett. Felvezetőnek elment. A karakterek meg cserélhetőek, van elég, nem nőttek össze a színészek, a karakterek a filmmel, mint az x-menben.
« Utoljára szerkesztve: 2012. március 26. - 15:37:51 írta VTomi »

BuB

• Pókfej
« Válasz #6433 Dátum: 2012. március 26. - 15:13:34 »
Legalább Snakeeyes maradt, és Lady Jay is nyami, a csaj azóta kedvenc, hogy láttam Csodanőként. ;D
Mondjuk Scarlet maradhatott volna még... remélem nem az lesz ebből, hogy egy mondatban elintézik, hogy egy bevetés közben meghaltak... :roll: :roll:
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6434 Dátum: 2012. március 27. - 22:16:01 »
OMG! Total recall remake!

Most komolyan, mit várnak ettől a filmtől? Egy ekkora kultfilm remakeje lehet más egynyári érdekességnél?

balogh44

• Thanos
« Válasz #6435 Dátum: 2012. március 27. - 23:04:32 »
Minden CGI!! Bezzeg régen, modellek, blue box,  matte painting, stop motion, így vált igazán életszerűvé egy effekt!
Most nézem újra az Űrszekereket, (Star Trek) a harmadik résznél járok, természetesen jó, régi magyar szinkronnal!! :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6436 Dátum: 2012. március 28. - 13:55:58 »
Ahogy azért csinálnak még stop-motion bábfilmeket (pl: Halott menyasszony) és valaki még használ a maszkat és animatronikus maszkokat (Hellboy) én remélem, hogy csinálnak még olyan sci-fit vagy bármit, ahol használnak sok díszletet meg makettet is. a Gyűrűk ura mondjuk ilyen.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6437 Dátum: 2012. március 28. - 14:06:24 »
Minden CGI!! Bezzeg régen, modellek, blue box,  matte painting, stop motion, így vált igazán életszerűvé egy effekt!

Hányinger ami most megy, nem is nagyon nézek új filmeket, inkább a régi "kőkorszaki technika" az sokkal élvezhetőbb.
Tejet kérek! Csokisat!

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6438 Dátum: 2012. március 28. - 14:37:29 »
Hányinger ami most megy, nem is nagyon nézek új filmeket, inkább a régi "kőkorszaki technika" az sokkal élvezhetőbb.
Akkor gondolom az új Póki vagy Avengers filmre se vagytok nagyon kíváncsiak.
Azokban is akad néhány CGI jelenet.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6439 Dátum: 2012. március 28. - 14:41:51 »
Szerintem addig nincs baj a CGI-vel, amíg nem látszik a filmen, hogy az. A nézhetőség szempontjából nekem mindegy, hogy hogyan csinálták meg, csak ne lógjon ki a lóláb. :)