Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1365243 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kanaszta

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6500 Dátum: 2012. április 23. - 19:51:06 »
Igen, nekem is ő az egyik kedvencem, olyan csodálatosan rajzol!
Eszméletlen realisztikus!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6501 Dátum: 2012. április 23. - 21:02:07 »
Apropó! nagyon szeretem a ceruza rajzait. Melyik képregényt érdemes megvenni, megnézni, ha érdekelnek a rajzai? Amiben hagyományosabb cerka-tus-színezés technika van. Nem úgy, mint az Új titkos háborúban ami végig festve van.
Ööö... Dell'Otto előbb mindent megrajzol, majd arra fest rá. (Ezért is olyan marha lassú.) Kihúzott rajzot én tőle talán csak egy fesztiválos skiccet láttam. Ráadásul se Európában, se Amerikában tudtommal nem nagyon készített teljes füzeteket, alapvetően borító-, de még inkább poszterfestő. A Secret Waron kívül én csak az X-Force: Sex and Violence miniről tudok tőle, de az is végeredményében ugyanolyan festett, mint az összes többi műve.
Nem lehet, hogy Gyurgyevicsre gondoltál inkább? Ő például a Thor v3-ban és vmelyik Bendisvengersben rajzolt hagyományosan (vagyis talán inkább rajz-színezés kombóval, kihúzás nélkül), elhagyta a szokásos festését.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6502 Dátum: 2012. április 23. - 23:14:43 »
Dell'Otto -ra gondoltam. nem tudtam, hogy nem rajzol sima képregényt. Van egy albumom tőle és nagyon tetszenek a ceruza rajzok és fesziválos skiccek. Bejön, ahogy áttervezi a saját ízlése szerint a karaktereket. Mint pl a Lényt, és Kolosszust.
http://media.photobucket.com/image/Dell%2527Otto%20colossus/GabrieleDellOttoMB/Conventions%20sketchs/Colossus/colossus03.jpg
----------------------
G.I. Joe 2 új trailer.

A Kobra vezér klasszikus vermacht sisak+tükörmaszk ját is feldolgozták

És az alap kobrakatonák sisak+fekete maszkját is

ezért eddig ötös jár, mert ezek a kedvenceim.
Már csak ennek örülnék jobban:
« Utoljára szerkesztve: 2012. április 24. - 12:19:01 írta VTomi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6503 Dátum: 2012. április 26. - 16:57:15 »
Ha ez a film nem is érdekel, Betty Brant interjú benne részben.

http://www.youtube.com/watch?v=e1_akrNnuz0&feature=related

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6504 Dátum: 2012. május 03. - 22:41:25 »

Stallone vs Van Damme áááá...ez kegyetlen lesz :oh:
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6505 Dátum: 2012. május 03. - 23:21:32 »
Most több pénz van rá, remélhetőleg nem a robbantásokból lesz több, hanem a bunyókból.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6506 Dátum: 2012. május 04. - 00:14:39 »
Tökmindegy, ilyen arcokkal úgyis leszakad majd a bőr az arcodról. :D Amúgy Sly szerintem valami iszonyat bénán mondja a saját nevét. :lol:
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6507 Dátum: 2012. május 04. - 00:20:46 »
Olyan vicces a rajzolt szemöldöke és bajusza  :lol:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6508 Dátum: 2012. május 07. - 10:14:30 »
Látta valaki az Éhezők viadalát? Vélemény? Most nagyon meglepett, hogy a film az egyik legnagyobb bevételt termelő film lett világszerte.

BuB

• Pókfej
« Válasz #6509 Dátum: 2012. május 07. - 10:43:11 »
Miért, az Alkonyat nem lepett meg? :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6510 Dátum: 2012. május 07. - 11:17:15 »
Miért lep meg? A Battle Royal is milyen sikeres lett, ez meg az amerikanizált változata.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6511 Dátum: 2012. május 07. - 19:00:53 »
Az Alkonyat nem lep meg, az divatfilm.  :)
A BR sem szakította át a rekordgátakat, ha jól tudom.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6512 Dátum: 2012. május 09. - 19:54:21 »
Tegnap megnéztem a Haywire-t, magyarul A bűn hálójában-t. Nos, a film tényleg gyenge, kis túlzással bűn rossz ( :hehe: ), fura, hogy a kritikák nem húzták le (legalábbis a hazaiak, amiket olvastam). Nade lássuk a pozitívumokat: először is Gina Carano. Gyönyörű, szexi és veszélyes, tényleg látszik, hogy profi MMA-s. Több kritikus is megjegyezte, hogy új akciósztárhölgyet fedezett fel Sodenbergh, hát ezzel egyetértek, ő lehet az új Lara Croft. ;D A film lényegében a hölgy küzdősportos tudására épül, ebből adódik a másik pozitívum, a bunyók, amik baromi jól vannak megcsinálva. Gináról tényleg elhiszed, hogy nem jársz jól, ha combon rúg. :hehe: De sajna a pozitívumok itt véget is érnek, ugyanis a forgatókönyv gyenge, lapos, klisés, a film unalmas, hiába van tele nagy húzónevekkel, a színészek karaktereiről szinte semmit nem tudunk meg, totál egydimenziósak. Sajna a bunyókból pedig túl kevés van ahhoz, hogy ezeket a hibákat ellensúlyozni tudja. Vagy normális forgatókönyv és kibontott karakterek kellettek volna, vagy ha már sz*r a forgatókönyv, akkor legalább 2-3-szor ennyi bunyót rakhattak volna a filmbe, hogy pörgősebb legyen. Csak azoknak ajánlom ezt a filmet, akik szívesen megnéznének egy hihetően bunyózó dögös csajt az unalmas sztori dacára is. :) Remélem még jópár akciófilmben látjuk viszont ezt a csini amazont, csak valami normálisabb forgatókönyvet is rakjanak alá.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6513 Dátum: 2012. május 09. - 20:34:52 »
Fura, amiket én olvastam magyar kritikákat, azoknak kb enniy volt a lényege:
Idézet
új akciósztárhölgyet fedezett fel Sodenbergh, hát ezzel egyetértek, ő lehet az új Lara Croft.  A film lényegében a hölgy küzdősportos tudására épül, ebből adódik a másik pozitívum, a bunyók, amik baromi jól vannak megcsinálva. Gináról tényleg elhiszed, hogy nem jársz jól, ha combon rúg.  De sajna a pozitívumok itt véget is érnek, ugyanis a forgatókönyv gyenge, lapos, klisés, a film unalmas
;)
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6514 Dátum: 2012. május 09. - 20:56:43 »
Ha egy filmnek az a pozitívuma, hogy egy nő combon rúg, hát hmm.  ;D
Különben a legeslegjobb női bunyót eddig a Birds of Prey tévésorozatban láttam, pedig 3 mozdulat volt az egész. Amikor vendégszereplő volt Dinah anyja, az eredeti Fekete Kanári.

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #6515 Dátum: 2012. május 09. - 21:07:18 »
Szerintem az Éhezők Viadala ugyanaz a séma, mint az Alkonyat, legalábbis a közönsége ugyanaz. Az első rész elsöprő siker az USA-ban, de a tengerentúlon még nem hasít annyira, még nem fedezték fel maguknak a fiatalok. A 2. rész sokkal nagyobb nemzetközi érdeklődésre számíthat.

Persze a Hunter Games azért egy sokkal jobb film, színvonalát tekintve össze sem hasonlítható a szerelmes vámpírokkal (aminek az első része egyébként mintha nem lett volna olyan rossz, de már nem emlékszem)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6516 Dátum: 2012. május 09. - 21:37:40 »
Fura, amiket én olvastam magyar kritikákat, azoknak kb enniy volt a lényege:
Nem egészen, volt olyan kritika, amelyik dícsérte, hogy micsoda csavarok vannak a sztoriban. :stupid: Meg végig milyen feszültség van a filmben. Meg több kritika is dícsérte a színészeket is. De könyörgöm, hiába van Michael Douglas, meg Antonio Banderas, ha a karakterükről szinte semmit nem tudunk meg... Ja, a zenét is dicsérték a kritikák... Hát nekem az se nagyon passzolt a filmhez.
Ja, meg hogy Sodenbergh új színt hozott ebbe a zsánerbe, meghogy a saját stilusában milyen jó filmet alkotott...

Ha egy filmnek az a pozitívuma, hogy egy nő combon rúg, hát hmm.  ;D
Na jó, de egy MMA-s ketrecharcos nő rúg combon. ;D De van minden más is, kartörés, kézkitekerés, földharc, fojtás (combbal is! ;D ), Gina tényleg jól nyomja. :D (Csak miatta néztem meg a filmet amúgy :smlove: )
Jók a bunyók, csak kevés van belőlük. :-\

Idézet
Különben a legeslegjobb női bunyót eddig a Birds of Prey tévésorozatban láttam, pedig 3 mozdulat volt az egész. Amikor vendégszereplő volt Dinah anyja, az eredeti Fekete Kanári.
Az a sorozat sajna kimaradt nekem anno. Talán azért is, mert akkoriban még nem sokat hallottam erről a csapatról, így nem is vettem komolyan, nem nagyon érdekelt. Van olyan jó a filmsori, mint a képregény? :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6517 Dátum: 2012. május 09. - 21:52:23 »
Meglepően nagyon jó a tévésorozatuk. Más kicsit, mint a képregény, de ha az egyik tetszett, tetszeni fog a másik is.  ;)

Szerintem az Éhezők Viadala ugyanaz a séma, mint az Alkonyat, legalábbis a közönsége ugyanaz.
Mármint a 13+ korosztály? Mert az amerikai filmek 80%-nak akkor ugyanaz a közönsége. Nem láttam az Alkonyatot, nem tudok róla mondani semit, de a Hunger Games azért icipicit komolyabbnak tűnt.  ;)

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #6518 Dátum: 2012. május 10. - 23:44:45 »
Talán a 80% túlzás, persze a filmek 80%-át biztos megnézhetnék 13 évesek is, de az attól még nem nekik szól elsősorban.

Plusz az Alkonyatot felezd el a lányok részére. :)
Lehet, hogy ha mögé nézünk komolyabb, de az alapfelvetés az, hogy egy életveszélyes valóságshow-ban kell helyt állnia egy olyan csajnak, akire a kisebbek hasonlítani akarnak. :) A HG viszont jobban megszólítja a fiúkat, már nem emlékszem számokra, de sokkal kiegyenlítettebb a két nem aránya. Szóval a kérdésedre válaszolva, nyilván ez is közrejátszik az amerikai sikerében.

Közben végre kikerült a Csatahajóról írt kritikám, ami most már valószínűleg senkit nem érdekel, mert itt van helyette az Avengers. :) http://kulter.hu/2012/05/titanic-torolve/
Egyébként megírtam már két hete, azért kellett ennyit várni, mert kötelezővé tették, hogy csak korhatárbesorolásos képeket és videókat lehet használni kritikáknál, máskülönben bűnti, de a Csatahajónak meg nem volt ilyenje. :stupid:

Idézet
Nem egészen, volt olyan kritika, amelyik dícsérte, hogy micsoda csavarok vannak a sztoriban.
Melyik volt az? Én is úgy emlékszem azért, hogy a fontosabb fórumok mind hasonló véleményen voltak: akció meg Gina ászok, a többi csak körítés.
Tom
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 10. - 23:50:20 írta NERIDA »

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6519 Dátum: 2012. május 12. - 19:45:40 »