Megnéztem a Jhon Cartert.....eh

Nem hagy elvarratlanul sok kérdést, csak száznegyvenkettőt.
Miért billogozták meg azt a zöld lényt aki enni adott a kiláncolt Carternek
Mit adott neki, hogy aztán értette a marslakók nyelvét
Miért száll be csak úgy egy olyan csatába, ahol semmit nem tud a két félről.
Miért beszélnek fenkölt értelmetlenségeket?
Miért nem töri össze a teleportáló medált, ami olyan veszélyes? csak eldobja az árokba, ez hülye?
Legyak egy egész hadsereget, döhből mert meghalt a családja. Előtte azt mondja: "egyszer már elkéstem, még egyszer nem fogok"
Na ennek mi értelme?
Folyamatosan harcol, mégis a film felénél is azon agonizál, harcoljon-e.
A vörös herceg, simán elhiszi a kék hercegnőnek (mi ez capture the flag?) hogy egyedül van, mert nem lát senkit a szobában és egy
toronyban vannak magasan, miközben épp most szökött meg az a rab, aki kilómétereset tud ugrani...
A legviccesebb, hogy az arénában nem bírja kitépni a láncot a kőből, majd kiderül hogy csak egy kampóra van akasztva és ezt nem veszi észre!!!:D
A Tarkok elég szegényes motivációval indulnak háborúba. Mellesleg ők az egyetlenek akiknek a nevét meg tudtam jegyezni, a film java része alatt nem tudtam miről beszélnek.
A csaták jók, a Tarkokat nagyon bírtam, bár a társadalmi szerkezetük nem volt világos. Ki rakja a tojásokat és mi az az ősi családszerkezet amiről beszélnek? Néha kimennek pár porontyért,amikért megverekednek a nők, csak hogy gyereket nevelhessenek? többit lelövik?
John, miután összeházasodtak térdig vérben a final battle után: "olyan érzésem van, mintha valamit nyitva hagytam volna, mintha valami égne".....miva'? A gázt?

Az egész film legunalmasabb része a női és férfi főszereplő dialógusai. Hihetetlen milyen sokat beszélnek a semmiről.
A vége mondjuk tényleg ötletes a medállal. De hogy mi olyan klafa egy test őrzésében Ed számára?
Azért zavar mind ez, mert nagyon tetszett a sok lény kinézete és élethű meganimálásuk, a jelmezek a díszletek. A sétáló város tök jó volt és tényleg akkora, hogy az egy egész város volt. Az utcái a felvonulás is mind életszerű, nem volt kisstílű. Valahogy az egész film kevés reklámot kapott és fura volt így a semmiből egy egész világ.