Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360951 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6520 Dátum: 2012. május 12. - 22:04:32 »
Nagyon jó képek ;) Örök kedvenc ez a 3 film.  Fox És Lloyd remek páros volt együtt.
Tejet kérek! Csokisat!

Ju

• Pókfej
« Válasz #6521 Dátum: 2012. május 13. - 14:58:31 »
Már vagy fél éve nem láttam a filmeket... Elő kell ásnom és újra meg kell néznem! :D
(természetesen nem a twilight sorozatra gondolok ;D)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6522 Dátum: 2012. május 13. - 20:54:35 »
Én a twilight filmeket a mai napig nem láttam, az ciki? :hehe: Bár gondolkozom rajta, hogy legalább egy részt meg kéne néznem, hogy jogosan szídhassam én is. ;D

A BTTF trilógia meg örökzöld. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6523 Dátum: 2012. május 18. - 17:46:19 »
Megnéztem a Sikoly 4-et. Nagyon rossz volt. Simán kitaláltam, hogy két gyilkos lesz, az egyiknek a személyét is, tele volt klisékkel, olyan rég lejárt dolgokkal, minthogy beszéljük ki, a horrorfilmekben mit szokás csinálni - ráadásul ahogy rájöttek, hogy ki a hunyó - rendőr jött rá! - én pontosan két perccel előbb kitaláltam, hogy a tettes elszólta magát, arról nem is beszélve, hogy röhejes volt, hogy a gyilkos, aki nekifutásból szúrt, ahol ért, emlékezett rá, hogy a 6-8 áldozata közül egy bizonyos embert hol szúrt meg. Végül pedig a motiváció is olyannyira szánalmas volt, hogy arra nincsenek szavak. A legvége pedig szintén olyan gáz, amiből már nem lehet kijönni.
Egyedül a szereposztás volt jó, mert egy epizódszerepre ott volt Vadóc, aztán főszerepben Clairemaci, az ifjabbik Culkin tesó - őt még nem láttam filmben -, és persze Monica a Jóbarátokból, meg Neve Campbell is.
Nekem 3/10
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 18. - 18:28:51 írta kaine »

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6524 Dátum: 2012. május 18. - 18:27:29 »
Nem rég láttam én is, hosszú hétvégén, de nekem sokkal jobban tetszett. :D Sztem a 3. volt a leggyengébb, köröket vert rá. Az meg, hogy két gyilkos volt - nagy cucc, az 1-2-ben is ketten voltak. :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6525 Dátum: 2012. május 18. - 18:34:30 »
Igen, arra lehetett számítani, persze. De hogy az uncsitesó lesz az egyik, tök világos volt. A másik nekem is meglepi volt, arra nem gondoltam volna. Szegény Clairemaci.
És a vége? A kórházban, amikor megtámadta a tesót, abból már nem tudott volna semmiképpen sem kijönni ép bőrrel. Már amikor letépte az érzékelőket magáról, hogy felkeljen, riasztania kellett volna a nővéreket, de semmi ilyesmi nem volt. Amikor a csajt ledobta az ágyról, meg hozzávágta valami műszerhez, annak is riasztania kellett volna, de az se tette. Minden kórház kamerázva van, esélye se lett volna, hogy megússza. Plusz az ujjlenyomatok, stb. Ennyire ostoba ember nincs.
Ja és amikor a házban először támadták meg őket, a 2 rendőr a kocsiban semmit sem hallott belőle? Akkor minek voltak ott? Ez a 24 órás őrizet, amit ígértek Sidneynek? :)

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6526 Dátum: 2012. május 18. - 20:44:45 »
Én pont rá nem gondoltam, a másikra jöttem rá előbb. :D
A kórházból tényleg nem jöhetett volna ki sehogy, de addigra szerintem a csaj már teljesen megzakkant, s ebbe bele sem gondolt igazán, csak abba, hogyha Sidney életben marad, akkor is annyi neki.

Élelmes zsaruk voltak, az biztos. :D De nem emlékszem már, hogy mennyire volt hangos az a támadás, szóval lehetett arra fogni. Vagy hangszigeteltek voltak a falak. :hehe:

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #6527 Dátum: 2012. május 19. - 10:13:22 »
ifjabbik Culkin tesó - őt még nem láttam filmben
Pedig a Scott Pilgrimben ráhajtott Fáklyára / Amerika Kapitányra.  ;D

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6528 Dátum: 2012. május 19. - 11:42:28 »
Ő volt a meleg barát? Látszik, mennyire nem tetszett az a film, mert én is csak innen emlékeztem rá. :roll:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6529 Dátum: 2012. május 19. - 14:56:38 »
De nem emlékszem már, hogy mennyire volt hangos az a támadás, szóval lehetett arra fogni. Vagy hangszigeteltek voltak a falak. :hehe:
Nagyon hangos volt, nyitott ablakokkal, és ha emlékszel, Sidney át is rohant a másik házba! Ha ez nem tűnt fel nekik...

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #6530 Dátum: 2012. május 19. - 15:16:16 »
Ja igen, tényleg, már emlékszem. :roll: Biztos elaludtak, mert monoton volt a meló. :D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #6531 Dátum: 2012. május 19. - 22:07:10 »
Én is láttam, valóban elég rossz. Ami menti picit a filmet, hogy saját magát is parodizálja némelyik jelenettel.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6532 Dátum: 2012. május 20. - 11:24:34 »
Die Hard 5 forgtás.
http://galeria.index.hu/kult/2012/05/19/vert_ontott_a_die_hardstab_a_ferencieken/
Van egy olyan rossz érzésem, hogy John eddig eltitkolt fiának (érdekes, hogy a 4-ben csak egy lánya volt) az is a szerepe, hogy átadja a stafétát és lehessen folytatni a Die Hard sorozatot :(

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6533 Dátum: 2012. május 20. - 14:14:26 »
Már az első filmben is volt egy fia, és egy lánya, szóval egyáltalán nem eltitkolt az a fiú. ;)
“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

Ron

• Kaméleon
  • **
    • DA COMICS
« Válasz #6534 Dátum: 2012. május 20. - 14:45:54 »
Die Hard 5 forgtás.
http://galeria.index.hu/kult/2012/05/19/vert_ontott_a_die_hardstab_a_ferencieken/
Van egy olyan rossz érzésem, hogy John eddig eltitkolt fiának (érdekes, hogy a 4-ben csak egy lánya volt) az is a szerepe, hogy átadja a stafétát és lehessen folytatni a Die Hard sorozatot :(
Ki van csukva. Bruce akciósztár, senkit sem érdekel a fia, aki nem az. És valszeg nem is lesz.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6535 Dátum: 2012. május 20. - 16:10:50 »
Már az első filmben is volt egy fia, és egy lánya, szóval egyáltalán nem eltitkolt az a fiú. ;)
Erre nem emlékszem.... rég láttam.
Die Hard 5 forgtás.
Ki van csukva. Bruce akciósztár, senkit sem érdekel a fia, aki nem az. És valszeg nem is lesz.
Mármint John fiára.

Hoby

• Keselyű
  • **
« Válasz #6536 Dátum: 2012. május 21. - 11:00:50 »
Skyfall teaser:

“Hard work pays off, dreams come true. Bad times don’t last, but BAD GUYS do.”

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6537 Dátum: 2012. május 25. - 15:53:49 »
Megnéztem a Jhon Cartert.....eh
 :spoiler:
Nem hagy elvarratlanul sok kérdést, csak száznegyvenkettőt.

Miért billogozták meg azt a zöld lényt aki enni adott a kiláncolt Carternek
Mit adott neki, hogy aztán értette a marslakók nyelvét
Miért száll be csak úgy egy olyan csatába, ahol semmit nem tud a két félről.
Miért beszélnek fenkölt értelmetlenségeket?
Miért nem töri össze a teleportáló medált, ami olyan veszélyes? csak eldobja az árokba, ez hülye?

Legyak egy egész hadsereget, döhből mert meghalt a családja. Előtte azt mondja: "egyszer már elkéstem, még egyszer nem fogok"
 Na ennek mi értelme?
Folyamatosan harcol, mégis a film felénél is azon agonizál, harcoljon-e.
A vörös herceg, simán elhiszi a kék hercegnőnek (mi ez capture the flag?) hogy egyedül van, mert nem lát senkit a szobában és egy
toronyban vannak magasan, miközben épp most szökött meg az a rab, aki kilómétereset tud ugrani...
A legviccesebb, hogy az arénában nem bírja kitépni a láncot a kőből, majd kiderül hogy csak egy kampóra van akasztva és ezt nem veszi észre!!!:D
A Tarkok elég szegényes motivációval indulnak háborúba. Mellesleg ők az egyetlenek akiknek a nevét meg tudtam jegyezni, a film java része alatt nem tudtam miről beszélnek.

A csaták jók, a Tarkokat nagyon bírtam, bár a társadalmi szerkezetük nem volt világos. Ki rakja a tojásokat és mi az az ősi családszerkezet amiről beszélnek? Néha kimennek pár porontyért,amikért megverekednek a nők, csak hogy gyereket nevelhessenek?  többit lelövik?
John, miután összeházasodtak térdig vérben a final battle után: "olyan érzésem van, mintha valamit nyitva hagytam volna, mintha valami égne".....miva'? A gázt? :lol:
Az egész film legunalmasabb része a női és férfi főszereplő dialógusai. Hihetetlen milyen sokat beszélnek a semmiről.
A vége mondjuk tényleg ötletes a medállal. De hogy mi olyan klafa egy test őrzésében Ed számára?

Azért zavar mind ez, mert nagyon tetszett a sok lény kinézete és élethű meganimálásuk, a jelmezek a díszletek. A sétáló város tök jó volt és tényleg akkora, hogy az  egy egész város volt. Az utcái a felvonulás is mind életszerű, nem volt kisstílű. Valahogy az egész film kevés reklámot kapott és fura volt így a semmiből egy egész világ.
« Utoljára szerkesztve: 2012. május 25. - 15:57:36 írta VTomi »

venom75

• Pókfej
« Válasz #6538 Dátum: 2012. május 26. - 10:21:44 »
Én is megnéztem , és kb. pont így voltam vele mint te . Az arénában, odaláncoláson csak röhögtem. A sok értelmetlen dolog miatt nagyon nem tetszett a film.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6539 Dátum: 2012. május 30. - 11:33:33 »
Életrevalók (Intouchables) 2011
Ezt a  filmet mindenkinek nagyon ajánlom. Francia vígjáték egy kicsit dráma, igaz történet alapján. Sírva fetrengtünk a röhögéstől. Nem hallottuk mit beszélnek, mert hangosan visítottunk a poénokon  :lol:
Van egy gazdag bénult fickó, Francois, aki ápolót keres és felveszi a sok jelentkező közül Sy-t, azt az egyet akinek nincs képzettsége és csak a segély miatt kell neki egy aláírás, hogy próbálkozott. Fogadásból, hogy 2 hétig sem bírja, meg hogy ne segélyből éljen. Sy meg rendszeresen elfelejti, hogy béna é ez tetszik Francoisnak benne, hogy végre nem rokkantként beszélnek hozzá vele. Sy szivatja, rokkantas viccekket mesél neki :D. Szép lassan feloldóik Francois, Sy-ból pedig gondoskodó felelősségtudó ember lesz és jó barátokká válnak.
Ja és nem a betegszállítóval hordja a főnökét hanem a Maseratival, mert az mennyivel vagányabb ;D
http://www.imdb.com/title/tt1675434/