Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360984 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

VTomi

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6660 Dátum: 2012. augusztus 06. - 18:02:10 »
Nekem eddig ez az előzetes tetszik a legjobban. A terminátoros poén is jó:) És a zene a végén nagyon ott van

És ez a plakát nagyon jó! Szinte már Grájndháuzos :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6661 Dátum: 2012. augusztus 07. - 19:55:41 »
Ha valaki esetleg ráér holnap este 7-től és megnézné ingyen az "Abraham Lincoln, a vámpírvadász" című filmet Budapesten a Westend moziban, az jelezze.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6662 Dátum: 2012. augusztus 07. - 21:43:15 »
Ezt a szemet nézzétek  :o

Itt vannak az Ex2 karakterposzterei: http://screencrush.com/expendables-2-new-posters/

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6663 Dátum: 2012. augusztus 09. - 17:28:18 »
Ex2 clip
http://www.youtube.com/watch?v=pjXm1OL4o50
Kicsit ronda az a cgi helikopter.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6664 Dátum: 2012. augusztus 17. - 21:00:00 »
He is back!  :oh:

Azt hittem előbb a slyos börtönös filmje jön ki Arnienak.
1.24- nél elég papás, de ezt is várom tőle, mint ahogy az ajtóbetörős résznél is reflektáltak a korára :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6665 Dátum: 2012. augusztus 18. - 08:34:41 »
Nekem mindig tetszett Arnoldban, hogy időben tudta abbahagyni, és tovább lépni. Így tett a sporttal, és a filmezéssel is. Na ennek vége, jönnek a szutyok sz*r kiöregedett arnold filmek. He should'nt be back.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6666 Dátum: 2012. augusztus 18. - 18:49:34 »
Nekem mindig tetszett Arnoldban, hogy időben tudta abbahagyni, és tovább lépni. Így tett a sporttal, és a filmezéssel is. Na ennek vége, jönnek a szutyok sz*r kiöregedett arnold filmek. He should'nt be back.
Én úgy tekintek rá mint Connerire vagy Eastwoodra, akiknek jól áll a kor a vásznon is.Én nem tudtam Arnoldot elképzelni öregen, de most már igen és tetszik :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6667 Dátum: 2012. augusztus 18. - 19:07:40 »
Sean Connerynek még jól is állt, hogy megöregedett. Most már azt nehéz elképzelni, hogy valamikor kigyúrt testépítő volt. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6668 Dátum: 2012. augusztus 18. - 19:17:03 »
Sean Connerynek még jól is állt, hogy megöregedett. Most már azt nehéz elképzelni, hogy valamikor kigyúrt testépítő volt. :)
Ja fiatalon kicsit majom feje volt, de ezt a csajok jobban meg tudják mondani. Testépitő? De inkább az izlésesebb fajtából, nem a Swarci féléből.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6669 Dátum: 2012. augusztus 18. - 19:45:25 »
De, abból. Mr. Universe-en is részt vett.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6670 Dátum: 2012. augusztus 18. - 19:47:19 »
De, abból. Mr. Universe-en is részt vett.

Connery? Ne már :D Szerk:közben gúgliztam és tényleg, izompacsirta volt az öreg ;D
« Utoljára szerkesztve: 2012. augusztus 18. - 19:50:31 írta Morbius »
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #6671 Dátum: 2012. augusztus 20. - 08:12:17 »
Én úgy tekintek rá mint Connerire vagy Eastwoodra, akiknek jól áll a kor a vásznon is.
Csak jelen esetben nem érzem át a korral együtt (kéne) járó érettséget.
Vagyis azért Eastwood, és Connery nem ugyanazt nyomták egy életen át. Fura is lett volna ahogy az ősz szakállas Connery mint nyugdíjas James Bond hajkurássza a csajokat az öregek otthonában.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6672 Dátum: 2012. augusztus 20. - 08:42:59 »
Nem, azt Roger Moore csinálta a View to a Killben. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6673 Dátum: 2012. augusztus 20. - 12:08:24 »
Én úgy tekintek rá mint Connerire vagy Eastwoodra, akiknek jól áll a kor a vásznon is.
Csak jelen esetben nem érzem át a korral együtt (kéne) járó érettséget.
Vagyis azért Eastwood, és Connery nem ugyanazt nyomták egy életen át. Fura is lett volna ahogy az ősz szakállas Connery mint nyugdíjas James Bond hajkurássza a csajokat az öregek otthonában.
Ezért vannak fiatal sidekickek Arnie és Stallone mellet is és közben reflektálnak a korukra kis poénokban. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6674 Dátum: 2012. augusztus 20. - 12:23:39 »
Számomra sokkal de sokkal érdekesebb lenne az, hogy miként tudnának ők a korukhoz méltó filmeket csinálni ahelyett, hogy folyton arra reflektáljanak, hogy jajj de kiöregett akciószinészek vagyunk, de milyen jó volt régen. Tudom, milyen jó volt régen magamtól is, az érdekelne, mi van most.
Önreflexív film már nem egy volt mindkettejüktől (az utolsó akcióhőstől nem is kell jobb), szívesen látnám, hogyan lépnek tovább.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6675 Dátum: 2012. augusztus 20. - 12:34:58 »
szívesen látnám, hogyan lépnek tovább.
Én is. Kezdésnek ez a három film (The last stand, Bullet to the head, The Tomb) oké, de utána tényleg valami olyasmit kéne csinálniuk, mint amit mondasz.
Csak hát nagyon erős a fixációjuk szegényeknek, hogy nem akarnak kinőni a lövöldözésből. Főleg Sly nem. Arnoldnak a járása is elég öreges már és én ezért fogok jobban szórakozni a The last standen, mert nem fogja tán magát túl komolyan venni a film sem és Arnie sem. Míg Stallone még mindig "szeret a dzsungelben ugrálni". Jobban is tartja magát, szénné van gyúrva, tetoválva, imádja az akcióhős szerepet és azon poénkodik, hogy hány embert ölt már meg... :roll:

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6676 Dátum: 2012. augusztus 20. - 16:30:29 »
A 41 éves Johnny Knoxville fiatal sidekicknek számít ebben az új filmben? Érdekes.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6677 Dátum: 2012. augusztus 20. - 17:53:29 »
A 41 éves Johnny Knoxville fiatal sidekicknek számít ebben az új filmben? Érdekes.
Miért, talán öregnek számít szerinted?

Amúgy ettől a Knoxvilletől borsódzik a hátam, ha meglátom, hogy belerakják egy filmbe. MInt a MIB2-ben. Ő tipikusan az a bónuszfigura, akit inkább a civil személye miatt jópofa belerakni egy filmbe.

Wiccan

• Bűnölő
« Válasz #6678 Dátum: 2012. augusztus 20. - 19:08:23 »
Hát a Jackass háromban is már egy nyugdíjas cirkuszi bohócnak nézett ki. Nem azt mondom hogy vén de nem a fiatal jut az eszembe róla.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6679 Dátum: 2012. augusztus 20. - 20:49:02 »
Szerintem ez a szerepe Koxvillnek. És Arnoldhozképest fiatal.
Swarchi 40 éves kora környékén csinálta a leghíresebb filmjeit: Piszkos alku, Kommandó, Ragadozó, Menekülő ember, Vörös zsaru. '85-'87-ig
(És 44 évesen a Terminator2-t)