Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360984 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Wiccan

• Bűnölő
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6680 Dátum: 2012. augusztus 20. - 20:52:17 »
Csak neki kicsit más életmódja volt gondolom.  ;D

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6681 Dátum: 2012. augusztus 20. - 21:20:39 »
A 41 éves Johnny Knoxville fiatal sidekicknek számít ebben az új filmben? Érdekes.
Nem, ő lesz a comic relief. A roppant idegesítő, tenyérbemászó modorú, jackasses vadbarom comic relief, aki a trailer alapján esélyes, hogy totál tönkre vágja a filmet (igazából az ő jelenléte miatt vagyok úgy, hogy én ezt valószínűleg nagyon nagy távolságból kihagyom). Olyan, mint Stiller volt a Dreddben. Bár ott megvolt az a pozitív része, hogy láthattuk, amint beleeresztenek egy sorozatot. A film fénypontja.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6682 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:00:30 »
Én is így vagyok Knoxville figurájával mint Tg. De Rob Schneidert akartál írni szerintem. Ha Stillert megölik a Dreddben, akkor most aonnal újranézem :brow: MI az a comic relief karakter? Családbarát?

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6683 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:05:33 »
Ja, tényleg, Schneider. Nálam egykutya.
Nem, a comic relief a poénkodó mellékszereplő, akinek az a dolga, hogy oldja a feszültséget vagy hogy megszólítsa a tini közönséget. Ami a valóságban nem egyszer úgy néz ki, hogy ő az, akinek a minél fájdalmasabb elhalálozását kívánja a néző.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6684 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:36:49 »
De a Dreddbe meg se hal, úgyhogy el van cseszve az egész.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6685 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:39:15 »
Ám akkor is láthattuk, amint lelövik. És az ooooooolyan szép volt.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6686 Dátum: 2012. augusztus 21. - 12:48:07 »
Ez olyan, mint Bella öngyilkos hajlamai. Egy csupasz felsőtest úgyis mindig megmenti, így igen kevés örömet nyújtanak...

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6687 Dátum: 2012. augusztus 21. - 15:56:31 »
Csak Schneider még nem volt akora sztár. ne vlt még tök alsó, tök állat és a Ben Stileres filmjei.
Te jó ég!  A Pusztítóban is játszott... :o

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #6688 Dátum: 2012. augusztus 22. - 23:17:19 »
A Ted című filmmel kapcsolatban csak annyit ajánlanék, mint a "The Authority Vol 1" elolvasása előtt: érdemes előtte megnézni az 1980-as Flash Gordont. ;) Ja, és Ryan Reynolds eddigi legjobb cameoja. :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6689 Dátum: 2012. augusztus 24. - 19:43:52 »
Megnéztem én is a Tedet, egynek jó volt, de annyira nagyon azért nem volt vicces. Túlságosan a pisi-kaki-puki tengelyen mozogtak a poénok. A történet meg elég lapos volt, de a vége azért tetszett így is.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

isa007

• Közönséges bűnöző
  • *
« Válasz #6690 Dátum: 2012. augusztus 29. - 09:24:46 »
Ridley Scott kisebbik fia, Luke Scott Loom című rövidfilmje amely Szárnyas fejvadász előzményfilmként is értelmezhető
Cikk és vdeo:
http://www.origo.hu/filmklub/20120829-luke-scott-loom-ilyen-szarnyas-fejvadasz-2-szeretnenk-ridley.html

BuB

• Pókfej
« Válasz #6691 Dátum: 2012. augusztus 30. - 14:52:52 »
Hö, nekem ez eddig elkerülte a figyelmem, de "Thor" is benne van a Feláldozhatók 2-ben... :o
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6692 Dátum: 2012. augusztus 30. - 14:56:15 »
Hö, nekem ez eddig elkerülte a figyelmem, de "Thor" is benne van a Feláldozhatók 2-ben... :o
"Thor" öccse van benne. Thort Chris Hemsworth játsza, az Ex2-ben testvére Liam Hemsworth szerepel.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6693 Dátum: 2012. augusztus 30. - 15:14:07 »
Hú, most látom az indexen, év végén jelenik meg Kínában az Istenek fegyverzete III. Érdekes lesz még egy 20 évvel később készített folytatást látni. :)
Bár aranyos, hogy az indexnél még mindig ott tartanak, hogy Jackie nem használ dublőrt. :)

BuB

• Pókfej
« Válasz #6694 Dátum: 2012. augusztus 30. - 15:56:02 »
"Thor" öccse van benne. Thort Chris Hemsworth játsza, az Ex2-ben testvére Liam Hemsworth szerepel.
Oh... pedig hasonlít is rá... ;D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6695 Dátum: 2012. augusztus 30. - 17:00:10 »
Oh... pedig hasonlít is rá... ;D
Pont azért. :D

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6696 Dátum: 2012. augusztus 30. - 17:04:31 »
Hú, most látom az indexen, év végén jelenik meg Kínában az Istenek fegyverzete III. Érdekes lesz még egy 20 évvel később készített folytatást látni. :)
Bár aranyos, hogy az indexnél még mindig ott tartanak, hogy Jackie nem használ dublőrt. :)

Jópofának tűnik, csak nehogy elmenjen abba a trágya kína-futtató, soviniszta, komcsi propagandába, amihez mostanáben Jackie olyan szépen asszisztál. Volt valami filmje (cím nem jut eszembe), ahol egy kínai kolhozos traktorvezetőt játszott. A konklúzió: jobb a kolhozban zetort vezetni és krumplit kapálni, mint Japánba menni; mert a japcsik ganék, a TSZ meg jó.

Megtaláltam:

"Live for nothing or die for something, your call."

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6697 Dátum: 2012. augusztus 30. - 17:18:24 »
Játszott már az Éhezők viadalában is.
Bár nehéz elképzelni az ő korában, de nem tartom kizártnak, hogy a kínai filmeknél nem használ dublőrt. Az amerikaiaknál kötelező.
Jópofának tűnik,
Eddig nagyon passzol az előzőekhez. :)
Idézet
csak nehogy elmenjen abba a trágya kína-futtató, soviniszta, komcsi propagandába, amihez mostanáben Jackie olyan szépen asszisztál.
55 évesen már nem szerepelhet mindig akciófilmekben. Meg a 100+ filmje közé belefér 1-2 ilyen is, nem? :)

killingjoke

• Kaméleon
  • **
« Válasz #6698 Dátum: 2012. augusztus 30. - 17:25:03 »
55 évesen már nem szerepelhet mindig akciófilmekben. Meg a 100+ filmje közé belefér 1-2 ilyen is, nem? :)

Nem azzal van a gond, hogy nem akciófilm, hanem azzal, hogy mint film (khm), nem annyira jó.
De egyébként igazad van, abszolút belefér.  ;)
"Live for nothing or die for something, your call."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6699 Dátum: 2012. augusztus 31. - 17:56:47 »
Még csak 55 éves? Azt hittem már 60 körül van. :D

Egyébként Bolo Yeung is 50 évesen játszotta a főgenyát Van Damme Bloodsport-jában (simán letagadhatott volna 20 évet legalább), szóval én is el tudom képzelni Jackie-ről, hogy nem kell neki dublőr (legfeljebb csak a nagyon látványos-veszélyes trükkökhöz talán, de bunyóhoz tuti nem). :)

csak nehogy elmenjen abba a trágya kína-futtató, soviniszta, komcsi propagandába, amihez mostanáben Jackie olyan szépen asszisztál.
Szerintem nem fognak ilyen irányba elmenni, mert ezt a filmet a nemzetközi porondra szánják, szórakoztató mozinak (blockbusternek?).
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.