Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364532 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6700 Dátum: 2012. augusztus 31. - 19:39:01 »
Nem most 55, hanem amikor az a film készült. Most 58.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6701 Dátum: 2012. augusztus 31. - 23:46:32 »
Jaa. Akkor jól rémlett, hogy 60 fele jár.

Azért jó lenne, ha Jet Livel is készítene még közös filmet. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6702 Dátum: 2012. szeptember 01. - 23:06:45 »
Én ne vagyok egy jókis időutazós film ellen, Bruce Willissel és Joseph Gordon-Levittel meg pláne nem (mondjuk láttam már gyenge sci-fit Willissel: Surrogates) De mitől ilyen fura Lewitt feje?

Todd

• Pókfej
« Válasz #6703 Dátum: 2012. szeptember 03. - 14:18:54 »
Nemrég végre megnéztem a Született gyilkosok című alapművet. Hát ez kegyetlen, minden percét átjárja a modern kultúra szatírája, és az érzés, hogy minden jelenet mást jelent, mint amit látunk ( pl. egy 50-es évekbeli sitcomeként előadott jelenet arról, hogyan molesztálja egy apa a lányát). De a bevillanó rajfilmszerű betétek, rémálomszerű képek, és az állandó belső történéseket képviselő fekete-fehér jelenetek sem könnyítik meg a befogadását.
Igen csak egyedi alkotás arról, mennyire el van cseszve a mostani társadalom, olyan sztárokkal, mint Downey Junior, Tommy Lee Jones, Woody Herelson, és Juliette Lewis. Tarantino tollából, Olvier Stone rendezésében.
Ajánlom mindenkinek, aki nem riad vissza a keményebb témáktól.

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #6704 Dátum: 2012. szeptember 03. - 20:53:29 »
Phuu. Nagyon durve ez a trailer. Legszívesebben fél perc után kikapcsoltam volna.
A filmben egyébként van egy jelenet amikor szétvernek valami boltot, de egy embert életben hagynak, miközben ez a szám megy: http://www.youtube.com/watch?v=DLIkM4wvcC8 - imádom! :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6705 Dátum: 2012. szeptember 03. - 21:46:19 »
No igen a film zenei oldala is kegyetlen erős. És rá is találtam trailer alatt szóló számra is.
http://www.youtube.com/watch?v=3wES60h58vs
Nemrég bepótoltam egy másik kultfilmet is, a Donnie Darkot, ez sem volt egy éppen könnyed darab, de ez nagyon tetszett. Főleg mivel igen sok hasonlóságot fedeztem fel a főszereplő és a saját életem között (azért én tudtommal nem vagyok időutazó).
Ez az egyik kedvenc filmemmé lépett elő.

« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 03. - 21:58:16 írta Todd »

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #6706 Dátum: 2012. szeptember 03. - 22:21:32 »
Az a baj ezzel a filmmel, hogy
1 legalább van 3 verziója
2 mai napig nem tudom, hogy én melyiket láttam

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6707 Dátum: 2012. szeptember 04. - 00:18:56 »
Én nem is értem a Donnie Darko-t...
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 04. - 12:22:20 írta VTomi »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6708 Dátum: 2012. szeptember 04. - 08:10:40 »
Ezzel egészen biztosan nem vagy egyedül.  ;)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6709 Dátum: 2012. szeptember 04. - 09:24:03 »
Nekem van két L7-es lemezem is. :) Még anno a Headbangers Ball műsorban láttam a Monster című számukat, és tetszett.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6710 Dátum: 2012. szeptember 04. - 19:33:00 »
Nemrég bepótoltam egy másik kultfilmet is, a Donnie Darkot, ez sem volt egy éppen könnyed darab, de ez nagyon tetszett.

Mondjuk a trailer szerintem egyáltalán nem úgy állítja be a filmet mint ami a film maga. Szerintem is szenzációs a film, csillagos ötös kijár neki.
Három kedven jelenetem is van. Az ébredés a golfpályán,karján a filccel felrajzolt visszaszámlálással. A második az amikor az öreg nő házánál szemen lövi  az óriás szörnynyúl jelmezes srácot. Ott szinte belehasít az emberbe a felismerés,és fénysebességgel kezdenek elő száguldani az 'incidens" felé. A harmadik a záróképsor,amikor az összes szereplő mutatják az 'incidens előtti estén. . Mondjuk ott a zene nagyon sokat dob rajta.
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6711 Dátum: 2012. szeptember 04. - 19:53:05 »
 :roll:

Jeremy Rennernek mi szüksége van az ilyen marhaságra?
A steampunk fegyverekkel kicsit messzire mentek. És a hüvelyes töltényt és Gatling gépágyút kicsit korainak érzem.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #6712 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:16:33 »

:smcents:
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6713 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:24:48 »
A steampunk fegyverekkel kicsit messzire mentek. És a hüvelyes töltényt és Gatling gépágyút kicsit korainak érzem.

Most Sólyomszem ideje, hogy meglovagolja a népszerű pénzvonatot. Új Bourne, aztán most itt ez. Hát, tudod, ahogy a "tó" másik felén szokták mondani, "a man has got to eat".  :lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6714 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:27:22 »
Matt Damonnak és Heath Leggernek is volt a Grimm, bár az sztem jó volt és akkor még ne volt divathullám ez a horror fairy tales. Hugh Jackmannek elég nagy szégyene a Van Helsing. Én reméltem, hogy már lefutott a Hófeéhrkékkel ez a divat.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6715 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:31:25 »
Matt Damonnak és Heath Leggernek is volt a Grimm, bár az sztem jó volt és akkor még ne volt divathullám ez a horror fairy tales. Hugh Jackmannek elég nagy szégyene a Van Helsing. Én reméltem, hogy már lefutott a Hófeéhrkékkel ez a divat.

Hemsworthnek ott a Hófehérke, Rennernek ez, már csak annyi kéne, hogy Evans legyen Abe Linkoln a vámpíros borzadály filmben és, akkor már minden úton lenne.

venom75

• Pókfej
« Válasz #6716 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:35:37 »
Nekem tetszik.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6717 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:36:49 »

Hemsworthnek ott a Hófehérke, Rennernek ez, már csak annyi kéne, hogy Evans legyen Abe Linkoln a vámpíros borzadály filmben és, akkor már minden úton lenne.
Akkor már Evensnek egy piroska és a farkasban kéne játszania  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6718 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:46:48 »
Azt már feldolgozták. http://www.imdb.com/title/tt1486185/ :nezze:
Új mesét kell keresnie.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6719 Dátum: 2012. szeptember 04. - 20:48:33 »
Azt már feldolgozták. http://www.imdb.com/title/tt1486185/ :nezze:
Új mesét kell keresnie.
Aztán nekem is eszembe jutott, hogy tvájlájték megcsinálták. az is ilyen kisstílű földszintes, tákolt faluban játszódott, mint a Fanhelsing :)