Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362966 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6740 Dátum: 2012. szeptember 10. - 20:35:21 »
A 4. tényleg erősen kilóg a sorból. Az nekem is kevésbé tetszik.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6741 Dátum: 2012. szeptember 12. - 00:45:27 »
Nemrég megnéztem a Men In Black 3-at. Azelőtt tartottam a filmtől, mert a bűnrossz második rész komoly csalódás volt nekem, de miután hallottam, hogy jó kritikákat kapott a 3. rész, rászántam magam. Nem is bántam meg, mert ez tényleg tetszett, kellemes, szórakoztató popcornmozi lett, amely egy szinten mozog a nagyszerű első résszel, még akkor is, ha a forgatókönyvön látszik, hogy szó szerint a forgatás alatt tákolták össze. Lehetne logikai bakikat keresni benne, de nincs értelme, a film így is kimondottan szórakoztató. Will Smith tök jól játszott, illetve a többiek is - egyedül Josh Brolint volt kicsit nehéz elfogadnom, mert arcra nem hasonlít a fiatal Tommy Lee Jonesra. Egyébként a látvány és a hangulat nagyon klassz volt, a film sikeresen kiküszöbölte az előző rész által ejtett csorbát, elégedett vagyok vele. Ha legalább ezt a szintet tartani tudják, akkor jöhet a folytatás. :)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6742 Dátum: 2012. szeptember 12. - 08:53:14 »
Nem kötekedésképpen, de tudtad, hogy ez egyébként (hivatalosan legalábbis) képregényfilm. :)

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6743 Dátum: 2012. szeptember 12. - 10:27:03 »
Most, hogy mondod, rémlik, hogy volt belőle képregény... :D De én sosem gondoltam annak, inkább simán sci-finek sorolom. Különben se volt előtte Marvel logó. :finger: (Ha jól emlékszem, a Marvel adta ki a képregényváltozatot, ugye? :headscratch: )

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6744 Dátum: 2012. szeptember 12. - 10:54:46 »
Nem, egy független kiadó.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6745 Dátum: 2012. szeptember 12. - 11:57:31 »
Persze az egész képregényfilm mizéria relatív. Mert ott van pl. a Robotzsaru, ami habár film volt elöbb, simán tekinthető képregényfilmnek, mert azóta annyira aktív azon a piacon. Vagy az Alien Predator szériák. És ezek mind előszeretettel táplálkoztak is a rajzolt forrásokból (elég csak a borzalmas AVP-t említeni). Míg a MIB képregény volt elöbb, de rohadtúl semmi köze hozzá a filmnek, csak megegyezik a címe.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6746 Dátum: 2012. szeptember 12. - 14:19:57 »
Nem, egy független kiadó.

Amíg a Marvel fel nem vásárolta őket a 90-es évek közepén, csináltak pár crossovert a hőseikkel (Nightman vs Gambit, Nightman vs Wolverine stb), aztán megszüntették az egészet, illetve beolvasztották a saját multiverzumukba majd ügyesen elfelejtették.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6747 Dátum: 2012. szeptember 12. - 14:28:19 »
Mi bajod a 2-vel, szerintem nem volt olyan rossz. Csak rövid.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #6748 Dátum: 2012. szeptember 12. - 14:35:06 »
Ugyanaz a baj vele, mint a Pókember első részével. 9/11. Az ikertornyok miatt mindkét film utolsó nagyjelenetét át kellett dolgozni és ez nagyon érződik is rajta, mert főleg a MiB II-nél rettentően összecsapták.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6749 Dátum: 2012. szeptember 12. - 14:35:55 »
Semmi új nincs benne. Ugyanaz mint az egy, csak más. Egyébként szerintem sem kifejezetten rossz.
De nem úgy nincs, mint mondjuk a T2-ben, vagy az Aliensben, hogy csak látványosabb, grandiózusabb, több, hanem még ez se. Semmiben sem nyújt többet, vagy mást, mint az első rész, sőt inkább kevesebbet.
Az ikertornyok miatt mindkét film utolsó nagyjelenetét át kellett dolgozni és ez nagyon érződik is rajta, mert főleg a MiB II-nél rettentően összecsapták.
Látod ezt eddig nem tudtam, de éreztem, hogy ott valami nagyon nem stimmel, mivel a filmnek igazából nincs is film végi nagyjelenete.
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 12. - 14:47:45 írta Todd »

Ron És Nerida

• Puma
  • **
    • Képregény kritikáim
« Válasz #6750 Dátum: 2012. szeptember 12. - 19:31:04 »
Én sem értem, mi a baj a második részel.
Szerintem mindhárom MIB ugyanazon a szinten mozog, az égvilágon semmi különbség nincs köztük, mindegyik szerethetően bugyuta.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6751 Dátum: 2012. szeptember 12. - 22:45:35 »
Leginkább az a bajom, hogy a MIB II az első rész paródiájának hat. Az első rész egy nagyon jól összerakott, remek hangulatú sci-fi akciófilm volt, remek poénokkal, kreatív ötletekkel, amely a maga módján valamilyen szinten mégis komolyanvehető volt, ráadásul lezárt, kerek történettel rendelkezett. Ehhez képest a második részben teljesen átestek a ló túloldalára és a poénokra hegyezték ki a filmet, amik viszont messze nem voltak olyan viccesek, mint az első részben. Ráadásul az egész filmen érződött, hogy nem tudatosan tervezett folytatás volt, hanem az első rész váratlan világsikerének hatására vérszemet kapott a stúdió, és gyorsan csinálni kellett egy folytatást (Lásd Mátrix I. és II. párhuzamot). Az alapsztori gyenge lett, a főellenség - osztódó kukacokból álló bombanő - pedig kimondottan gáz volt. Az egész alkotásból hiányzott az a szintű kreativitás és ötletesség, ami az első részt jellemezte. Az első részt számtalanszor láttam és bármikor újra tudom nézni - a második részt jó, ha kétszer láttam.
De hogy mennyire gáz volt a 2. rész, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy megbukott, és 10 évet kellett várni mire el merték készíteni a folytatást.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6752 Dátum: 2012. szeptember 12. - 23:17:07 »
Hát, nagy sikernek ez sem tűnik. 225-ből készült, 179 a hazai bevétel. Persze jön hozzá még 445 külföldi, de azzal együtt sem kiemelkedő siker.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6753 Dátum: 2012. szeptember 13. - 18:50:00 »
Hát igen, ez is igaz, bár külföldön meglepően jól szerepelt ezek szerint.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6754 Dátum: 2012. szeptember 17. - 15:16:43 »
Felhőatlasz /Cloud Atlas/ (magyar feliratos előzetes):

http://www.youtube.com/watch?v=846G96udJXE

Ez érdekes lesz! :)

Továbbá bocs ha már volt:

A hobbit - Váratlan utazás szinkronos előzetes :

http://www.youtube.com/watch?v=PFThnM3-WJw&feature=related
« Utoljára szerkesztve: 2012. szeptember 17. - 15:21:45 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6755 Dátum: 2012. szeptember 21. - 13:07:06 »
Láttam az új Resident Evil részt. Nagyon tetszett, egyre jobb lesz ez a sorozat.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6756 Dátum: 2012. szeptember 21. - 15:12:15 »
Már alig várom, hogy ebből meg az Expendables 2-ből legyen legalább 10Mbites BRrip. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6757 Dátum: 2012. szeptember 21. - 17:07:22 »
Felhőatlasz /Cloud Atlas/ (magyar feliratos előzetes):
http://www.youtube.com/watch?v=846G96udJXE
Ez érdekes lesz! :)
Erről most hallok először, valóban nagyon érdekesnek tűnik.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6758 Dátum: 2012. szeptember 21. - 18:31:45 »
A Wachowski tesók újabb látomása, én is kíváncsi leszek rá, már csak Tom Hanks miatt is!

venom75

• Pókfej
« Válasz #6759 Dátum: 2012. szeptember 23. - 14:35:34 »
Nem tudom ki mennyire szereti a Resident sorozatot , de érdekelne , hogy ezt már látta valaki ? Mi a véleményetek róla ?