Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6820 Dátum: 2012. október 26. - 15:52:49 »
Bár a Shaun annyira nem volt nagy szám, de azért a Zombieland mindent visz!  :D

Ahogy a járókerettel menekült a zombi elől, közel azonos sebességgel, az nagy volt.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #6821 Dátum: 2012. október 26. - 16:20:49 »
Én pedig max egy hete láttam a Shaunt, és nekem kifejezetten tetszett. Mondjuk azt már nagyjából tudjuk, hogy nincs feltétlen azonos izlésünk a filmek terén.  ;D
Amúgy szintén msot néztem meg a Jákob Lajtorjáját (Jacob's Ladder) és az Életrevalókat (Intouchables), és mindkettő nagyon tetszett. Plusz folytatva a cronenberg filmekkel való ismerkedést a meztelen Ebédet (Naked Lunch), ami viszont marhára nem. Mondjuk a drog, alkotói válság, homoszexualitás témakörök közül az első különösebben nem érdekel, de azért pár jó film épült már rá, a másodikat elég jól ismerem amúgy is, de szeretem az erre épülő filmeket (akár az első témával karöltve is), az utolsó pedig kifejezetten nem érdekel (és akárki akármit mond azért igen-igen hangsúlyos a filmben).

balogh44

• Thanos
« Válasz #6822 Dátum: 2012. október 26. - 16:45:42 »
Stallone bácsi pedig megmutatja, hogy a vén ember is tud nagyot ütni! :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6823 Dátum: 2012. október 26. - 17:04:55 »
Stallonet inkább látnám valami komédiában, max. valami Tango és Cash féle hybrid komédia,akciófilmben, mint a tengernyi közhelyben, amit ez a trailer mutatott. Picit unalmas.

Ju

• Pókfej
« Válasz #6824 Dátum: 2012. október 26. - 17:21:54 »
Ahogy a járókerettel menekült a zombi elől, közel azonos sebességgel, az nagy volt.  ;D
Az állati jó volt! ;D Igazából amiatt linkeltem be. :)

Stallonet inkább látnám valami komédiában, max. valami Tango és Cash féle hybrid komédia,akciófilmben, mint a tengernyi közhelyben, amit ez a trailer mutatott. Picit unalmas.
Egyetlen Stallone film jut eszembe, amit szeretek, az is vígjáték. :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6825 Dátum: 2012. október 26. - 17:29:21 »

Ugye nem a Dolly Partonos film?  :lol:

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #6826 Dátum: 2012. október 26. - 17:43:09 »

Több vígjátéka is van. Nekem az Oscar tetszik tőle...

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6827 Dátum: 2012. október 26. - 17:58:35 »
Pedig a Shaun baromi nagy film! ;D
Imádom a Zombi filmeket, természetesen Romero mester és Fulci munkáit, de az olyan "gyöngyszemeket" is mint a Hell of the living dead című Mattei filmet. A Zombieland is tetszett, BM haláli benne ( Miben nem? ), aki nem Bob Marley.  ;D
De a Shaun olyannyira a szívemhez nőtt, hogy azóta NF és SP filmjeit is habzsolom. A Paul is baromira tetszett, de az olyan keserédes filmek is, mint a Big nothing ( Rosszbarátok ) vagy a Hogyan veszítsük el..... filmek. Egyedül az Idegen arcok nem tetszett. Na az fullmegamaxigáz!

Az SP természetesen Simon Pegg, nem az az emós fiú.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #6828 Dátum: 2012. október 26. - 18:37:00 »
Azt szerintem nem láttam. :)

Több vígjátéka is van. Nekem az Oscar tetszik tőle...
Én is arra gondoltam. :)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6829 Dátum: 2012. október 26. - 20:26:22 »
Pedig a Rocky 1-2 se rossz (meg állítólag a VI is jó lett). A Túl a csúcsonban meg a szándékosan prosztó/kamionos hangulatvétel ellenére is egy kifejezetten remek drámai szerepben volt. A Dolly Parton-os film (Énekes izompacsirta) meg inkább a délutáni filmes tv2-es szinkron miatt volt kissé gáz, legalábbis úgy emlékszem. Egyszer láttam eredetiben valami műholdas adón, és egészen jó volt a maga félelmetesen bugyuta nyolcvanas évekbeli vígjáték hangulatával együtt. :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6830 Dátum: 2012. október 26. - 20:30:51 »
Pedig a Rocky 1-2 se rossz (meg állítólag a VI is jó lett). A Túl a csúcsonban meg a szándékosan prosztó/kamionos hangulatvétel ellenére is egy kifejezetten remek drámai szerepben volt. A Dolly Parton-os film (Énekes izompacsirta) meg inkább a délutáni filmes tv2-es szinkron miatt volt kissé gáz, legalábbis úgy emlékszem. Egyszer láttam eredetiben valami műholdas adón, és egészen jó volt a maga félelmetesen bugyuta nyolcvanas évekbeli vígjáték hangulatával együtt. :D

A Rocky 1-2 nem is kérdéses. A legújabb is meglepően nézhető volt.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6831 Dátum: 2012. október 26. - 20:36:32 »
Mint ahogy a John Rambo is jobb a 2. és a 3. résznél. A 3. borzasztó...

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6832 Dátum: 2012. október 26. - 21:07:18 »
Nekem nagyon sokáig tartott megkedvelni őt, de a Tango & Cash óta nagyon bírom (tudjátok, hogy a női főszereplő Teri Hatcher volt, a későbbi Lois Lane a Lois és Clarkból?). A Rambo 1 is nagyon bejött (a többi nem), a Rockyból viszont csak a 4, 6 tetszett. Viszont minden más is közte, mint az Állj, vagy lő a mamám (az Oscar pont nem annyira, mert annak az eredetijét Louis De Funes játszotta, és ő utánozhatatlan), a Túl a csúcson, vagy a Bérgyilkos.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6833 Dátum: 2012. október 26. - 22:11:07 »
Funest sosem bírtam megszeretni. Nekem az már túl fárasztó. Leslie Nielsennel is így vagyok. Mikor a Ben Hur extrái közt megláttam vele egy próbafelvételt Messala szerepére, a hideg futkosott a hátamon és örültem, hogy nem ő kapta.
Stallonétól a Lordok bandája, a Death race 2000, Ö.K.Ö.L., Fantom az éjszakában, Menekülés a győzelembe nagyon bejöttek. De bírtam a Kobrát és a Bosszú börtönében-t is. A Copland-ben egy isten, a Nagy trükkben remekel, és kövezettek meg, de nekem a Dredd bíró a mai napig kedvenc. Kétszer láttam a moziban annak idején. A könyv is megvan, nem túl tartalmas, de szórakoztató.  :hehe:
De játszott ő Kojak-ben is epizódszerepet, sőt egy Woody Allen filmben, ha jól emlékszem bandatagot, olyasmit mint Goldblum a Bosszúvágyban.

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #6834 Dátum: 2012. október 26. - 22:13:09 »
Tényleg, a Copland is érdekes. Tango és Cash meg a rettentő jó magyar szinkrontól maradt meg nekem. VHS kazi idők.  8)

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6835 Dátum: 2012. október 26. - 22:15:58 »
A Cobra a legkúlabb filmje :)

Tejet kérek! Csokisat!

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6836 Dátum: 2012. október 26. - 22:21:36 »
Igen, azt hiszem a Tango-ban volt, mikor bedobták a rosszember nadrágjába a gránátot és a káromkodás leszinkronizálva annyi volt: francoskrumpli. ;D
Innen is csókoltatom a fordítót, mert végülis megóvta generációm a csúnya beszédtől. :hehe:

Viszont nagy csalódás volt, hogy Terence Hill is csúnyán beszél a filmekben. :roll: Nála a son of a b***h volt szemétládának, vagy gazembernek fordítva a Nyomás utána című filmben.  :hehe:

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #6837 Dátum: 2012. október 26. - 22:31:01 »
Most néztük meg a Holló ( The Raven ) című filmet, ami Edgar Allan Poe utolsó napjairól szól. A film apropója az volt, hogy egy ismerősünk is kapott egy kis jelenetet a filmben, de nem csalódunk nagyon frankó kis nyomozós, sötét filmet csináltak. Ha tehetik tegyetek vele egy próbát, szerintem megéri. ;)

Todd

• Pókfej
« Válasz #6838 Dátum: 2012. október 26. - 22:36:18 »
Megjegyezném a bitch nem kifejezetten csúnya szó.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #6839 Dátum: 2012. október 26. - 22:39:59 »
Megjegyezném a bitch nem kifejezetten csúnya szó.

Nekem a bitch első blikkre k*rvát jelent, az nálam már csúnyának számít. :)
Tejet kérek! Csokisat!