Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1362953 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #6840 Dátum: 2012. október 26. - 22:41:41 »
Szukát jelent igazából.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #6841 Dátum: 2012. október 26. - 22:53:52 »
Igen, no meg szajhát, ami valóban k***a. De ha az említett beszólás nem azt jelenti, hogy k***a anyád, akkor viszont fordíthatták volna szukafattyának, ami már nem is annyira csúnya. De szerintem azért azt tudjuk, hogy ez ebben az esetben mit is akar jelenteni.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Ju

• Pókfej
« Válasz #6842 Dátum: 2012. október 26. - 23:51:56 »
Pedig a Rocky 1-2 se rossz (meg állítólag a VI is jó lett). A Túl a csúcsonban meg a szándékosan prosztó/kamionos hangulatvétel ellenére is egy kifejezetten remek drámai szerepben volt. A Dolly Parton-os film (Énekes izompacsirta) meg inkább a délutáni filmes tv2-es szinkron miatt volt kissé gáz, legalábbis úgy emlékszem. Egyszer láttam eredetiben valami műholdas adón, és egészen jó volt a maga félelmetesen bugyuta nyolcvanas évekbeli vígjáték hangulatával együtt. :D
Jó, de te olyan filmeket is szeretsz, amiket én hamarabb bedobnék egy fekete lyukba, mint a Twilightot. ;D

(az Oscar pont nem annyira, mert annak az eredetijét Louis De Funes játszotta, és ő utánozhatatlan)
Funes-t én is szeretem, mégis mindig meglepődöm, amikor ezt hallom. Szerintem még soha nem láttam az ő Oscarját, nekem teljesen Stallone maradt meg.

Megjegyezném a bitch nem kifejezetten csúnya szó.
Így van, a son of a bitch meg nem azt jelenti, ami a szó szerinti magyar fordítása lenne, hanem annyit h "szemétláda".

akkor viszont fordíthatták volna szukafattyának, ami már nem is annyira csúnya.
Ez már közel van az 'üstöllés'-hez. ;D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #6843 Dátum: 2012. október 27. - 01:01:13 »
Die Hard 5 trailer#2

Mellékszerepekben:
Kamarás Iván
Attila Árpa
Iván Kamarás   
Zolee Ganxsta
Norbert Növényi
:)
Növényi Norbit már a Vörös zsaruban is láthattuk, mint rosszarcú orosz rosszfiút :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6844 Dátum: 2012. október 27. - 07:52:27 »
akkor viszont fordíthatták volna szukafattyának, ami már nem is annyira csúnya.
Ez már közel van az 'üstöllés'-hez. ;D

Dejszen igazat szólsz, hogy a kakas csípje meg. De már mék is valami neszez odakünn, azt gondolám az éjjeli bátor felzavarta a lesmestert a culápra. Hogy a ragya cifrázza ki azt az ösztövér állatját! :hehe:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6845 Dátum: 2012. október 27. - 08:01:38 »
Die Hard 5 trailer#2

Mellékszerepekben:
Kamarás Iván
Attila Árpa
Iván Kamarás   
Zolee Ganxsta
Norbert Növényi
:)
Növényi Norbit már a Vörös zsaruban is láthattuk, mint rosszarcú orosz rosszfiút :)

Zolee Ganxsta játszott a Metamorphosisban is, orosz vagy ukrán keményfiút, Lambert volt benne a vámpír és Kulka, meg Kern Andris papokat játszottak benne. Amúgy annak ellenére hogy eléggé alacsony költségvetésű film, szerintem baromi jó.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #6846 Dátum: 2012. október 27. - 08:16:10 »
Lambertnek ezek a Közép/Kelet-Európában felvett marha gagyi fantasyfilmjei tényleg hihetetlenül döbbenetesen szórakoztatóak. És többnyire nem is a gagyiságuk miatt.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6847 Dátum: 2012. október 27. - 08:24:26 »
Bizony, sajnos felette is eljárt az idő, pedig azért micsoda filmjei voltak!
A Metro, Hegylakó, Gyilkosság lólépésben, vagy az Arlette szerencséje, ami egy baromi jó kis film! De a Beowulf Sötétség harcosa is tetszett tőle. ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #6848 Dátum: 2012. október 27. - 11:53:02 »
David Cronenberg neve nekem eddig csak a Légy film miatt volt ismerős, viszont ezt a filmjét szívesen megnézném, csak sajna nem hiszem hogy magyarul megjelent volna.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6849 Dátum: 2012. október 27. - 12:06:38 »
Sajnos ez nem jelent meg. Porontyok a címe.
A Holtsáv, Existenz, Légy, Videodrome, Két test egy lélek, Karambol, Erőszakos múlt, Eastern promises, Paraziták, Veszett, Meztelen ebéd, Veszélyes vágy, Pillangó úrfi jelentek meg nálunk és most fog megjelenni a Cosmopolis.
Jó rendező. Bírom a munkáit. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6850 Dátum: 2012. október 27. - 13:32:40 »
http://index.hu/kultur/cinematrix/hirblog/2012/10/27/schwarzenegger_megint_barbar_lesz/

Ez mekkora hír! :oh: ;D

"Nagyszerű hírt közölt tegnap este a Deadline Hollywood: a Universal, látva a Conan-franchise szembeköpésének is tekinthető Conan, a barbár című 2011-es remake-et, letett arról, hogy Jason Momoa főszereplésével folytassa a kalandot. A Robert E. Howard -novellákból készült film egyébként is óriási bukta volt, hiszen a 70 millió dolláros gyártási költségre csak 22 milliót termelt, szóval nem lehet csodálkozni a döntésen. Öröm (mit öröm, eksztázis) az ürömben viszont az, hogy a The Legend of Conan című folytatás főszereplője maga az original Conan, Arnold Schwarzenegger lesz.

A film két producere Fredrik Malmberg és Chris Morgan lesz, utóbbi a Halálos iramban-sorozat legutóbbi négy részével és a 47 Roninnal büszkélkedhet, és ha minden igaz, saját maga írja a forgatókönyvet is. A Universal a filmet 2014 nyarán szeretné bemutatni (akkorra a főszereplő éppen 67. évét tapossa majd), amikorra a Halálos iramban hetedik részét is tervezik, így a bemutató időpontja lehet, el kell halasztani.

Schwarzenegger hollywoodi karrierjét a két első Conan-film indította be, amikben egy bazinagy karddal hadonászó barbár harcost alakított, és csak akkor beszélt, ha nagyon muszáj volt. Malmbeg mindig is azt szerette volna, ha Schwarzenegger alakítja Conant a franchise rebootjában, de mivel a színész akkoriban még Kalifornia állam kormányzója volt, kénytelen volt megelégedni a főleg tévés szerepeiről (Trónok harca, Csillagkapu: Atlantisz) ismert Momoával.

Az új Conan-film figyelmen kívül hagyja majd a 2011-es rebootot, sőt, a Conan a pusztító című folytatást is, és a történetet ott folytatja, ahopl az első rész véget ért, Conannal a trónon. Morgan szerint az 1984-es második Conan-film nevetséges volt, és esze ágéban sincs hasonló stílusú filmet forgatni. "Robert E. Howard mitológiája, Nietzsche filozófiája és Attila, hun király mondáinak jellegzetességei tették azzá a Conan a barbárt, ami. Az új filmben az idős királyt mutatjuk majd be, így kapóra jön, hogy Schwarzenegger megöregedett."

Schwarznegger azt nyilatkozta, hogy a karakter mindig is nagy kedvence volt, így örömmel mondott igent a felkérésre, és alig várja, hogy elkezdődjön a forgatás."
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6851 Dátum: 2012. október 27. - 13:42:52 »
Na, ez jó lesz! :) Bár az új Conan jobban hasonlított a képregényes megfelelőjére.

Sajnos ez nem jelent meg. Porontyok a címe.
A Holtsáv, Existenz, Légy, Videodrome, Két test egy lélek, Karambol, Erőszakos múlt, Eastern promises, Paraziták, Veszett, Meztelen ebéd, Veszélyes vágy, Pillangó úrfi jelentek meg nálunk és most fog megjelenni a Cosmopolis.
Jó rendező. Bírom a munkáit. :D

Köszi! utánuk fogok nézni! ;)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #6852 Dátum: 2012. október 27. - 14:32:44 »
Szívesen!  :D
Most LVT Antikrisztusát vettem meg, de nem néztem még meg. Valahogy nem bírom rászánni magam. Elég kemény filmjei vannak és mély nyomot hagynak az emberben.  :uhoh:

balogh44

• Thanos
« Válasz #6853 Dátum: 2012. október 27. - 14:45:37 »
Tudom, már a Légyben is volt néhány kemény húzása, ez az a jelenet pl. amit azóta se tudok elfelejteni:

:brow:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #6854 Dátum: 2012. október 27. - 15:03:34 »
Ez egy brutális jelenet volt, a film legerősebb része. Nem kicsit 18-as karikás.

Todd

• Pókfej
« Válasz #6855 Dátum: 2012. október 27. - 15:04:43 »
Szívesen!  :D
Most LVT Antikrisztusát vettem meg, de nem néztem még meg. Valahogy nem bírom rászánni magam. Elég kemény filmjei vannak és mély nyomot hagynak az emberben.  :uhoh:
Na az azon filmek közé tartozik, amiket sose akarok látni.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6856 Dátum: 2012. október 27. - 15:12:37 »
Ez egy brutális jelenet volt, a film legerősebb része. Nem kicsit 18-as karikás.

Ahogy írod, bár én először lehettem olyan 12., mikor láttam VHS-en, a kölcsönzős fickót tudod mikor érdekelte mit ad ki nekünk! :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #6857 Dátum: 2012. október 27. - 15:24:39 »
Hát, engem nem szoktak kiakasztani a horrorfilmek, de a Légy igencsak megütötte az ingerküszöbömet, amikor gyerekfejjel láttam. Nem azért, mert annyira ijesztő, hanem mert hihetetlenül undorító. Talán ez az egyetlen horrorfilm, amit azóta se nézek meg szívesen.

Amúgy ha már horrorok: tegnap pont a Jason X-et néztem meg (aki nem tudná: a Péntek 13 filmek tizedik része). :D Igazából nem volt nagy szám, sőt, volt benne pár hülyeség is, de a sci-fi köntös miatt nézhető volt. Igazából olyan egyszernézős darab.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

balogh44

• Thanos
« Válasz #6858 Dátum: 2012. október 27. - 15:36:01 »
Na  Péntek 13. az a film, aminek csak az első 6. része fogyasztható, a többi elmebaj! :D Ugyan ez vonatkozik a kis Leprechaun barátunkra is, a vége felé már őt is kilőtték az űrbe játszadozni! Képregény persze őt se kerülte el:

« Utoljára szerkesztve: 2012. október 27. - 15:39:32 írta balogh44 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #6859 Dátum: 2012. október 27. - 15:38:20 »
Pedig mai szemmel nézve szinte a Légy Cronenberg legkönnyebben fogyasztható filmje.