Én nagyon szeretem Tolkien írásait, de A Hobbit egyszerűen olvashatatlan. Eredetiben is, magyarul is.
Ez most felveti a kérdést, hogy a film vajon jó lesz?

Amúgy én nem olvastam Tolkient, de a Hobbitról azt hallottam, hogy az inkább mese, mint fantasy.
A trailerben elhangzó dalocska viszont tetszett.

A 180. oldalnál tettem le végleg, amikor a fiúk még mindig az erdőben sétáltak énekelve. 
Szóval a GYU könyvben pont olyan lassú, mint a film.

a RE 3 a sorozat abszolút mélypontja. Annyira rossz volt, hogy már rossz. A 4-5. részek viszont nekem tökre tetszettek.
Szóval akkor, ha a 3. részt végig birtam nézni, akkor a 4.-5. részt kimondottan érdemes megnézni? Leon és Ada benne lesz valamelyikben?
Alice idióta ruháján, egy zombi apokalipszis kellős közepén, mi a francért ilyen harisnya kötős cuccban flangál, a felső része, mint egy úszó dressz...
Engem a fejére tekert kendő zavart. Olyan volt benne, mint valami vénlány.

Amúgy nekem Ali Larter tetszett nagyon, szerintem sokkal szebb nő, mint Jojovich.
Ja, két filmet terveztek, de annyi anyagot forgattak, hogy az elég háromhoz is, nem mellesleg jó sok dohányt kaszálhatnak.
Így jönnek majd:14 December 2012 An Unexpected Journey
13 December 2013 The Desolation of Smaug
18 July 2014 There and Back Again
Fhú...

Akkor én nagyon le vagyok maradva. Azt hittem, csak 1 film lesz. Gondolom, a filmekben jócskán ki lesz bővitve a sztori a könyvhöz képest. Hallottam, hogy olyan színészek is benne lesznek a GYU-ból, akiknek a karaktere nem is szerepel a Hobbitban.