Erre a Looperre én is kiváncsi vagyok, ha lesz alkalmam, majd megnézem.
Viszont tegnap megnéztem végre az Expendables 2-t.

Mindenféle elvárás nélkül ültem le a film elé, azt kell hogy mondjam, jobban tetszett, mint az első rész. Talán azért, mert több nagyágyú volt benne.

Bár végig érződik a filmen, hogy nem veszi komolyan magát, főleg a nagy nevek belépőjénél (ezeken sokszor jót mosolyogtam

). Illetve a film után az fogalmazódott meg bennem, hogy direkt írhatták ennyire faék egyszerűre a forgatókönyvet, véletlenül nem lehet ennyire elbénázni.

Jó, persze, tudom, hogy az akción meg a szétloccsanó fejeken meg a menő beszólásokon van a hangsúly, de azért fura volt, hogy még egy iciripiciri kis csavarocska sincs a filmben. Végülis alkalmi szórakozásnak jó volt a film, de nagyon érezhető rajta, hogy csak a B kategóriás legendák viszik el a vállukon. Noname színészekkel ez egy rakás lótúró lenne. Valahogy ez a bajom az Expendablessel: nem lehet komolyan venni, már csak a gyenge forgatókönyv miatt sem. Míg Schwarzi, Stallone vagy Van Damme régi sikerfilmjei önmagukban is teljesen jól működtek, és még máig is teljesen nézhetőek, addig az Expendables már csak egy sztárparádé, olyan, mint valami osztálytalálkozó.
Amúgy Van Damme nagyon jó volt a főgenya szerepében, szegény Schwarzin viszont nagyon látszik, hogy megöregedett.