Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363116 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Todd

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7140 Dátum: 2012. november 26. - 17:32:48 »
Sőt ő annyira jóságos, hogy még állatok között is csak a gonoszakat öli...
:lol: :lol: Hát ez jó. ;D Mi az, hogy gonosz állat? Patkány, szúnyog? ;D
Egy hihetetlen giccses jeleneteben Edward azt akarja, hogy Bella megöljön egy cuki Bambit, és Bella persze ezt nehezen tudná megtenni, de nagy szerencséjükre ekkor feltűnik egy gonosz Puma, ami szintén a Bambira készül lecsapni, és Bella ezt teríti le.
Ennyi az össz jelenet, ami az étkezési szokásait dolgozza fel, mondjuk ez méltóságteljesebb, mint amikor a 4. filmben Mekis pohárból szívószállal szürcsöli a vért...

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7141 Dátum: 2012. november 26. - 18:31:09 »
egy gonosz Puma, ami szintén a Bambira készül lecsapni, és Bella ezt teríti le.

Szerintem a pumák sokkal "cukibbak", mint azok a bamba őzek. :drying:
Különben is, gondolom csak enni akart, az még nem teszi gonosszá.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7142 Dátum: 2012. november 26. - 18:58:04 »
Ott lehet, hogy én is elfogadnám, ha nem kapnék mellé egy Bellát.
Mivel nem vagy leszbikus, így nem valószínű, hogy Bella rád akadna. ;D Viszont kaphatsz a nyakadba egy Edwardot.  :hehe: Vagy rosszabb esetben egy Jacobot, akinek te vésődsz be a fejébe. ;D

Idézet
Szóval az egész Twilight mondanivalója, hogy fogd meg az első gazdag pasit, aki az utadba kerül, a házasságotokig maradj absztinens (az nem baj, ha néha megcsókolod a másik helyi szépfiút), azonnal legyél terhes és ezek mellett ne érdekeljen, ha a lelked a pokolra jut. :stupid:
+ a gyereket mindenképpen szüld meg, akkor is, ha veszélyeztetett terhes vagy. :lol:

Egy hihetetlen giccses jeleneteben Edward azt akarja, hogy Bella megöljön egy cuki Bambit, és Bella persze ezt nehezen tudná megtenni, de nagy szerencséjükre ekkor feltűnik egy gonosz Puma, ami szintén a Bambira készül lecsapni, és Bella ezt teríti le.
Aaaaauuuuuuuuuuuu... Ez fájt.
Amúgy a puma védett állat, úgy tudom. :hehe: Vagy Amerikában nem?

Idézet
mondjuk ez méltóságteljesebb, mint amikor a 4. filmben Mekis pohárból szívószállal szürcsöli a vért...
Pedig ez így leírva jó poénnak tűnik. ;D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7143 Dátum: 2012. november 26. - 19:31:48 »
Hát persze, egyik állat se jobb, vagy rosszabb, de mégis így állították be, hogy Bella nem eszik meg egy "ártatlan" állatot, csak egy másik gyilkost...

Ju

• Pókfej
« Válasz #7144 Dátum: 2012. november 26. - 19:34:59 »
Szerintem a pumák sokkal "cukibbak", mint azok a bamba őzek. :drying:
Szerintem is. :drying:

Idézet
Különben is, gondolom csak enni akart, az még nem teszi gonosszá.
Szerintem is. :drying:

Hát persze, egyik állat se jobb, vagy rosszabb, de mégis így állították be, hogy Bella nem eszik meg egy "ártatlan" állatot, csak egy másik gyilkost...

Rájöttem. :) Bella magára ismert az őzben, ezért nem fogta el. Az őz is annyira értelmes, mint ő, és hát magát mégsem akarja megenni. Ha egy struccot látna... ;D

Hm, vajon egy állatkerti séta kínzás lenne egy vega vámpírnak? :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 26. - 19:39:20 írta Ju »

Raisu

• Traveller
« Válasz #7145 Dátum: 2012. november 26. - 20:17:59 »
Ugyan, ez az őzes eset egyértelműen a vegetáriánusok mellett való kiállás szimbóluma. :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7146 Dátum: 2012. november 26. - 20:19:51 »
Rá kellett volna kacsintania Bellának, hogy legalább mi vegák tartsunk össze.  ;D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7147 Dátum: 2012. november 26. - 20:24:19 »
Az őz is annyira értelmes, mint ő, és hát magát mégsem akarja megenni.
:lol: ;D

Idézet
Hm, vajon egy állatkerti séta kínzás lenne egy vega vámpírnak? :D
Nem hiszem, csak akkor ha sok az ember is. :D Elvileg a vega vámpírokat is az embervér hozza lázba igazán, csak ezt a vágyat elfojtották. Az állatvérre csak ráfanyalodtak, pótlék gyanánt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7148 Dátum: 2012. november 26. - 20:32:35 »
Nem hiszem, csak akkor ha sok az ember is. :D Elvileg a vega vámpírokat is az embervér hozza lázba igazán, csak ezt a vágyat elfojtották. Az állatvérre csak ráfanyalodtak, pótlék gyanánt.
Valóban. :)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7149 Dátum: 2012. november 27. - 18:35:14 »
Ajánlom figyelmetekbe a Cabin in the woods-t. :) Félig komoly horrorfilm Joss Whedontól. :D Nekem állatira tetszik. :D
Ja, és benne van "Thor". ;D

Raisu

• Traveller
« Válasz #7150 Dátum: 2012. november 27. - 20:13:04 »
Azt a filmet néztem a repülőn Japánba menet. Tetszett, pedig én amúgy nem szeretem a horrort. Ötletes volt. :D

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7151 Dátum: 2012. november 27. - 21:44:56 »
Én valahol azt olvastam, hogy gyenge film, azért nem néztem meg eddig... De ha szerintetek jó, akkor lehet, hogy teszek vele egy próbát. :D

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7152 Dátum: 2012. november 27. - 21:48:53 »
Én valahol azt olvastam, hogy gyenge film, azért nem néztem meg eddig... De ha szerintetek jó, akkor lehet, hogy teszek vele egy próbát. :D

Nekem is tetszett, bár szerintem több potenciál lett volna az ötletben, mint amit megvalósítottak. Ugyanakkor jó sok easter egg található benne, ha valaki ismeri a horrorfilmeket. Főleg a vége felé.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7153 Dátum: 2012. november 27. - 22:00:40 »
Azt a filmet néztem a repülőn Japánba menet. Tetszett, pedig én amúgy nem szeretem a horrort. Ötletes volt. :D
Alapból én is kevés horrort szeretek, és ez pont azért tetszett, mert teljesen más volt, mint egy sima horrorfilm. :D Tök tetszett a tudósos szál. :)

Ne horrort várj tőle, és akkor lehet, hogy tetszeni fog. Bár, mondjuk lehet, hogy nem a te ízlésed. :headscratch: Valahogy úgy képzeld el, hogy ez lesz, ha fogsz egy sablon horrorfilmet, kifordítod, kineveted de mégis komolyan veszed, majd elképzeled Whedonosan és az egészből csinálsz egy új filmet. :)

szerintem több potenciál lett volna az ötletben, mint amit megvalósítottak.
Szerintem is. Filmben szerintem sokkal többet nem lehetett volna beletenni, de megnéznék belőle egy sorozatot.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7154 Dátum: 2012. november 28. - 01:35:24 »
Kicsit jobban utánanéztem a filmnek, több kritika is dícséri. Whedon pedig az Avengerssel bizonyította, hogy jó rendező (a sorozatait nem nagyon ismerem), úgyhogy teszek egy próbát ezzel a filmmel.
Ne horrort várj tőle, és akkor lehet, hogy tetszeni fog. Bár, mondjuk lehet, hogy nem a te ízlésed. :headscratch:
Az nem feltétlenül baj, ha nem horror. :D Igazából a horrorfilmekben sem szeretem, ha csak agyatlan trancsírozásról és hektoliterszámra ömlő művérről szólnak. Az igényesebb, ötletes horrorok jönnek be, amikben van értelem is.
Viszont, hogy az ízlésemhez mennyire passzol a film, az majd kiderül. :D De állítólag valami nagyon kiszámíthatatlan csattanója van a filmnek, már csak ezért is érdekel.  :D
« Utoljára szerkesztve: 2012. november 28. - 01:37:13 írta Tom Fireheart »

Todd

• Pókfej
« Válasz #7155 Dátum: 2012. november 28. - 07:49:11 »
Hát a twillight vége is kiszámíthatatlan.  ;D

Ju

• Pókfej
« Válasz #7156 Dátum: 2012. november 28. - 13:32:44 »
Hát a twillight vége is kiszámíthatatlan.  ;D
Vigyázz, ha egy szövegkörnyezetben emlegeted Whedonnal, összedől az univerzum a szintkülönbségtől. ;D

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7157 Dátum: 2012. november 28. - 16:08:50 »
Kicsit jobban utánanéztem a filmnek, több kritika is dícséri. Whedon pedig az Avengerssel bizonyította, hogy jó rendező (a sorozatait nem nagyon ismerem), úgyhogy teszek egy próbát ezzel a filmmel.
Ne horrort várj tőle, és akkor lehet, hogy tetszeni fog. Bár, mondjuk lehet, hogy nem a te ízlésed. :headscratch:
Az nem feltétlenül baj, ha nem horror. :D Igazából a horrorfilmekben sem szeretem, ha csak agyatlan trancsírozásról és hektoliterszámra ömlő művérről szólnak. Az igényesebb, ötletes horrorok jönnek be, amikben van értelem is.
Viszont, hogy az ízlésemhez mennyire passzol a film, az majd kiderül. :D De állítólag valami nagyon kiszámíthatatlan csattanója van a filmnek, már csak ezért is érdekel.  :D

A film egyfajta tisztelgés a régi nagy horrorok előtt, sok filmre rá fogsz ismerni. A vége valóban kiszámíthatatlan és egyben magában hordozza a folytatás lehetetlenségét, ami szerintem nem is baj. Hisz mik születtek az egyedi bombajó ötletekből... ( lásd Fűrész )

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7158 Dátum: 2012. november 29. - 07:40:48 »
Pacific Rim vírus kampány. (Az ott az anyahajón egy óriási tintahal, egy bálna csontvázzal a szájában?)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7159 Dátum: 2012. november 29. - 15:14:45 »
Szerintem az az egész maga a lény.