Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364301 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7280 Dátum: 2012. december 30. - 23:19:33 »
Én is, a kedvencem a Labirintus (kizárólag régi szinkronnal ;) ), amiben a koboldkirályt játszotta! :)

Az Abszolút kezdők és a Mindenki a napra tör is nagyon jó, de a Graffiti királyában játszott Warhol-ja tökéletes. A Krisztus...-ben Pilátust játszotta és az is feküdt neki. Az Éhség és a Boldog karácsonyt Mr. Lawrence! Szintén jó kis filmek.Talán csak a Linguini incidens nem tetszett, ( azokból amit tőle láttam ), de az sem miatta. A Glam rockról szóló Velvet goldmine is gyakorlatilag az ő életét  ( és viszonyát Iggy Pop-al, aki szintén zseniális zenész  ;D ) dolgozza fel. De a fia sem esett messze a fájától, mert a Hold szerintem az egyik legjobb Sci-fi volt, amit az utóbbi pár évben készítettek.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7281 Dátum: 2012. december 30. - 23:20:00 »
Van egy kis kardozás is ott.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7282 Dátum: 2012. december 30. - 23:25:00 »
Nekem nagyon tetszett a film. Nem vette ki, benne voltak a wargok, úgy ahogy a könyvben.

Akkor megnyugodtam, csak mert olvastam, hogy a fára mászós jelenet helyett, csata jelenetet tett be! Biztos hogy jó lesz, alig várom hogy kijöjjön DVD-n.

Azzal még várj egy kicsit, persze csak ha érdekel a bővített változat, mert az is lesz belőle.  ;)

Ju

• Pókfej
« Válasz #7283 Dátum: 2012. december 31. - 00:59:01 »
Jackson tényleg kivette azt a jelenetet a filmből, mikor felmásznak a fára a farkasok elől?  :headscratch:
Szerintem 3 filmmel azt sem vette ki, hogy Bilbó hányszor fésülgeti a lábfejszőrét. :uhoh:

ha érdekel a bővített változat, mert az is lesz belőle.  ;)
Ezt nem mondod...?? :omg: Azt is nehé elképzelnem, hogyan lehetett 3 filmet kinyúzni szegény Hobbitból, de hogy még bővített változatra is jusson jelenet... ez nem fér a fejembe. :lol:

Én is csak múltkorjában láttam először, és baromira tetszett nekem is. Norton iszonyat jól játszik benne. :D

Norton mindenben iszonyat jól játszik... :oh: (Norton maratont tartottunk ma egy kisebb társasággal... én, a kamillateám és a c-vitaminos dobozom. Ez utóbbinak fogyókúrás nap is volt. ;))

Idézet
Plusz nagyon hatásos, amikor a végén összeáll a kép, hogy az egész egy zseniálisan megtervezett és végrehajtott trükk volt. :D
Pont ezért tetszik nekem is egyre jobban. :)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7284 Dátum: 2012. december 31. - 05:48:27 »
ha érdekel a bővített változat, mert az is lesz belőle.  ;)
Ezt nem mondod...?? :omg: Azt is nehé elképzelnem, hogyan lehetett 3 filmet kinyúzni szegény Hobbitból, de hogy még bővített változatra is jusson jelenet... ez nem fér a fejembe. :lol:

De, bizony már elkészültek a plusz jelenetek is. Jackson kicsit jobban illesztette a történetet a GYU-hoz, több helyen. Pl.: Nem a törpök aranyszerzési ( visszaszerzési ) vágyára van kihegyezve a sztori, ( hanem a földjükről való elűzetettség, hontalanság kérdésének megoldása a főbb szempont. Sőt olyan kritikát is olvastam, ami a törpöket egyenesen Izrael népével azonosítja.  :roll:, nos én azért ilyen mélységekig nem hatolnék le.... ) itt Smaug egyenesen azért legyőzendő, mert ha a már ébredő gonosz mellé állna eldöntené a csatát, Sauron javára. Nem lesz rossz ez így sem, csak más. Bár eddig nem olvastam nagy Tolkien fanok kiakadásáról sehol. Mindenesetre én várom, kíváncsi vagyok mit fog tartalmazni a bővített. Jacksont ismerve, nem egy- két jelenetről lesz szó szerintem.  :hehe:

Ju

• Pókfej
« Válasz #7285 Dátum: 2012. december 31. - 08:47:50 »
Oh. :) Így Peter Jackson változata sokkal értelmesebb, mintha betű szerint dolgozná fel a Hobbitot... :D A 3x3.5 óra azért így is soknak tűnik egy seregnyi törppel megtöltve.  :-\ (Egy Aragornnal a közelben máris érdekesebb lenne, de azért nem őrjítően sokkal ;))

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7286 Dátum: 2012. december 31. - 10:11:54 »
Legolas benne lesz.  ;)
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7287 Dátum: 2012. december 31. - 14:01:08 »
Nos akkor érdemes lesz figyelni a netet, de az lenne a szívás, ha kiderülne hogy nálunk mégse lesz bővített Hobbit, és hiába várunk a megvásárlással, még a rendes DVD változatról is lemaradunk, mert addigra elkapkodják.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7288 Dátum: 2012. december 31. - 15:24:51 »
Legolas benne lesz.  ;)
Oh... ő nem villanyoz fel... :(

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7289 Dátum: 2012. december 31. - 15:50:32 »
Nos akkor érdemes lesz figyelni a netet, de az lenne a szívás, ha kiderülne hogy nálunk mégse lesz bővített Hobbit, és hiába várunk a megvásárlással, még a rendes DVD változatról is lemaradunk, mert addigra elkapkodják.

Attól nem kell félni. Az ajándékdobozos kiadást a megjelenés után évekkel bagóért dobták az ember után. A bővített GYU trilógiát még mindig kapni, sőt a Hobbit apropóján újra ki is adták kétféle változatban.
Ha az marad a tendencia mint a GYU-nál, akkor jön a mozis és nem sokra rá a bővített. De mivel 3 részes lesz, szerintem újra várható majd a 3. rész után egy gyűjtődoboz, mind mozis, mind bővített változatokkal. Tehát akkor is beszerezhető majd. Sok bőr van még ezen a témán amit le lehet ( kell ) nyúznia a kiadónak. A BD kiadásról nem is beszélve. Én titokban kicsit abban reménykedtem, talán a bővített GYU jön BD-n is, de sajnos ez már veszett fejsze nyele, ott be kell érni a mozis változattal az itthoni repertoárból. De a Hobbiton meglepődnék, ha nem jönne ki a bővített változat BD-n.
Csak legyen az embernek pénze erre a sok jóságra...  :hehe:

Vagy 2. lehetőség:
Meg kell venni mindkettő verziót és akkor az ember biztos nem marad le semmiről.  ;)
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 31. - 15:52:15 írta Kit Walker »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7290 Dátum: 2012. december 31. - 16:59:10 »
A Gyűrűk Ura úgy van meg, minkét verzió! ;)
A baj csak annyi, hogy azóta a válság utolérte a magyar forgalmazókat is, sok kiadó itthon azóta megszűnt, átvette más a jogokat ugyan, de a minőség sajnos hanyatlott és ez a tendencia marad! :( Szóval tegyük össze a kis kezünket ha valamely verzió is kapható lesz!
A Dredd pl. nagy csoda hogy ki fog jönni, mivel előzőleg azt lehetett hallani, hogy a hazai forgalmazók nem kérnek belőle!

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7291 Dátum: 2012. december 31. - 19:13:27 »
Nekem is az eddigi kiadások minden variánsa megvan, csak még az új 1 és 2 lemezes változatok hiányoznak.  ;)
A Hobbit egy nagy vállalkozás, biztos lehetsz benne, hogy kijön több verzióban. Lásd a Nolan féle Batman 3. részét. Jó pár verzió látott napvilágot. Csak a DVD-ből van 3 verzió + a gyűjtemény, plusz a BD verzió is 2 féle változat plusz gyűjtemény és pár hónapja adták csak ki az első két részt BD-n díszdobozban. A Pókember csak BD-n 4 féle verzióban jelent meg. Szerintem alaptalan a félelem. De majd az idő igazolja, vagy cáfolja.
A minőségromlás pedig nem a válság miatt van, a Universal annak idején ( jóval a válság előtt és ők voltak az elsők ) szintén nem a válság miatt vonult ki. Kicsi a piac és mindenki letölt. Persze, hogy az olyan gyűjtők mint mi, szívják a fogukat, mert nem kapnak nívós kiadványokat, de mikor az országba beérkező 100 db-os nagyságrend sem fogy el, akkor persze, hogy nem adnak a nívóra. Van még pár olyan muki (  :roll: ) , aki megjelenéskor vásárol, de már pár hónappal megjelenés után durván leakciózott termék ( és még ez sem terel a vásárlás felé ) is bőven visz pénzt a forgalmazó zsebébe. Ha nem így lenne, nem csinálnák.
A vevő pénze is kevesebb, és nem jut mindenre, ez tény. Az olyan dolog, ami pedig egy gombnyomással ingyen megszerezhető, nem túl csábító pénzért...
De ne menjünk a filmekig, hisz kaine is olyan kiadványokat keresett X témában ami még nincs fenn honosító oldalakon, mert pénzért már miért vegyék meg? Vagy pár hónapja valaki a főoldalon kérdezte az egyik kiadványra, mikor lehet letölteni...
Csoda, hogy ő sem hagyja a fenébe az egészet. Amiért nagy köszönet jár neki!  :worship:

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7292 Dátum: 2012. december 31. - 19:39:35 »
Az nem feltétlen igaz, hogy ami elérhető a neten, azért nem adnának pénzt. A Képes legjobban fogyó Batmanjét mi szedtük le, és nem igazán panaszkodtak az eladásokra. De ez igaz volt a (ha jól tudom) utolsó példányig elment, 5e FT-os 300 HC-jukra is. Van hatása, persze, de igazából annyira nem biztos, hogy elterel embereket, ha pénzt akarnak kiadni valamire, hogy meglegyen nekik legálisan.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7293 Dátum: 2012. december 31. - 20:07:07 »
Természetesen azokból a példákból indultam ki, amiket leírtam. Talán mindig lesznek olyan emberek akik az igényesebbet részesítik előnyben az igénytelennel szemben. De szerintem, ha kaine ráállna, hogy kiadja azokat a történeteket, amik már évek óta fenn vannak ezeken az oldalakon, hamar tönkremenne a Kingpin...

Amúgy a Batman és a 300 pont rossz példa, mert a filmek körüli hype eladja a laikusoknak is, akik nem is hallottak a honosító oldalakról. De szerintem ezt ne a Kingpin oldalán beszéljük meg...
« Utoljára szerkesztve: 2012. december 31. - 20:15:22 írta Kit Walker »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7294 Dátum: 2012. december 31. - 20:29:33 »
Meglehet. Másrészt ugye tudod, hogy a legsikeresebb kiadványa szintén teljes egészében elérhető volt majdnem másfél évig? :) Szóval kivételekről ő is tudna mit mesélni. (Már csak azért is, mert most egy ilyenbe megy bele. :D)

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7295 Dátum: 2012. december 31. - 21:01:53 »
Igen, ez igaz, hallottam, hogy az X-men volt valahol fenn már. De az mégsem ugyanaz az eset, mert a M+ -ban az csak egy történet lesz. ( Aminek én konkrétan örülök, mert szeretem az X-men-t. ) Ha egy X-men képregényt indítana, ( ami sajnos nem lesz ) lehet, hogy más döntést hozna kezdésnek. De igazad van ezt ő tudná elmesélni, mi nem látunk bele.
A JDW halálára gondolsz? Az volt a legsikeresebb nem? Nem tudtam, hogy fenn volt bárhol is.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7296 Dátum: 2012. december 31. - 21:19:13 »
Szerintem a Polgárháborúról van szó. Legnagyobb siker, nem pedig legjobb sztori.   :roll:

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7297 Dátum: 2012. december 31. - 21:32:08 »
Igen, tudom.  :roll:
De ha jól emlékszem kaine azt mondta eddig abból fogyott a legtöbb. Hamar szétkapkodták. Amúgy általában a legjobb sztori a legsikeresebb. Mivel a legjobb...  :lol: :hehe:

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7298 Dátum: 2012. december 31. - 21:35:29 »
Ez nem mindig így van. Van amikor a név adja el a címet csak.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7299 Dátum: 2012. december 31. - 21:41:09 »
Nem tudom, ha valami rossz, az nem lesz siker, akármekkora név is húzza.  :roll: