A videót majd otthon meg lesem!
Tomi, nem a műfajjal van bajom, pár musicalt szeretek, Burtontől mindent, de a Hairt is alapműnek tekintem, a Gteaset is pont elviselem még, a Cry Babyt is csipem.
A történet látvány színészek szentháromságbol is kettő stimmelt. De attól hogy valami musicel még lehet a történet logikus, kicsit mélyebb, és nem erőltetett.
De itt akkora hibák vannak. A főhős bűnöző, aki 3x kezd új életet a semmiből, és mindig jó módú lesz, másnak egyszer sem sikerül! Ja és mindezt mindig párizsban, ha menekülsz, mert lebuktál, miért nem hagyod el a várost, hogy aztán újra és újra felismerjenek?
A túlzó giccses jelenetek meg a legdrámaibb szitukat is elb*sztak, pl. hogy a forradalom egy rossz vicc volt. Pl. Amikor a szegény nép beépit a barikádba egy zongorát, honnan van egy éhezőnek zongorája? Ja és ezek a gonosz katonák az első ütközetben csak egy öreg nőt, egy fiatal lányt és egy kisgyereket ölnek meg, a forradalmárok közül senkit, hogy lássuk, hogy ők tényleg nagyon gonoszak. Ja és a barikád leverése után amikor Javier végigjárja a harcteret a halott katonák halmokban hevernek, míg a sok fiatal forradalmár szép sorban lefektetve. Ki a fene rakta őket sorba, ha a kormány nyert? A katonák? Azt hinném, ők a saját társaikkal foglalkoznának. És még sokáig sorolhatnám.
Ja és ekkor már nagyon gyorsan váltogatják a szélsőséges lelki állapotokat. Jájj miattam halt meg minden barátom, ez a kin elviselhetetlen! - Én vagyok a legboldogabb ember, mert te szeretsz! És ezt egy percen belül...
Ja és a végén Jackmen áldozata, én nem lehetek Klozet mellett, mert loptam régen egy kenyeret és ezért köröznek. Vigyázz rá te, te csak kirobbantottál egy forradalmat!
Bazz+!
Szerk: Megnéztem a kritikát, abszolút egyetértek.