Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360984 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

balogh44

• Thanos
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7340 Dátum: 2013. január 09. - 21:24:21 »
Meg fogom nézni ettől függetlenül, és majd akkor elmondom részletesebben a véleményem róla, ami lehet hogy változni fog! ;) De ahogy Kaine is mondta a klasszikus alap horror, akárcsak a második része, ami ugyebár az első újrája! Az Army of Darkness remélem nem lesz reboot tárgya!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7341 Dátum: 2013. január 10. - 09:34:16 »
Invoking témaváltás:
Erről itten tud bárki bármit? Mármint a nyilvánvalón kívül. Például és elsődlegesen olyan huncutságokat, hogy miként lehetne megnézni esetleg emberi (>480p) minőségben? A torrentnek nevezett felsőbbrendű kiberhatalom széles birodalmának rengetegeiben egyetlen árva lakos sem hallott még róla, csak a pontosan ugyanezt a címet viselő, egy évvel előtte megjelent albumról. Sőt, a torrentbirodalmat állandóan cseszegtető Legalitás diktatórium földjén is egyelőre csak pislognak ilyen irányú kérdéseimre.

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7342 Dátum: 2013. január 10. - 13:11:03 »
Mivel 2012 novemberében mutatták be (hivatalosan annak is a végén), valószínűleg még várni kell a DVD-re, addig meg nem hiszem, hogy megtalálod neten, a finneknél szerintem nem nagyon szoktak kamerás verziók lenni (na meg különben se ajánlom őket). Szóval csak türelem kérdése.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7343 Dátum: 2013. január 10. - 13:35:32 »
Csak az a fura, hogy semmi infó arról, hogy lesz-e nemzetközi bemutató, mikor lesz dvd, ha lesz, semmi… az együttes honlapján még a filmről sincs információ. :headscratch: Pedig előzetes és a tartalom alapján kifejezetten ígéretesnek tűnik. :oh:

Krizli

• Fórum Tag
  • Kaméleon
  • Aardvark
« Válasz #7344 Dátum: 2013. január 10. - 14:09:53 »
Ennyit találtam még róla:

Dear friends of Imaginaerum,

we hear your demands for more information regarding international distribution of Imaginaerum. It is a pleasure to see that everybody is excited and looking forward to finally enter the Imaginaerum! Rest assured that our silence on this matter does NOT mean that we aren't eager to bring the movie to as many fans as possible! It simply means that negotiations are still ongoing and we can't give you a definite answer yet when and how the movie will be available in your country. Please bear with us a little longer, be patient and check back here regularly for updates!

(De ezt még szeptember végén írták.)

Valamint:

In a recent interview conducted by Metal Hammer, Tuomas revealed that it is very likely that the movie version of Imaginaerum will see a DVD/Blu-Ray release in the first part of 2013. Nothing has been confirmed yet, so take this with a grain of salt, but it is highly probable.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7345 Dátum: 2013. január 10. - 15:04:08 »
Köszi, ez így már biztatónak mondható. :D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7346 Dátum: 2013. január 10. - 17:39:36 »
Megnéztem a Csatahajó c. cuccot, és nem nagyon nyűgözött le! Mondjuk a torpedó c. játék alapján készült, így nem is várhatunk tőle sokat!

Sullkrisz

• Gyík
  • **
« Válasz #7347 Dátum: 2013. január 10. - 18:18:46 »
Sajnos én is rápazaroltam értékes 2 órát. Még szerencse, hogy haverokkal voltam, különben kijöttem volna a felénél, annyira rohadtul unalmas volt. Haragszom arra a filmre.
Mégsem járja, hogy a hőstetteim fotóiból kell megélnem... Talán ha szponzort találnék... Nem, fúj! Akkor minden bunyó előtt azt kéne rikácsolnom, hogy "az akciót a postabank támogatása tette lehetővé!"

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7348 Dátum: 2013. január 10. - 22:06:24 »
Meg fogom nézni ettől függetlenül, és majd akkor elmondom részletesebben a véleményem róla, ami lehet hogy változni fog! ;) De ahogy Kaine is mondta a klasszikus alap horror, akárcsak a második része, ami ugyebár az első újrája! Az Army of Darkness remélem nem lesz reboot tárgya!

Pedig az Army of darkness nagyon jó film. Rengeteg utalás más nagy filmekre ( de ez végig kíséri az Evil dead filmeket ), Raimi tiszteletadása a filmesek előtt. Szerintem tökéletes lezárása a trilógiának, eltekintve attól hogy az már inkább komédia és nem horror. De Bruce Campbelltől sem idegen ez a stílus, elég ha a My name is Bruce, vagy a Bubba Ho-Tep című filmjeire gondolunk, amik szintén zseniálisak. Főleg a második.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

balogh44

• Thanos
« Válasz #7349 Dátum: 2013. január 12. - 14:49:50 »
Az Amry of darkness számomra a korábbi filmek paródiája, valahogy nem jön be!  :drying:
Erről halott már valaki?:

Van benne fantázia, meg pár idegesítő tini szereplő, de a látvány szerintem kárpótol érte, és a sztori is érdekesnek mutatkozik! ;)

+ Star Trek-Sötétségben szinkronos előzetes:

« Utoljára szerkesztve: 2013. január 12. - 21:30:52 írta balogh44 »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7350 Dátum: 2013. január 13. - 10:12:53 »
+ Star Trek-Sötétségben szinkronos előzetes:
WROOOOOM!!! :D
Ki tért vissza?

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #7351 Dátum: 2013. január 13. - 20:34:42 »
Az Amry of darkness számomra a korábbi filmek paródiája, valahogy nem jön be!  :drying:
Erről halott már valaki?:
Könyvből készült fantasy; barátnőm nagyon várja; állítása szerint a trailerben majdhogynem ugyanaz van, mint a könyvben.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7352 Dátum: 2013. január 13. - 20:56:12 »
Akkor gondolom olyasmi mint a Twillight sorozat! Csak ebben több lehetőség van, legalábbis nekem a trailer-ből ez jött le! :)

Todd

• Pókfej
« Válasz #7353 Dátum: 2013. január 14. - 19:47:13 »
Attól mert valami ifjusági regény és Fantasy, még nem kell rögtön a Twillighthoz hasonlítani.  ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #7354 Dátum: 2013. január 14. - 22:20:06 »
Már pedig ez van, vagy ha a Harry Potter-t mondom akkor jobb lesz? :P
Regény folyam, mint a Spiderwick, ami még a tiniknél kisebbekre specializálódott, na nekem még az is bejött! :)
A fantasy-t meg szeretem, nagyon régóta! ;) Csak sajnos kevés film készült, A Gyűrűk Urán kívül, ami nem valami Hercules/Xena utánérzéses baromság!
Csak pár kép a nagy kedvencekről:

De persze a Swarcis Conan filmek is örök kedvencek maradnak! ;)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7355 Dátum: 2013. január 14. - 22:26:36 »
Tejó ég én ezektől hogy féltem! egyáltalán nem kisgyereknek való.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7356 Dátum: 2013. január 14. - 22:31:40 »
Ki mondta hogy igen?
Amúgy a Végtelen Történet, és a Sötét Kristály is megtévesztő lehet, egyes szülő egységeknek, kik kisgyermekeiknek akarnának kedveskedni! :D
Örök klasszikusok, mi még ezeken nőttünk fel, mikor suli után rohantunk a tékába kikölcsönözni őket! Ezekben még volt kakaó, nem voltak lebutítva speciális effektekkel, hagyományos technikával készültek! ;)

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7357 Dátum: 2013. január 15. - 06:30:16 »
A Végtelen történetet én mondjuk nem nagyon nevezném fantasynek, inkább egy mesének. Az persze más kérdés, hogy Hollywood mennyire iszonyatosan lebutította még az első, nagyon kedvelt filmet is, és tényleg valami elcsépelt fantasyt alkotott belőle.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7358 Dátum: 2013. január 15. - 07:45:48 »
Igen Balogh, jobb ha ezeket mondod, mert ezek legalább valódi megírt könyvek, míg a Twillight egy kalap trágya.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7359 Dátum: 2013. január 15. - 12:51:18 »
Ebben egyet értünk! :)
Reméljük ez a mostani, új filmszéria nem vesz belőle át semmit! ;)

Na tessék, erre itt egy újabb:

A felállás ahogy látom ugyanaz mint a Twillight-ban, csak boszorkányokkal!  :drying:
« Utoljára szerkesztve: 2013. január 16. - 23:05:22 írta balogh44 »