Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360978 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7540 Dátum: 2013. március 16. - 13:25:33 »
Pedig a hetvenes (esetleg nyolcvanas) években készített kung-fu filmjei voltak messze a legjobbak.

Fantomex

• Vérontó
« Válasz #7541 Dátum: 2013. március 16. - 13:27:25 »
Ma meg a Tiltott királyság című film lesz este az RTL-en és Jet Li is szerepel benne.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7542 Dátum: 2013. március 16. - 13:32:21 »
Pedig a hetvenes (esetleg nyolcvanas) években készített kung-fu filmjei voltak messze a legjobbak.
Rendicsek. a Rettenthetetlen hiénával és az elveszett zsaruval kezdem,

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7543 Dátum: 2013. március 16. - 18:11:08 »
Ma meg a Tiltott királyság című film lesz este az RTL-en és Jet Li is szerepel benne.
Az nagyon jó film, az egyik kedvencem. 8)

De a Részeges Karatemestert is vétek kihagyni Jackie-től, akkora klasszikus. ;D Már csak azon a pár amerikanizált beszóláson is jót lehet röhögni. ;D

Nekem egyébként a Csúcsformában első része is tetszett.

Ja, meg ha kemény filmet akarsz látni Jackie-től, akkor Rendőrsztori. ;)
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #7544 Dátum: 2013. március 16. - 18:49:30 »
Nagyon birom a filmjeit, kedvenceim:Istenek fegyverzete 1,2;Jackie, a legenda;Tiltott királyság;Első csapás ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7545 Dátum: 2013. március 16. - 20:06:12 »
Az Istenek fegyverzete mindkét részét még moziban láttam annak idején. Nagyon jó filmek voltak. Most felnőtt fejjel, már igencsak vesztett bájából, de sose fogom elfelejteni, a suliba mekkora királyság volt az a film.   :roll: A fene egye meg az öregedést ott ahol van!  :'(

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7546 Dátum: 2013. március 16. - 21:59:15 »
Rendicsek. a Rettenthetetlen hiénával és az elveszett zsaruval kezdem,
Ne, a Hiéna szerintem nézhetetlen. :) Az elveszett zsaru tényleg jó, vagy a Jackie, a jófiú az újak közül.
A Részeg mester 2 is király.
Crish Tucker meg elviselhetetlen. Nem vicces.
Tökre egyetértek. Szerintem is már-már bántóan béna benne az erőltetett "humora". Konkrétan tönkreteszi Jackie filmjét. Chris Rock sokkal jobb.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7547 Dátum: 2013. március 16. - 22:05:45 »
Ne, a Hiéna szerintem nézhetetlen. :)
Szerinted. :) Szerintem meg a legnézhetőbb "tanulós" kung-fu filmje, a Részeges karatemester 2 utáni legjobb endboss bunyóval.
Bár tény, hogy a Rettenthetetlen hiénában eléggé elgurult pár helyen a forgatókönyvírók és a magyar fordító gyógyszere. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7548 Dátum: 2013. március 16. - 22:09:00 »
Akkor lehet, hogy keverem a 2-vel... ennek a végén volt az "érzelmi" harc?

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7549 Dátum: 2013. március 17. - 01:43:14 »
Megnéztem  a Gran Torino-t. Hát. Azta! :o Ez egy nagyon jó film!

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7550 Dátum: 2013. március 17. - 08:33:53 »
Akkor lehet, hogy keverem a 2-vel... ennek a végén volt az "érzelmi" harc?
Huh, lehet. Kedvem támadt a beszélgetéstől nekem is Chan-filmekre, és ezt leszedtem, szóval este kiderül. De azt tudom, hogy ennek a végén harcol valami 5-10 percet az öreg nagymesterrel, akit csak mázlival győz a végén le.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7551 Dátum: 2013. március 17. - 10:00:00 »
Jackie-től az új filmjei közül jó még az Új Csapás és a Londoni Csapás is. Owen Wilson jó társ volt mellette humor tekintetében, sokkal jobb mint Tucker. Valamint bár csak mellékszereplő a 80 nap alatt a Föld körülben, de attól még jó kis film volt az is. Legalábbis én a Jackie-s poénokon jót mulattam benne.  :D

Az Istenek fegyverzete mindkét részét még moziban láttam annak idején. Nagyon jó filmek voltak. Most felnőtt fejjel, már igencsak vesztett bájából, de sose fogom elfelejteni, a suliba mekkora királyság volt az a film.   :roll: A fene egye meg az öregedést ott ahol van!  :'(
Hasonlóan jártam én is. Én is imádtam azokat a filmeket, pár éve meg már végignézni sem tudtam, mert annyira untam, hogy kikapcsoltam a film felénél. Pedig gyerekként imádtam. Érdekes, hogy más régi filmnél nincs így. Például hiába láttam már ezerszer a Spencer-Hill filmeket, a mai napig úgy nézem őket, mintha először látnám.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7552 Dátum: 2013. március 17. - 14:37:17 »
Például hiába láttam már ezerszer a Spencer-Hill filmeket, a mai napig úgy nézem őket, mintha először látnám.
Én pont ezekkel a filmekkel vagyok úgy, hogy bár gyerekkoromban imádtam őket, és a mai napig jó filmeknek tartom, mára már a könyökömön jön ki, hogy minden ünnepen kötelezően Bud Spencer - Terence Hill maraton megy a tv-ben. Úgyhogy már bele se nézek.

Egyébként tegnap este volt két új filmélményem:

1. Max Payne - hát ez gyenge volt. Mondjuk pont azért nem néztem meg eddig, mert nagyon lehúzta annak idején mindenki. Annó régen játszottam a játékkal valamennyit, azon már nem is csodálkozom hogy nincs túl sok köze hozzá, de Mark Wahlberg szerintem borzasztó választás volt a szerepre. Egyszerűen nem tudja átadni a kiégett, bosszúszomjas zsaru karakterét, a színészi játéka kimerül annyiban, hogy komoly fejet vág állandóan. Megértem a fanyalgókat is, akik az akciókat hiányolták - a játékban egy pályán több lövöldözés van, mint az egész filmben. Mondjuk ez engem nem zavart volna annyira, ha legalább eltalálták volna a főszereplő karakterét (mondjuk jobb színészválasztással). A másik, ami idegesítően abszurd volt: a film egész játékideje alatt havazik! Az agyam eldobom. Itthon egy hét havazás után Payne már sms-t kapott volna a Belügyminisztériumtól.
A film egyetlen pozitívuma a hallucinációkban megjelenő valkűrok voltak, elég látványosak voltak a víziók.

2. Nem tudom, látta-e valaki a A Romok c. filmet (angolul The Ruins). A Max Payne után botlottam bele egy másik csatornán. Először azt hittem, hogy csak egy szokásos idióta horrorfilm lesz, de miután felismertem benne Shawn Ashmore-t, alias Jégembert, adtam egy esélyt a filmnek. És azt kell mondjam, megérte, ugyanis egész jó film volt, jó színészi alakításokkal. :D Ráadásul nem a szokványos értelemben vett túlélőhorror, de nem lövöm le a poént, maradjunk abban, hogy nekem tetszett a film alapötlete. :D Persze nem egy befosatós horrorfilm, de a hangulata lekötött. Azért pár durva jelenet volt benne, szóval nem gyerekmese. Nekem kifejezetten bejött. 8) 
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7553 Dátum: 2013. március 17. - 17:29:34 »

Na akkor nézd meg az Utolsó csavar-t ( Trouble with the curve ) is. Tegnap néztem meg és hihetetlen Eastwood még mindig mennyire tud. Hasonló karaktert hoz mint a Gran Torinoban.

Hasonlóan jártam én is. Én is imádtam azokat a filmeket, pár éve meg már végignézni sem tudtam, mert annyira untam, hogy kikapcsoltam a film felénél. Pedig gyerekként imádtam. Érdekes, hogy más régi filmnél nincs így. Például hiába láttam már ezerszer a Spencer-Hill filmeket, a mai napig úgy nézem őket, mintha először látnám.

Érdekes, de én is így vagyok vele. Mikor megvettem az Aladdin-t, úgy néztem mint annak idején a moziban.  ;D Régen sokkal árnyaltabb volt az erőszak ábrázolása, és ez nem volt rossz. Bár az is igaz, hogy a Bombajó bokszoló már nem tetszett annyira ( azt is moziban láttam.  :roll: ) , mint rég.
Majdnem az összes nálunk kiadott filmjük megvan, van ami több kiadásban is.  :roll:

2. Nem tudom, látta-e valaki a A Romok c. filmet (angolul The Ruins). A Max Payne után botlottam bele egy másik csatornán. Először azt hittem, hogy csak egy szokásos idióta horrorfilm lesz, de miután felismertem benne Shawn Ashmore-t, alias Jégembert, adtam egy esélyt a filmnek. És azt kell mondjam, megérte, ugyanis egész jó film volt, jó színészi alakításokkal. :D Ráadásul nem a szokványos értelemben vett túlélőhorror, de nem lövöm le a poént, maradjunk abban, hogy nekem tetszett a film alapötlete. :D Persze nem egy befosatós horrorfilm, de a hangulata lekötött. Azért pár durva jelenet volt benne, szóval nem gyerekmese. Nekem kifejezetten bejött. 8) 

A Romok nekem is tetszett. Valóban van benne valami új és egyáltalán nem gagyi.

A múlt héten a Heineken emberrablás-t, a Senki fia-t, a Rampart-ot, a Csodagyerek-et, és a Műszak vége-t néztem még meg. Bírom Woody Harrelson-t, de a Rampart borzalmas volt. Nem tetszett. A Heineken emberrablás nagyon bejött, egy lassabb film ez, Rutger Hauer főszereplésével és megtörtént eseményeket dolgoz fel. A senki fia nekem csak Pacino miatt tetszett, ezt a Channing Tatuum gyereket nem tudom hova tenni, amúgy egy rendőrsztorit dolgoz fel a film. Elég izgalmas, jó szórakozás. A Csodagyerek érdekes film, talán kicsit a Bosszúvágy filmekre hajaz, de messze nem éri fel őket. A Műszak vége viszont egy akkora film, hogy az valami csuda.  ;D Miközben néztem többször eszembe jutott a Bale főszereplésével készült Nehéz idők. Két zsaru egymás iránti hűségéről szól és vigyázat sokkoló jeleneteket is tartalmaz.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 17. - 17:47:27 írta Kit Walker »

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7554 Dátum: 2013. március 17. - 23:07:13 »
Na akkor nézd meg az Utolsó csavar-t ( Trouble with the curve ) is. Tegnap néztem meg és hihetetlen Eastwood még mindig mennyire tud. Hasonló karaktert hoz mint a Gran Torinoban.
Volt egy olyan érzésem film közben, hogy ez a fickó az életben is ilyen.
----
Elveszett zsaru is jó szerintem.
Hogy lehet, hogy a filmben is Jackie Channek hívják?
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 17. - 23:52:38 írta VTomi »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7555 Dátum: 2013. március 18. - 00:35:24 »
A legtöbb filmjében vagy Jackie, vagy Chan a neve. Itt összerakta. :) A Rendőrsztorikban is Kevin Chan colt.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7556 Dátum: 2013. március 19. - 01:12:46 »
Tejóég est látta valaki???  ;D
Fido-jól jön a zombi a háznál

Az 50-es évek környékén, a Föld egy radioaktív felhőn áthaladt és ettől kikeltek a holtak a sírjukból. egy nagy zombiháború után(world war Z? :)) körbezárták a lakott részeket és belül házizombikat tartanak, mint a Haláli hullák hajnalában. Mindent a Zomcom cég irányít, ők kezelik a zombikat is.
Szóval adott az 50-es évek cukormázas álszent Amerikája. Az a fontos, hogy mit gondol a szomszéd ugye, meg ne nézzenek különcnek, mindenki erőlteti a mosolyt, de belülről rohadnak a családok és az emberek, akár a zombik. A színes giccseben néha fel-fel tűnnek a Zomcom szürke gestapóegyenruhás embereik. Ha valaki törvényt szeg kiszáll a szerv a házhoz és egy szerűen kirakják a kerítésen kívülre a halálzónába. Nincs is börtön. Megint csak egy társadalomkritikus zombifilm.
Csak egy dolgot hiányoltam. azt hittem a végén kiderül, hogy a család miért ússza meg mindig. hogy sikerül mindent eltusolni.
---------------
Dicaprio, Rómeo és Júlia, Moulin rouge, 20-as évek Amerika. Fogalmam sincs miről szól, de érdekel :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 19. - 01:32:15 írta VTomi »

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7557 Dátum: 2013. március 19. - 01:36:06 »
Én láttam. Nagyon jó kis film, és rendkívül vicces. ;D A zombi-ember szerelem megjelenése, megvalósítása meg hatalmas ötlet! :brow:  :lol:

Raisu

• Traveller
« Válasz #7558 Dátum: 2013. március 19. - 06:49:02 »

VTomi: Olvasd el a regényt is, mert nem kicsit jó. Főleg, ha szereti az ember a Jazz korszakot.
« Utoljára szerkesztve: 2013. március 19. - 06:50:54 írta Raisu »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7559 Dátum: 2013. március 19. - 09:31:58 »
Nem a Pók3 Gyík a főszereplő? Mintha ő lenne.
A másikban meg újra együtt DiCaprio és Tobey. :)