Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1392009 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Ben Reilly

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #460 Dátum: 2008. április 19. - 21:28:35 »
A világ egyik legjobb zombis kannibálos horrorja a Peter Jackson által készített Hullajó. Amikor a főhős srác fűnyíróval indul a zombik ellen hát az odab@sz.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #461 Dátum: 2008. április 19. - 22:04:23 »
Hát nem tudom, mindenki odavan a Hullajóért, de nekem a legkevésbé sem tetszett. Amikor néztem alig bírtam végignézni, annyira nem fogott meg. :roll:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #462 Dátum: 2008. április 19. - 22:12:01 »
Az biztos, hogy kell hozzá némi eszement ízlés, és az sem dob rajta sokat, hogy elég rég készült, a spec effektek gagyik, de hidd el hogy élvezhető. Morbid, de élvezhető.  ;D

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #463 Dátum: 2008. április 19. - 22:14:50 »
Általában nincs problémám a morbid humorral, de ez valamiért nem tetszett. Mr pontosan nem tudom megmondani, hogy miért nem, úgy 15 éves lehettem mikor láttam.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #464 Dátum: 2008. április 19. - 22:52:57 »
Pedig jó az. Szétröhögtem magam rajta...a tejsodós jelenet mindig eszembe jut a szóról. :D
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #465 Dátum: 2008. április 19. - 23:07:53 »
És egyben akarom végignézni, nem akarok a film felénél felállni és eltenni, hogy soha többé ne találjam meg. Ezért kell a rákészülés. :)
Akkor jól vacsorázz be előtte.  :lol:
1997-ben az Alien 4 csalódás volt, mint a stúdió részéről (a bevétel), mind a rajongók részéről.
Production Budget: $75 million

Domestic:  $47,795,658    29.6%
+ Foreign:  $113,500,000    70.4%

= Worldwide:  $161,295,658   

Nekem annyira nem tűnik rossznak... nem beszélve a DVD jogokról, eladásokról, stb.

Hát nem tudom, mindenki odavan a Hullajóért, de nekem a legkevésbé sem tetszett. Amikor néztem alig bírtam végignézni, annyira nem fogott meg. :roll:
Én is így vagyok vele. Az első 5 perc nagyon vicces, azt aláírom, a kisbabával, de a vérengzős rész inkább unalmas volt...  :asit:

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #466 Dátum: 2008. április 19. - 23:51:14 »
Sikeres volt, de nem anniyra, mint amenniyre elvárták. Nem beszélve a rajongók lehúzó véleményéről. Ha anniyra sikeres lett volna, már régen lenne Alien 5 is, biztos lehetsz benne. Ismerve a Foxot, ami a legköcsögebb(ami itt is egy edény ugye), legszemetebb, legpénzéhesebb stúdió az összes közül.
"Az elme mindig hamarabb adja fel, mint a test. A titok nyitja, hogy az elméd neked dolgozzon és ne ellened"

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #467 Dátum: 2008. április 19. - 23:58:23 »
Tényleg? Nem tudtam, számomra az egyik olyan, mint a másik... nekem különben a 4. a kedvenc részem. Legfeljebb az első volt olyan jó.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #468 Dátum: 2008. április 20. - 00:00:54 »
Jó, mindegyik pénzéhes, de a Fox szerintem a legundorítóbb módon.
Nálam a 3. legjobb. Bár..nem tudom. Az újszülött kegyetlen nagy baromság volt. Addig egész jó a film.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #469 Dátum: 2008. április 20. - 00:04:54 »
Miben látni a különbséget?

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #470 Dátum: 2008. április 20. - 00:06:17 »
Miben "miben látni a különbséget"? :D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #471 Dátum: 2008. április 20. - 00:19:22 »
 :D Fox és mások.

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #472 Dátum: 2008. április 20. - 00:26:20 »
Hát, csak olvasod a híreket, hogy ki milyen filmeket fog kiadni. Nekem az az érzésem, hogy a Fox mindent nyavaját kiad, ha már visszahozta mondjuk a költségek másfélszeresét. Tök mindegy, hogy milyen minőségben, csak hozzon egy minimális bevételt. Legutóljára pont az avp:r -mel kapcsolatban jött elő ez. Nem baj, hogy válogatott tehetségtelen balekokat szerződtetnek rendre a filmekhez, nem baj, hogy 2 filmmel már totál tönkrevágták a mítoszt, de mivel az avp:r hozott vagy 100 milliót, ami a manapság potom gyártási költséget figyelembe véve siker, nagy valószínűséggel jön a 3. rész is. Persze az senkit nem érdekel arrafele, hogy mind a rajongók, mind a kritikusok lehúzták ezt a filmet is a sárga földig. Mellesleg kb. 30 percnyi anyagot vágattak ki a filmből. Hihetetlen.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #473 Dátum: 2008. április 20. - 11:02:08 »
Nagyon köszi Sepi! :worship: Az Alien 5-öt viszont nagyon sajnálom, meg a Predi 3-mat is, mert azok engem is jobban érdekeltek volna, mint egy AVP3.

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #474 Dátum: 2008. április 20. - 19:43:37 »
Csak Tomi kedvéért  :nyalis: ;D
Amerikában most hétvégén első helyen kezdett a The Forbidden Kingdom. Jackie Chan és Jet Li közös filmje 20,8 millió dollárt hozott. Az imdb 7,8 ponton áll, a rottenen 62 %.

Mike

• Zöld Manó
« Válasz #475 Dátum: 2008. április 20. - 19:55:00 »
Na, ez végre jó hír. :D

Kakarotto

• Mysterio
  • **
  • May Néni Lover
« Válasz #476 Dátum: 2008. április 20. - 20:16:40 »
hmm, akkor az lemegy kb 7,2-re, de azért nézős lesz a film. Nem is tudtam, hogy már kész van, azt hittem csak nyáron jön ki.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #477 Dátum: 2008. április 20. - 20:45:51 »
Köszi Ben, ez tényleg jó hír!  ;D

pepo05

• Pókfej
  • Felicia Hardy Lover
« Válasz #478 Dátum: 2008. április 20. - 21:33:26 »
És akkor az emlegetett Fox, meg a rossz hír:
"Bár a Fox csatorna egyik idei üdvöskéje - a remek promóciónak is köszönhetően - kimagasló nézőszámmal startolt, a közönség érdeklődése lecsökkent és a 7 millió körüli záró adatok nem sok jót jósoltak a sorozatnak.

A Fox azonban a jelek szerint mégis megkönyörül a The Sarah Connor Chronicles alcímre hallgató akciósorozaton, ami már csak azért is figyelemreméltó lépés, mivel a Jericho tavalyi emlékezetes műsorról való levétele jóval erősebb, 9 milliós nézettségnél történt meg - igaz másik csatornán, a CBS-en.

A Sarah Connor Chronicles készítői már felvázolták a csatorna fejeseinek, hogy milyen irányba tervezik a második évadban bonyolítani a 2. és a 3. mozifilm között játszódó történetet (sőt, a tervezett harmadik évad irányvonalát is felfedték), mely a hírek szerint 2009 telén folytatódna 13 epizóddal."

Tessék, itt egy jó példa, mit is csinál a Fox. A CBS egy 9 milliós nézettségű sorozatot már nem futtat annyira..a Fox igen. A Foxot nem érdekli, hogy megint sikerült egy mítoszt földbe döngölni ezzel az ovodás, borzalmas, nézhetetlen idióta sorozattal(mégha spin - off, akkor is nagyon dühítő, hogy lehet ilyen sz@rt csinálni és komoly pofával előadni, a nézők képébe tolni), azért csak folytatják a sorozatot.
Köszönöm Fox, az összes Terminator rajongó nevében, megint kitettél magadért. :drying: :drying:

Ben Reilly

• Pókfej
« Válasz #479 Dátum: 2008. április 20. - 22:50:23 »
Várd meg amíg valami hülyének eszébe nem jut sorozatot készíteni az AvP-ből. :twisted: