Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363009 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7740 Dátum: 2013. július 05. - 01:35:48 »
Well... végre eljutottam odáig, hogy megnézzem a TED-et... De, hogy miért volt ez olyan nagy szám? :headscratch: (ez inkább csak retorikai kérdés... :D) Igazából egy rész American Dad is viccesebb volt nála, szerintem. :-\

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #7741 Dátum: 2013. július 05. - 01:42:44 »
A Tedet én sem értem miért sztárolják úgy a tömegek. De ugyanígy vagyok a Másnaposokkal ( amiből régebben rengeteg  ugyanilyen témájú "kiütömmagamésmásnappróbálomösszerakniadolgokat" film volt, ráadásul 1-2 jobb is lett ).   :headscratch:

venom75

• Pókfej
« Válasz #7742 Dátum: 2013. július 05. - 06:39:19 »
Ted, nekem nem tetszett illetve a Másnaposok első részét megnéztem , de már a másodikot nem bírtam végig nézni. Szerintem egy nagy hülyeség.

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7743 Dátum: 2013. július 05. - 08:27:20 »
TED amúgy valószínűleg azért, mert Eddie Murphy óta nem igazán volt R kategóriás elfogadható vígjáték, ami nem arról szólt, hogy minden harmadik képkockán egy farkat lóbálnak, mert az állítólag vicces.

venom75

• Pókfej
« Válasz #7744 Dátum: 2013. július 05. - 09:35:58 »
Nagyfiúk szerintem elég jó kis vígjáték.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7745 Dátum: 2013. július 05. - 11:01:09 »
A Ted szerintem jó film, őszintén humoros, nem konszolidált szövegek vannak a színészek szájába adva, hanem olyan amit a valóságban is mondanának az emberek. Tetszik a humora, pláne hogy olyan flashback -ek vannak benne, mint a Family Guy-ban, ja és persze Flash Gordon... :D
Most néztem újra a Vissza a Jövőbe Trilógiát, természetesen a régi szinkronnal, és még mindig képes megfogni! Kis érdekesség, hogy eredetileg nem Michael J Fox-ot akarták a szerepre, hanem egy Eric Stoltz nevű színészt.

« Utoljára szerkesztve: 2013. július 05. - 11:21:55 írta balogh44 »

Ju

• Pókfej
« Válasz #7746 Dátum: 2013. július 05. - 15:15:52 »
Jó, akkor megnyugodtam, hogy a töbi értelmes ember sincs elájulva tőle. :D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7747 Dátum: 2013. július 05. - 15:52:38 »
Nem egy mérföldkő, de nem is úgy ültem be a moziba. A random humort, viszont tudtam értékelni, azért volt lényegében érdemes végignézni, az elrablás meg a kapcsolat szál hidegen hagyott. És amúgy esküszöm, hogy Wahlberg csak ilyen szerepekre jó igazán, szerintem a Ted és a The Other Guys bebizonyította ezt.

SD. EJC.

• Bűnölő
  • Pókember
    • SD. EJC.
« Válasz #7748 Dátum: 2013. július 05. - 21:02:44 »
Én imádom a Family Guyt, és ebből kifolyólag nekem a Ted nagyon tetszett. Szét röhögtem a fejem az elején, aztán a végén meg nem, amikor a maci szétszakad. Én nem tettem volna be ezt a drámai részét. Jobb lett volna, ha az teljes hosszban vígjáték.

Ezen nem csodálkozok így 2013 kellős közepén! Muszáj előkotorni a régi meséket/regényeket hogy aztán megfilmesíthessék mert ennyi telik tőlük ;D Amúgy szerettem anno a Tébolygó Kapitányt,de hogy ebből miként varázsolnak egy egész estés filmet az számomra rejtély.
Mindenből lehet egész estés filmet csinálni. Én régebben egy 40 perces filmet csináltam a vonatvezetésről. Nem volt nagy dolog, mert szerintem elég unalmas lett. Azt átélni kell, nem nézni. :)
http://www.youtube.com/watch?v=RpIjEr_hac8 Itt az első része magyarul... Ahogy most nézem, ez egyértelmű, hogy egy környezetvédő rajzfilm, ez akkor 6 évesen nem esett le.
SD. EJC.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7749 Dátum: 2013. július 05. - 21:49:13 »
Számomra régi ,gyerekkori nagy kedvencek (első kettő rajzfilm):
http://www.youtube.com/watch?v=M0BzBFWt8V8
http://www.youtube.com/watch?v=UaMo4k7iG7s
http://www.youtube.com/watch?v=rcH_bhHioK0

Vagy itt van, egy rajzfilm, amiből volt sorozat majd most készült film Johnny Deeppel:
http://www.youtube.com/watch?v=WHEiGqvMMpI
http://www.youtube.com/watch?v=HlOFO0Z-PUs&list=PL86D0D35867348FC5

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7750 Dátum: 2013. július 06. - 08:20:33 »
Amúgy szerettem anno a Tébolygó Kapitányt,de hogy ebből miként varázsolnak egy egész estés filmet az számomra rejtély.
Kb olyan kategóriát lehet várni tőle, mint a Maci Laci filmtől. Egyértelműen a gyerekek lesznek a fő közönsége a filmnek (6-14 év), és ennek megfelelően biztos, hogy a planétásokon lesz a fő hangsúly, a Bolygó Kapitánya csak mellékszereplő lesz. A egész film kb olyan lesz, mint a Kémkölykök.

Most néztem újra a Vissza a Jövőbe Trilógiát, természetesen a régi szinkronnal, és még mindig képes megfogni!
Van itt a fórumon még pár rajongója annak a filmnek, köztük én is.  :) Ha még nem tetted meg, nézd meg a többi extrát is, rengeteg érdekesség van benne.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7751 Dátum: 2013. július 06. - 09:08:23 »
Van itt a fórumon még pár rajongója annak a filmnek, köztük én is.  :) Ha még nem tetted meg, nézd meg a többi extrát is, rengeteg érdekesség van benne.
Így van. Valamint rendkívül sok, apró érdekességre hvják fel a figyelmed.
Én is óriási rajongója vagyok a trilógiának, a nappalimban pedig a Back To the Future flipper áll.

Mero

• Thanos
  • Főállású szülői példakép
« Válasz #7752 Dátum: 2013. július 06. - 11:28:25 »
Én is óriási rajongója vagyok a trilógiának, a nappalimban pedig a Back To the Future flipper áll.
Photo please. :)
Lakcim : Access Denied - Directive 5 Biometrikus Információ  Pszichológia Profil : -Cinikus -Szarkasztikus -Marháranagyonvicces (-nek hiszi magát ) Szuper Képesség :Bárkit, bárhol, bármikor felidegesíteni 5 percen belül

balogh44

• Thanos
« Válasz #7753 Dátum: 2013. július 06. - 12:03:48 »
Igen, többek között megtudtam, hogy igencsak intenzív évei voltak Michael J Fox-nak a 2-3. rész forgatásakor, hiszen egyszerre vettek fel pár jelenetet, plusz ha ez még nem elég, pont akkor halt meg az apja és született meg a gyereke is! Máig vadászok amúgy egy olyan klasszik Nike-ra! :D

« Utoljára szerkesztve: 2013. július 06. - 12:24:18 írta balogh44 »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7754 Dátum: 2013. július 06. - 16:06:02 »
Van itt a fórumon még pár rajongója annak a filmnek, köztük én is.  :)
Én is nagyon szeretem, a Star Wars után a kedvenc szériám.
Tejet kérek! Csokisat!

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7755 Dátum: 2013. július 06. - 16:15:56 »
Igen, többek között megtudtam, hogy igencsak intenzív évei voltak Michael J Fox-nak a 2-3. rész forgatásakor, hiszen egyszerre vettek fel pár jelenetet, plusz ha ez még nem elég, pont akkor halt meg az apja és született meg a gyereke is! Máig vadászok amúgy egy olyan klasszik Nike-ra! :D
Illetve egy sorozatnak is a főszereplője volt.
Tavaly a Nike kiadta a 2015-ös Nike-ot, természetesen limitált példányszámban.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #7756 Dátum: 2013. július 06. - 16:18:10 »
Photo please. :)
Hétfőn utazom haza, du teljesítem a kérést.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7757 Dátum: 2013. július 06. - 22:17:54 »
Illetve egy sorozatnak is a főszereplője volt.
Tavaly a Nike kiadta a 2015-ös Nike-ot, természetesen limitált példányszámban.

Ne is mond....  :ohmy:

http://www.pto.hu/post/1/4819

Ide talán majd kb. tényleg 2015-ben kerül, ha kerül.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7758 Dátum: 2013. július 07. - 13:04:48 »
Nem fog.
Amúgy tök jó, hogy most a 80-as évek a divat. Nekem semmit sem változott az ízlésem, csak a világ is rájött, hogy az a jó.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7759 Dátum: 2013. július 07. - 13:27:51 »
Ja, szerintem is.
Amúgy, ha jutna is, én tuti nem használnám, szépen ott virítana a vitrinben, kuriózumként! :D