Egy öko Superman, akit egy véletlenszerűen a kezedbe ragadott szemetes kosárral legyőzhettél.
Miért, Supermant is le lehet egy kaviccsal.

Amúgy nem tudom, én most először hallom bárkitől, hogy menőnek tartja őt.
Úgy értem, gyerekként annak tartottam.

De szerintem most is működőképes lehet a koncepció.
Bár ettől még létezhet ilyen csoport.
Ha nem is létezik, egy megfelelően megreformált filmmel megteremthetik azt. Csak jól kell kiválasztani a réteget akiknek a filmet szánják. Én egy családi kalandfilmben gondolkodnék vígjátéki elemekkel és látványos CGI akciókkal.

Ha láttad a Last Airbendert, ott az elemek (föld, tűz, víz, levegő) manipulálásának effektjei elég látványosak voltak, kb. ugyanezt kell beletenni ebbe a filmbe is. Plusz egy CGI Captain Planetet.
De most komolyan, azok után, hogy a Torpedó társasjátékból képesek voltak méregdrága mozifilmet készíteni, miért lenne ördögtől való a Captain Planet?

De akkor se tudom elképzelni, manapság ez hogyan állná meg bármilyen módon a helyét – nem mozifilmként, hanem akárhogyan.
Én pont ugyanezt gondoltam anno a Transformersről. Játékfigurának meg rajzfilmben oké volt, na de mozifilm? Attól féltem, hogy egyszerűen röhejesek lesznek a robotok a vásznon - ehhez képest úgy modernizálták a készítők az alapanyagot, hogy elájultunk, milyen állat jók lettek a robotok.
Van, ami csak az adott korban működött. Ilyen volt a Knight Rider is, ami akármekkora menő dolog volt a maga idejében, az összes létező feltámasztási kísérlete brutális nagy kudarc lett akkor is, ha maga a Hoff is tiszteletét tette bennük, mint a 2000-ben.
Az igaz, de azt a sorozatot a maga idejében nagyon jól megcsinálták - még mai szemmel is simán élvezhető. Csak akkor lett gáz, amikor már egyre hülyébb képességeket találtak ki K.I.T.T.-nek. De a sztorik általában jók voltak, meg maga az alapötlet is.
A feltámasztási kísérletek szerintem nem feltétlenül csak azért vallottak kudarcot, mert a mai korban nem működne a téma, hanem a készítők sem jól nyúltak hozzá az alapanyaghoz.