Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363018 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Ju

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7880 Dátum: 2013. július 31. - 18:45:14 »
Ha már szóba került Schwarzi: ma olvastam, hogy az új Conan filmben állítólag teljes mértékben ő lesz a főszereplő, szó sincs arról, hogy belerakják a fiát, és Schwarzi csak másodhegedűs lesz. :D Schwarzi is azt nyilatkozta, hogy Conan 66 évesen sem öreg a csatákhoz. :D
Hát, akkor nem fog unatkozni az edzőteremben... ;D

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7881 Dátum: 2013. július 31. - 18:57:11 »
Inkább úgy értsed, hogy sz*r filmekben is elvállal szerepet, ha azt megfizetik. Nem mert rászorulna, hanem mert megfizetik és mert miért ne. Van egy olyan érzésem, hogy egy idő után van aki lesz*rja a prestiget, az élet hamar lejár, a végére már nincs miért válogatni.
+ Olyan nincs, hogy elég pénz. Nem beszélve, hogy durván megadózzák a filmből kapott pénzüket.

Schwarzi sem ment volna vissza filmezni, ha esélye lett volna a politikai életbe maradni szerintem.  :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. július 31. - 19:13:11 írta Szilánkmentes »

balogh44

• Thanos
« Válasz #7882 Dátum: 2013. július 31. - 21:19:27 »
Hát, akkor az egy érdekes Conan lesz........ :roll:

Bár, test páncéllal megoldanák mondjuk.  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7883 Dátum: 2013. július 31. - 21:21:33 »
CGI Schwarzi, mint a T4-ben.  :hehe:

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7884 Dátum: 2013. július 31. - 22:14:43 »
A teste külön egy szuperbűnözőnek néz ki.  :hehe:

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #7885 Dátum: 2013. augusztus 01. - 12:21:01 »
Luke fia lenne Ryan Gosling és Han Solo fia meg ez a borzadalom, Efron. A pletykák szerint, persze.

Goslingék megcáfolták a pletykát.

balogh44

• Thanos
« Válasz #7886 Dátum: 2013. augusztus 01. - 19:50:26 »
Aki szereti a klasszikusokat, és az igazán ritka alkotásokat, amiknek van valóság alapja is, ajánlom figyelmükbe Ken Russel "Ördögök" The Devils c. filmjét.

Ha jól tudom nem nagyon volt reklámozva ez a film, és be is akarták tiltani.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7887 Dátum: 2013. augusztus 03. - 15:46:47 »
Most jöttem a Szemfényvesztőkről.
A trailerét még tavasszal láttam, és nagyon tetszett, de nem derült ki, pontosan mikor is vetítik. A múlt héten láttam, hogy már lecsengőben van, gyorsan muszáj volt elmenni rá. Tök jó film volt, igazán parádés szereposztással (Mark Ruffalo, Morgan Freeman, Woody Harrelson, Michael Caine, Jesse Eisenberg). Utóbbi Woody H-nal együtt szerepelt már a Zombielandben is. Örülök, hogy még elkaptam moziban, igazán hatásos volt.

Ju

• Pókfej
« Válasz #7888 Dátum: 2013. augusztus 03. - 17:50:49 »
Arra én is kíváncsi voltam. :) Most diákként inkább megvárom a kölcsönzői változatot (külön jó pont, hogy az nem szinkronos :D)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7889 Dátum: 2013. augusztus 03. - 18:55:27 »
Nekem kicsit csalódás volt az a film. Jó volt, látványos volt, de kb. a felétől/háromnegyedétől lehetett tudni, hogy mi lesz a csavar a végén, és Ruffalo karaktere valami istentelenül idegesítő volt.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7890 Dátum: 2013. augusztus 03. - 20:27:43 »
Vártad, hogy mikor tör ki belőle a zöld szörnyeteg, mi? :)

Raisu

• Traveller
« Válasz #7891 Dátum: 2013. augusztus 04. - 00:35:56 »
Isten ments, Hulk mindig is hidegen hagyott. :D Egyszerűen csak idegesítő volt a stílusa, a szkeptikussága és ahogy a nyomozónővel viselkedett. Plusz szerintem a film vége nem volt összhangban a filmmel. Mintha csak azért tették volna meg Ruffalo karakterét a bábmesternek, mert úgy gondolták, hogy ez lenne a nézők számára a legváratlanabb fordulat, és nem azért, mert a kezdetektől fogva így tervezték volna. Meg... nem t'om, ha az a rendőr várna a megbeszélt helyen, aki napok óta üldöz, akkor én tuti, nem hinném el ilyen gyorsan, hogy neki dolgoztam végig. Inkább gondolnék arra, hogy valahogy mégis sikerült megelőznie, és a társaival rég körbevettek minket. :S Viszont az elején a kártyás trükk nagyon poén volt. A barátaimmal mi is a káró (vagy kőr volt?) 7-esre gondoltunk. :D Gondolom, ott kimerevítették a képet, vagy volt vmi trükközés. Összességében nem volt rossz film, meg voltak nagyon jó pillanatai, de szerintem bőven egyszer nézős. Max. azért nézném meg még egyszer, hogy nincsenek benne logikai bakik. :D

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7892 Dátum: 2013. augusztus 04. - 09:26:53 »
Hogy nincsenek-e benne?
Nekem is tetszett a film, mert nagyon izgalmas, végig és nagyon állat, ahogy a zsebtolvaj bűvész srác harc közben használja a trükköket. A végén a "csattanó" viszont egy kamu sztem. Az nem csattanó, ha a végén rámondják az egyik szereplőre, hogy "ő volt az!". Ennyi erővel akárki másra is rámondhatták volna. Kb ugyan ez volt a bajom Az utazóval is. Az ilyet úgy kell megcsinálni, mint a Harcosok klubbjában, vagy  a Tökéletes trükkben, hogy végig, minden apró jel az igazságra mutat, de csak a végén érted meg és újranézve a filmet olyan egyértelmű:) De itt ilyen nem volt

Raisu

• Traveller
« Válasz #7893 Dátum: 2013. augusztus 04. - 09:49:49 »
Én a Harcosok klubjánál is a film közepénél jöttem rá, hogy mi a helyzet, ott, amikor Norton lekiabál a pincébe, a csaj meg úgy néz rá, mint aki megőrült, de az tényleg tökéletes példája annak, hogy kell összerakni egy ilyen filmet. Azzal az égvilágon semmi bajom nem volt, ott ütött a csattanó. :)

WhiteTiger

• Rengető
  • *
« Válasz #7894 Dátum: 2013. augusztus 04. - 10:54:46 »
Hihetetlen nagy hiányosságomat bepótolva tegnap megnéztem a Vissza a jövőbe című klasszikust.Vagyis egyelőre csak az első részt,de az már biztos,hogy a folytatásokat is meg kell néznem!
Most már értem miért is lett ez kultuszfilm.Viszont azt még nem hogy maradhatott ki ez nekem eddig. ;D

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7895 Dátum: 2013. augusztus 04. - 11:24:16 »
A második jóval gyengébb, a harmadik majd kicsit visszahoz belőle.

A nagy csattanó szerintem sem volt túl erős, de anélkül is érdekes volt a film mindvégig. Kár, hogy nem bontották ki kicsit jobban a Szemet.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #7896 Dátum: 2013. augusztus 04. - 13:07:18 »
Hihetetlen nagy hiányosságomat bepótolva tegnap megnéztem a Vissza a jövőbe című klasszikust.
Vááá hogy nem láttad még? :oh: Én mindegyik részt vagy tízszer megnéztem , ha nem többször, már kívülről fújom a szöveget. :)
Az aláírásom is egy idézet az első részből. 8)
Tejet kérek! Csokisat!

balogh44

• Thanos
« Válasz #7897 Dátum: 2013. augusztus 04. - 13:17:54 »
Lényegében gyerekkorunk részét képezte ez a trilógia. Emlékszem, mennyire megörültem, mikor aztán először láthattam mozivászonnal, azaz nem 4/3 arányban, teljesen más élmény volt! :)
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 04. - 13:19:27 írta balogh44 »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7898 Dátum: 2013. augusztus 04. - 15:41:55 »
Én beültem a moziba anno, hogy érdekes lehet, majd amikor a hangfal-gitár kombóval elkezdődött a film, már tudtam, hogy óriási lesz.  ;D

balogh44

• Thanos
« Válasz #7899 Dátum: 2013. augusztus 04. - 16:54:32 »
Azt szeretem benne, hogy minden kockájára érdemes figyelni, mert az apró részletek valahol össze kapcsolódnak. :) Plusz, érdekes hogy a 2. részben, (és talán pár perc elejéig a 3. ban) mennyire nyomták Dzsekót! :D