Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1364100 alkalommal)

0 Felhasználó és 4 vendég van a témában

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #7920 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:57:06 »
Álomháborút látta valaki? Sucker Punch.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #7921 Dátum: 2013. augusztus 19. - 22:58:44 »
Én láttam.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7922 Dátum: 2013. augusztus 19. - 23:39:40 »
Ma néztem meg, nekem marhára tetszett. Eszméletlenül hatásos film, és kivételesen minden passzolt benne egymáshoz: a háttér, a díszletek, a zene és a képek.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7923 Dátum: 2013. augusztus 19. - 23:52:17 »
Igen nekem is tetszett. Pedig előszeretettel leszólják azt a filmet. Nekem kicsit olyan volt, mintha egy Del Toro árvaházas horrort összemostak volna a Brazillal. A látvány csillagos ötös. A történet kicsit esetlen, de szerintem teljesen élvezhető alkotás.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7924 Dátum: 2013. augusztus 19. - 23:56:20 »
Én pont azért nem néztem meg, mert minden kritika a földbe döngölte. :D
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7925 Dátum: 2013. augusztus 19. - 23:58:36 »
Ilyesmi alapján soha nem ítélek. A Szellemlovas 2-őt is megnéztem.  :hehe:
Sőt, hogy ne hiányozzon a gyűjteményből, még meg is vettem DVD-n....  :roll:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7926 Dátum: 2013. augusztus 20. - 00:05:06 »
Akkor te igazán kemény arc vagy a geekek között. ;D Na jó, én is megnéztem a Szellemlovas 2-t a negatív kritikák ellenére is, mert hajtott a kíváncsiság, de hogy pénzt adni azért a vacakért? Soha! ;D

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7927 Dátum: 2013. augusztus 20. - 00:30:19 »
Akkor te igazán kemény arc vagy a geekek között. ;D Na jó, én is megnéztem a Szellemlovas 2-t a negatív kritikák ellenére is, mert hajtott a kíváncsiság, de hogy pénzt adni azért a vacakért? Soha! ;D

Néha én is eltöprengek, miért csinálom.  :hehe:
Olyan ez mint Gollumnak a Gyűrű. Kell nekünk...   :headscratch: ;D

Ja, azt azért hozzátenném, hogy megvártam míg leóccsózzák. Hihetetlen, hogy 3 rugót el mertek kérni érte megjelenéskor.... :stupid:
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 20. - 00:32:41 írta Kit Walker »

talgaby

• Pókfej
    • HálóZsák
« Válasz #7928 Dátum: 2013. augusztus 20. - 07:47:54 »
A Sucker Punch egy félelmetesen rossz film. De marha szórakoztató. Egy kiscsaj szétkungfuz egy hatméteres szamurájrobotot. És vannak benne zombi kiborg világháborús katonák. Az ilyet lehetetlen nem szeretni. Ám attól még a sztori halál gyenge, az akciórészeken kívüli jelenetek dialógusa és rendezése fizikai fájdalom okozására képes, és annyira görcsösen kínlódik a végén, hogy "látjátok, mekkora csavart tettem bele, de biza, de tényleg, légyszilégyszidöbbenjetekmeg!", hogy az kicsit szánalmas (csak egy síró kiskutya kellett volna még, hogy még erőltetettebb legyen). De ha egy hatalmas nagy videoklipnek nézed, akkor brutál élvezetes.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #7929 Dátum: 2013. augusztus 20. - 09:11:00 »
Igen, tényleg, általában mindenki videokliphez hasonlítja.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7930 Dátum: 2013. augusztus 20. - 10:51:27 »
Nekem nem csak az álomrészek tetszettek - tényleg nagyon hatásos bunyók voltak benne. Én inkább videojátékhoz hasonlítanám, nem kliphez. Nagyon hatásos volt az őrültekháza is. Minden egyes képe, háttere, díszlete, mind állat volt. Mint egy Silent Hill játék díszlete. Tetszett a film eleje is, ahol szavak nélkül, lassítva - mégis olyan lényegre törően, hogy inkább tűnt úgy, mintha pörgetném - megmutatták, miért került be a lány. Tetszett a cím, ami kétszeresen is sucker punch volt. Elsősorban engem sikerült elaltatniuk, vagyis a végére elfelejtettem, hogy az elején hol volt a szakadás, így én tényleg megdöbbentem rajta. Másodsorban, amikor kiderült, hogy kiről is szólt a film, hogy ki kinek a megmentője, amit a film elején narráltak.

Todd

• Pókfej
« Válasz #7931 Dátum: 2013. augusztus 20. - 11:06:19 »
Nekem elsőre nem igazán tetszett, de aztán rájöttem, hogy nincsen vele semmi gond.
Amúgy valóban egy másfél órás videoklipp, vagy egy videójáték nélküli videójáték adaptáció. De amúgy a különböző elképzelt valóságok, meg miegymás jól meg vannak oldva. Érdekes, hogy a többség azt látja benne, hogy kislányok nagy robotszamurájokat vernek el, miközben nem ez elsősorban a történet, csak a formanyelv.
Egy dolgot bántam nagyon, hogy sose láttuk a kislányt táncolni.  ;D

Tegnap megnéztük az Elysiumot, tök jó sci-fi akciófilm volt, de nem feltétlen több. Amúgy azon végig filóztam, hogy itt most melyik a rossz oldal. Elvégre az Elysiumon lakókat is tökéletesen meg lehet érteni.
Minimális spoiler:
Plusz az egyértelmű, hogy a film végi "megoldás" rohadtúl nem old meg semmit, max egy rövid fejfájást okoz a sznoboknak, amíg vissza nem áll minden az alapra, és ezért sok támadás fogja érni a filmet, de szerintem nem is mondta a film, hogy ezután jön az aranyélet mindenkinek, inkább csak jól kicseszett pár emberrel Max akik az ő életét tönkretették, és egy kevésen pedig sikerült segítenie, de új társadalmi rend valójában nem jön el.
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 20. - 11:11:24 írta Todd »

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7932 Dátum: 2013. augusztus 20. - 11:15:03 »
Egy dolgot bántam nagyon, hogy sose láttuk a kislányt táncolni.  ;D
Igazából nekem az is pozitívum volt. Simán elronthatták volna vele az egészet. :)

venom75

• Pókfej
« Válasz #7933 Dátum: 2013. augusztus 20. - 11:50:15 »
Nagyon látványos egy film. Nekem is tetszett.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #7934 Dátum: 2013. augusztus 20. - 12:46:04 »
Tegnap megnéztük az Elysiumot, tök jó sci-fi akciófilm volt, de nem feltétlen több.
Az Elysiumot nagyon vártam én is, ezért kezdtem aggódni amikor a kritikák kicsit lehúzták. :-\ Bár a kritikusok sem tartották rossz filmnek, többnyire az volt a véleményük, hogy szórakoztató pörgős akciófilm, ami elmarad a District 9 zsenialitásától és mélységétől. De azt hiszem, én is meg fogom nézni moziban, mert nagyon izgat a film, legfeljebb majd kevesebb elvárással ülök be rá.

peti40

• Keselyű
  • **
« Válasz #7935 Dátum: 2013. augusztus 20. - 13:11:09 »
A kritikusok mindent lehúznak ami nem rendelkezik méééély mondanivalóval és nincs benne társadalomkritika. A kritikusok hülyeségére sztem a legjobb példa, hogy a Superman Returst sokan az egekbe magasztalják az új filmet meg lehúzták a sárga földig. Röhejes. Nekem is tetszett a Sucker Punch, nem volt egy világrengető film, de tök jó szórakozás volt és lekötött. Az Elysiumtól már majdnem elment a kedvem mert a kritikusok konkrétan "leszarozták", de már csak azért is meg fogom nézni, mert amit a kritikusok lehúznak az átalában jó szokott lenni.

Sepi

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #7936 Dátum: 2013. augusztus 20. - 13:16:00 »
A kritikákra soha nem szoktam adni. Ugyanez igaz a filmnézők véleményére is. Ott is mindig azt látom, hogy a fele azt mondja, hogy istentelenül kaki, a másik meg azt, hogy nagyon jó. De ezzel nincs is semmi baj, hiszen minden embernek más az ízlése.

Én végre a Feledés című filmet néztem meg, és nekem is tetszett. Jó kis sci-fi volt. Kicsit kiszámítható, de azért jó fordulatok voltak benne. Egyébként a végén vettem észre, hogy ez is képregényből készült (amit soha nem adtak ki  :D ).

Todd

• Pókfej
« Válasz #7937 Dátum: 2013. augusztus 21. - 08:33:26 »
Van pár olyan kritikus és ismerős akiknek adok a véleményére, mivel tudom, hogy nagyjából megegyezik az ízlésünk, mást nem nagyon olvasok.
A kritikusok mindent lehúznak ami nem rendelkezik méééély mondanivalóval és nincs benne társadalomkritika.
Hát ebben pont van.
Amúgy azt a kritikusok javára kell írnom, hogy a látványfilmek nagy többsége üres, kiszámítható, és egyszerű, viszont sok ennek ellenére szórakoztató (igen, a Marvel filmek is kivétel nélkül ilyenek). Viszont ha valamire ezt mondják, a rajongók már húzzák a szájukat, hogy úristen, ennyire el lett rontva, nem is nézem meg!
« Utoljára szerkesztve: 2013. augusztus 21. - 08:39:06 írta Todd »

VTomi

• Pókfej
« Válasz #7939 Dátum: 2013. augusztus 21. - 18:28:23 »
Ezt az ötletet a klisétörténeti lexikonból vették?:
"Kiderül, hogy Barney (Stallone) annak idején egy Conrad Stonebanks (Gibson) nevű férfival együtt alapította az Expendables-csapatot, azonban később egymás ellen fordultak, és Barney eddig abban a hitben élt, hogy megölte Stonebankst. Most kiderül, hogy a fickó mégis él, és a vesztükre tör."

:lol:

Durva, hogy a színészek hogy szétkoxolják magukat egy szerepért (gondolom nem kötelező, csak ha nem akarja akkor szerep sincs). Ezeket miért nem pisilteti meg a hatóság?