Bepótoltam a
Hófehér és a Vadászt.
Képi világa nagyon tetszett, jó a jelmez, a díszlet a fényképezés Theron zseniálisan játszik. Amikor a tejben fürdik, meg amikor kimászik a szurkos hollós trutyiból, gyönyörű felvételek, a tükör(gong

) nagyon jó bár csak egyszer szerepel és semmi szerepe. A digitális trükkök is nagyon jók, a fekete szilánkok, mint visszatérő motívum szuper, a visszafiatalodás néhol annyira szép és elegáns, nem tolakodó, hogy egészen meglepődtem rajta. A törpéket nagyon jól megcsinálták, nem is értettem hogyan. Nem olyanok mint a hobbitok, hanem mint a valódi liliputiak, de normál színészek játszották őket. Ugyanakkor néhol nagyon ciki a cgi. PL amikor a fiúból Ravenna lesz...

Mr végén amikor meghal. A történet tök zagyva. A herceg csókjától nem éled fel Hófehér, de a mattrészeg koszos, büdös vadászétól, aki nem is szerelmes belé, attól igen. Van is meg nincs is szerelmi szál nem értelmezhető, hogy mi van aztán el is sikkad. A főszereplő választást nem is firtatnám, főleg az rontja el a filmet. Ha legalább a főszereplő egy kicsit tehetségesebb és szép lett volna, akkor megáll a film. Miért volt 8 törpe?