Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360942 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Fantomex

• Vérontó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8280 Dátum: 2014. február 25. - 13:23:13 »
RIP!  :-\

Sőt egy hete jelentettek be egy legó Szellemirtók készletet is.
I'm the devil-may-care, international superspy with a worldly distingué that the ladies love. I was literally made for the work.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8281 Dátum: 2014. február 25. - 13:26:25 »

Úgy hangzik, mint valami rali autó motorja...biztos kapar a torka :D
Tejet kérek! Csokisat!

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8282 Dátum: 2014. február 25. - 14:35:35 »
Csak egy kis Pánikot nagyon bírtam tőle, és örök kedvenc az Időtlen Időkig...

Sorry, de: Idétlen időkik.

slider78

• Homokember
  • **
  • Gépészmérnök
« Válasz #8283 Dátum: 2014. február 25. - 14:37:43 »
Sőt egy hete jelentettek be egy legó Szellemirtók készletet is.
A LEGO nagyon ráhajtott a filmes kocsikra. Idén jelent/jelenik meg a Back to the future DeLorean-je is :-)
Jah már értem a Ghostbusters 30éves.
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 25. - 14:46:59 írta slider78 »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8284 Dátum: 2014. február 25. - 14:49:13 »
Nem a Lego hajtott rá a témára. Ezek rajongói termékek, amiket megpályáztattak a Legonál, hogy legyenek hivatalos készletek, mindkettő annyira népszerű lett/sok szavazatot gyűjtött, hogy kiadták őket korlátozott példányszámban.  ;)
Itt lehet megtekinteni az aktuálisan futó pályázatokat, szavazni, és feltölteni saját ötleteket.
http://lego.cuusoo.com/

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8285 Dátum: 2014. február 25. - 16:07:56 »
Nem a Lego hajtott rá a témára. Ezek rajongói termékek, amiket megpályáztattak a Legonál, hogy legyenek hivatalos készletek, mindkettő annyira népszerű lett/sok szavazatot gyűjtött, hogy kiadták őket korlátozott példányszámban.  ;)
Itt lehet megtekinteni az aktuálisan futó pályázatokat, szavazni, és feltölteni saját ötleteket.
http://lego.cuusoo.com/

Wow, milyen jó kis dolog ez.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8286 Dátum: 2014. február 25. - 19:26:43 »
Ez, ide megy? Vagy képregényfilm inkább? :headscratch:
N amindegy, Godzira, Godzira, másodjára...
Öhm.... nem semmi kis előzetes...  :o

Van egy hangulata, de azért remélem nem erről fog szólni a film, és nem ilyen sejtelmes képekkel fogják mutogatni, mer ez kicsit már a Cloverfieldnél is zavart, még ha hatásos is volt.
Amúgy, nem lett egy kicsit nagy Godzi?  :headscratch:
És itt van Brian meg Ken Watanabe, he , jó kis stáb...
Azért, remélem nem fogják megölni a végén az amcsik megint... mer az kicsit röhej lenne, de jó átkötés az 1954-es próbálkozás  :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. február 25. - 19:30:18 írta BuB »
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8287 Dátum: 2014. február 25. - 19:29:52 »
Fincsi kis mozizás lehet ebből még.

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8288 Dátum: 2014. március 01. - 16:16:04 »
Tegnapelőtt megnéztem a Frozen c. rajzfilmet. Aztán tegnap is megnéztem, meg a legjobb jeleneteket többször is. :D Marha jó lett! Az utóbbi évek legjobb Disney rajzfilmje. Tele van imádnivaló szereplőkkel, aranyos történettel, jó zenékkel és sok humorral. :D Én alapból nem szeretem annyira a dalbetétekkel telezsúfolt rajzfilmeket, de itt tényleg szép és fülbemászó dalokat sikerült alkotni a zeneszerzőknek. Ez a mese úgy tökéletes ahogy van. :judge:
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Raisu

• Traveller
« Válasz #8289 Dátum: 2014. március 01. - 18:19:23 »
A Frozen szerintem is nagyon jól sikerült, bár a Let It Go magyar fordításán én egy picit ledöbbentem. Egy tök jó dalból, amely a szabadságról, önmagunk felvállalásáról szól, lett egy dal... a hóról...  :uhoh: Viszont egész végig azt éreztem közben, hogy igen, minden megvan benne, amiért szerettem a Disney rajzfilmeket anno.

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8290 Dátum: 2014. március 02. - 17:15:33 »
Tegnapelőtt megnéztem a Frozen c. rajzfilmet. Aztán tegnap is megnéztem, meg a legjobb jeleneteket többször is. :D Marha jó lett! Az utóbbi évek legjobb Disney rajzfilmje. Tele van imádnivaló szereplőkkel, aranyos történettel, jó zenékkel és sok humorral. :D Én alapból nem szeretem annyira a dalbetétekkel telezsúfolt rajzfilmeket, de itt tényleg szép és fülbemászó dalokat sikerült alkotni a zeneszerzőknek. Ez a mese úgy tökéletes ahogy van. :judge:

Hány éves is vagy?  ;D
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8291 Dátum: 2014. március 02. - 17:35:03 »
A Frozen szerintem is nagyon jól sikerült, bár a Let It Go magyar fordításán én egy picit ledöbbentem. Egy tök jó dalból, amely a szabadságról, önmagunk felvállalásáról szól, lett egy dal... a hóról...  :uhoh:
Meghallgattam jutúbon a dalt magyar szinkronnal, tényleg megváltoztatták. :roll: De gondolom erre azért volt szükség, hogy a dalszöveg rímeljen az eredetire, illetve hogy egyezzen a szövegek hossza. Persze én is gondolkodtam rajta, hogy helyenként fordíthatták volna jobban is...

Hány éves is vagy?  ;D
Miért, téged nem engednek be a moziba szülői kíséret nélkül? Bevigyelek magammal? ;D
Egyébként a legjobb Disney/Pixar rajzfilmek pont attól a legjobbak, hogy korosztálytól függetlenül mindenki számára élvezhetőek. ;) Nem tudom, mi kivetnivaló van ebben.
Mellesleg a képregényrajzfilmes topicba sem kisiskolások irogatnak. :hehe:

Comicboy

• Skorpió
  • Pókember rajongó
« Válasz #8292 Dátum: 2014. március 02. - 18:06:44 »
Miért, téged nem engednek be a moziba szülői kíséret nélkül? Bevigyelek magammal? ;D
Egyébként a legjobb Disney/Pixar rajzfilmek pont attól a legjobbak, hogy korosztálytól függetlenül mindenki számára élvezhetőek. ;) Nem tudom, mi kivetnivaló van ebben.
Mellesleg a képregényrajzfilmes topicba sem kisiskolások irogatnak. :hehe:

Júniusban már 16+-os filmre is be fognak engedni  ;D
Amúgy meg a Dream Works se rossz, nekik is van olyan rajzfilmjük ami jó ;)
"A nagy erő nagy felelősséggel jár."

Raisu

• Traveller
« Válasz #8293 Dátum: 2014. március 02. - 19:02:53 »
A Frozen szerintem is nagyon jól sikerült, bár a Let It Go magyar fordításán én egy picit ledöbbentem. Egy tök jó dalból, amely a szabadságról, önmagunk felvállalásáról szól, lett egy dal... a hóról...  :uhoh:
Meghallgattam jutúbon a dalt magyar szinkronnal, tényleg megváltoztatták. :roll: De gondolom erre azért volt szükség, hogy a dalszöveg rímeljen az eredetire, illetve hogy egyezzen a szövegek hossza. Persze én is gondolkodtam rajta, hogy helyenként fordíthatták volna jobban is...
Hát, én úgy vagyok vele, hogy ha nagyon megerölteti magát a fordító, akkor le tudja fordítani úgy, hogy visszaadja az eredeti tartalmat. Én megpróbáltam, szerintem sikerült, és ha minden jól megy, akkor egy ismerősöm fel is énekli a közeljövőben. :D

Amúgy meg a Dream Works se rossz, nekik is van olyan rajzfilmjük ami jó ;)
Le se tagadhatnád az életkorod. Remélhetőleg egyszer majd kinövöd ezt a tipikusan korodbeliekre jellemző hozzáállást, vagyis, hogy 10 éves kor felett ciki rajzfilmeket nézni, és rájössz, hogy mennyi klassz sztoritól fosztod meg magad ezáltal...

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8294 Dátum: 2014. március 02. - 19:47:28 »
Én megpróbáltam, szerintem sikerült, és ha minden jól megy, akkor egy ismerősöm fel is énekli a közeljövőben. :D
Na arra kiváncsi leszek, majd kérünk linket. :D

Remélhetőleg egyszer majd kinövöd ezt a tipikusan korodbeliekre jellemző hozzáállást, vagyis, hogy 10 éves kor felett ciki rajzfilmeket nézni, és rájössz, hogy mennyi klassz sztoritól fosztod meg magad ezáltal...
Így van.

Szerintem nincs olyan, hogy "ez gyerekes", "nem neked való", "miért nem nősz ki belőle". Ezek csak sztereotipiák, előítéletek, amiket a társadalom, az emberek állítanak fel (sajnos legtöbbször a szülők maguk). De amint rájössz, hogy ezek csak hamis korlátok, amik abban akadályoznak, hogy önmagad légy, könnyen lebonthatod ezeket, és felszabadulsz. :) 

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8295 Dátum: 2014. március 02. - 20:00:28 »
Én is így gondoltam, egészen az Ultimate Póki rajzfilmig. Azt hiszem ott körvonalazódott először igazán a stafétaátadása nálam, mert az volt az első modern Marvel rajzfilm, amit nem tudtam végignézni.

Amúgy a Disney rajzfilmek éppen rossz példák a felettem említett érvelésre, mert azok eleve univerzális ízben készülnek, hogy szó szerint minden korosztály élvezhesse.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8296 Dátum: 2014. március 02. - 20:16:54 »
Szerintem létezik olyan, hogy valami "gyerekes", meg valid gondolat az, hogy "azért nagyjából viselkedj úgy, mint amit a korod mutat", de ennek semmi köze a rajzfilmekhez. ;D A jó rajzfilmek kortalanok.
Imádom, amikor 15 évesen mindenki állati menő akar lenni és elkezdi felvenni a macho/macholina szokásokat... aztán az értelmesebbek abbahagyják és előbb-utóbb emberek lesznek.  ;D

Le se tagadhatnád az életkorod. Remélhetőleg egyszer majd kinövöd ezt a tipikusan korodbeliekre jellemző hozzáállást
Én ilyenkor elképzelem azt, hogy ezek után a gyerek hazamegy és alszik egyet a plüss pókemberével. ;)

Eddig nem engedtek be? Valamit nagyon rosszul csinálhattál... :lol:

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8297 Dátum: 2014. március 02. - 20:38:43 »
Én is így gondoltam, egészen az Ultimate Póki rajzfilmig. Azt hiszem ott körvonalazódott először igazán a stafétaátadása nálam, mert az volt az első modern Marvel rajzfilm, amit nem tudtam végignézni.
Persze, de ezzel nincs gond, mert az természetes, hogy a kor előrehaladtáva változik az ízlésünk. De én az előítéletekről általánosságban beszéltem. Engem sem fogott meg igazán az Ulti SM rajzfilm, de ennek nem az az oka, hogy magából a rajzfilmnézésből nőttünk volna ki, hanem ez a fajta rajzfilm nem jött be nekünk. De ha készülne egy komolyabb hangvételű Póki rajzfilm, azt valószínűleg simán néznéd, csakúgy, mint az itt jelenlevők többsége. ;) Egyébként az Ulti SM rajza már megfelelt volna az igényemnek (szemben a botrányosan ronda Spectacular SM-nel szemben), csak túl humorosra vették az egészet, komolytalan lett. Számomra máig a '94-es rajzfilmszéria az etalon.

Idézet
Amúgy a Disney rajzfilmek éppen rossz példák a felettem említett érvelésre, mert azok eleve univerzális ízben készülnek, hogy szó szerint minden korosztály élvezhesse.
De ha valakiben erős előítéletek vannak a rajzfilmekkel kapcsolatban, az lehet hogy el se jut odáig, hogy megnézzen egy ilyen rajzfilmet, tehát nem tapasztalja meg, hogy ez a rajzfilm neki is szólhat.

Szerintem létezik olyan, hogy valami "gyerekes", meg valid gondolat az, hogy "azért nagyjából viselkedj úgy, mint amit a korod mutat", de ennek semmi köze a rajzfilmekhez. ;D A jó rajzfilmek kortalanok.
Igen, de szerintem nem ugyanarról beszélünk. Te a viselkedésre gondolsz szerintem, aminél valóban lehet valid a "gyerekes" illetve a "nem korhoz illő" jelző. De mi az emberek érdeklődési körével, hobbijaival kapcsolatos sztereotípiákról, előítéletekről beszéltünk. Itt jönnek képbe a rajzfilmek, de sorolhatnánk a képregényeket, legót, bármit. Én az ilyen hobbikra mondtam, hogy a "gyerekes" jelző nem valid. Mert miért ne foglalkozhatna valaki azzal, amit szeret? Ettől még nem lesz gyerekes a viselkedése. Például lehet valakiből sikeres üzletember, vagy jó családfő akkor is, ha teszem azt, porcelánbabákat vagy plüssnyuszikat gyűjt. ;D Csak persze hajlamosak vagyunk furcsán nézni egy ilyen hobbira, de ettől még az illető lehet felelősségteljes ember.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8298 Dátum: 2014. március 02. - 20:53:04 »
Le se tagadhatnád az életkorod. Remélhetőleg egyszer majd kinövöd ezt a tipikusan korodbeliekre jellemző hozzáállást, vagyis, hogy 10 éves kor felett ciki rajzfilmeket nézni
Valójában ez egyáltalán nem a korára jellemző. A felnőttek 99,9%-a ugyanígy gondolkodik. Csak azok nem, akik ténylegesen tettek próbát olyan rajzfilmekkel, amik aztán tényleg tetszettek is neki.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8299 Dátum: 2014. március 02. - 21:05:57 »
De mi az emberek érdeklődési körével, hobbijaival kapcsolatos sztereotípiákról, előítéletekről beszéltünk. Itt jönnek képbe a rajzfilmek, de sorolhatnánk a képregényeket, legót, bármit. Én az ilyen hobbikra mondtam, hogy a "gyerekes" jelző nem valid.
Azért az érdeklődési köröd is változik az idővel, és ez így van jól. :) Vannak hobbik, amiket kinősz, ez teljesen oké. A lényeg a "hogyan/miért"-en van, hogy valóban kinőtted-e, vagy valamilyen kényszer miatt teszed/hiteted el magaddal.