Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363782 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

ZoliZoltán

• Bűnölő
  • A Hihetetlen Halk Denevérember
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8420 Dátum: 2014. április 22. - 11:04:50 »
Fantasztiku labirintus....tenyleg....azt is vajon hanyszor lattam!?  :uhoh: :o :D
BATMAN,Spawn,Star Wars

Todd

• Pókfej
« Válasz #8421 Dátum: 2014. április 22. - 11:12:12 »
Szerintem a faun Labirintusa igazi klasszikus sötét hangulatú fantasy film volt, tetszett is nagyon. De több nem igazán készült az utóbbi időkben, és biztosan nem lesz ilyen ez a remake sem...

Ju

• Pókfej
« Válasz #8422 Dátum: 2014. április 22. - 11:19:03 »
Zseniális az egész, még magyar szinkronnal is. :worship:
Ennél nagyobb dicséretet tőled még nem kapott film.  ;D
Így van. ;D Mondtam, hogy zseniális film. ;)

balogh44

• Thanos
« Válasz #8423 Dátum: 2014. április 22. - 11:20:54 »
A Hobbit még valamilyen szinten súrolja ezt a szintet, de már ott is a 3D a lényeg, mint minden speciális effektekkel megtűzdelt filmnél.
Aztán jön még a Maleficent is.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #8424 Dátum: 2014. április 22. - 12:38:09 »
Szerintem a faun Labirintusa igazi klasszikus sötét hangulatú fantasy film volt, tetszett is nagyon. De több nem igazán készült az utóbbi időkben, és biztosan nem lesz ilyen ez a remake sem...
Mekkpra filmek jonnek itt szoba??? :o
Azt is nagyon szdretem!
Kar ,hogy folytatni nem igen lehetne.... :-\
BATMAN,Spawn,Star Wars

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8425 Dátum: 2014. április 22. - 14:22:45 »
A k*rva életbe, egy újabb film, amit elcsesznek.
Már hogy rontanák el a régi filmet?  :headscratch:
Azt csak Lucas szokta :D

Todd

• Pókfej
« Válasz #8426 Dátum: 2014. április 22. - 14:26:36 »
Már hogy rontanák el a régi filmet?  :headscratch:
Igazad van, nem rontja a ratyi remake az eredeti értékét.
Azt csak Lucas szokta :D
Igazából nem mert már Ridley Scott is átvette eme igencsak szánalomra méltó tulajdonságát, hogy 30 év távlatból foltozgatja a filmjeit.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8427 Dátum: 2014. április 22. - 14:28:51 »
Mintha a Mona Lisába belefestenél, mert most már ügyesebben rajzolsz fát.  :lol:

Ju

• Pókfej
« Válasz #8428 Dátum: 2014. április 22. - 14:38:51 »
Mintha a Mona Lisába belefestenél, mert most már ügyesebben rajzolsz fát.  :lol:
:lol: :lol:
Erről ez jutott eszembe:

(feliratok nélkül, csak a kép :))

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8429 Dátum: 2014. április 22. - 15:17:35 »
:lol:

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8430 Dátum: 2014. április 22. - 15:36:08 »
Amúgy ezt egy filmkritikus(inkább filmszerető) ember mondta a SW-ról. Szerinte az egy korrajz, az akkori kort, technikát stb mutatja be. Nem kéne belebarmolni. Szerintem is. Én azt is szeretem nézni egy régi filmben, hogy akkor milyen volt a technika. Makettek, festett háttér.
A műsorvezető társa meg ezt mondta: "Nekem megvan vhs-en a SW trilógia és egy széfben tartom, nehogy valaki rámontírozhassa Jar-jar Binkset" .... :lol:

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8431 Dátum: 2014. április 22. - 16:24:42 »
Amúgy ezt egy filmkritikus(inkább filmszerető) ember mondta a SW-ról. Szerinte az egy korrajz, az akkori kort, technikát stb mutatja be. Nem kéne belebarmolni.

Ez is egy nézőpont, de miért baj, ha Lucas meg akarta ismételni a művét a modern technológiával?  A végeredmény véleményes, de érthető, hogy meg akarta csinálni. A régi trilógia nagy kedvencem, de azért megmosolyogtató néhány megoldás benne.
Tejet kérek! Csokisat!

Ju

• Pókfej
« Válasz #8432 Dátum: 2014. április 22. - 16:49:49 »
Amúgy ezt egy filmkritikus(inkább filmszerető) ember mondta a SW-ról. Szerinte az egy korrajz, az akkori kort, technikát stb mutatja be. Nem kéne belebarmolni.
Szerintem nagy részben emberi érettség kérdése, hogy be tudod-e fejezni a projektedet, békén tudod-e hagyni, és el tudod-e fogadni olyannak, amilyen lett. Ha folyton a hibákat látod benne, és meg akarod javítani, akkor nem tudod tiszteletben tartani, hogy te, és a kor, amiben csináltad, erre volt képes. Mintha egy ovodást hibáztatnál azért, mert nincs jogsija.
Lucastól igazából azt kérdezném, hogy az ovis rajzait is folyton javítgatja a szülei hűtőjén? :)

Szilánkmentes

• Vezér
  • the Shatterproof !
    • The Proof Report
« Válasz #8433 Dátum: 2014. április 22. - 16:58:31 »
Szó sincs arról, hogy javítani akart volna valamit vagy sem, az összes SW rerelase a pénzről szólt ezt alig burkolták.

ZoliZoltán

• Bűnölő
« Válasz #8434 Dátum: 2014. április 22. - 17:21:47 »
Ez a lényeg!Akkora pénz van csak az SW-ben,hogy a köv. 10 generációnak is lesz új trilógia...
Főleg a Disneytől....

tényleg...az élő szereplős sorozattal mi van?
már évek óta ígérik.
BATMAN,Spawn,Star Wars

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8435 Dátum: 2014. április 22. - 17:26:24 »
Szó sincs arról, hogy javítani akart volna valamit vagy sem, az összes SW rerelase a pénzről szólt ezt alig burkolták.

Mi nem a pénzről szól a világon? Amúgy az új trilógia idején már annyi pénze volt, hogy vasvillával lapátolhatta. Nem ez motiválta, be akarta fejezni a művét, amit mindig is 6 részesre tervezett.
Tejet kérek! Csokisat!

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8436 Dátum: 2014. április 22. - 17:50:00 »
Most a felújított 3D-s régi trilógiáról van szó? Mert akkor szerintem meg akarta ismertetni az új generációval is, amihez muszáj volt felújítani. Ez a hardcore fanoknak korrajz, neki csak az egyik filmje.

Todd

• Pókfej
« Válasz #8437 Dátum: 2014. április 22. - 18:07:41 »
A tisztánlátás végett, nem az a probléma, hogy miért csinál új SW filmeket, az egy egészen más kérdés. Arról van szó, hogy a régi filmeket miért kell átlag 3-4 évente átírni, új jeleneteket belepakolni, színészeket kicserélni benne, stb. stb.
Az egy természetes folyamat, hogy HD-sítik, retusálják, hogy szebb kontrasztosabb legyen a kép.
De ez, ez már nem természetes, ez már barmolás.

Miért lenne attól jobb a film, mert már pislognak benne az ewokkok? És de minden film, mindenkinek korrajz, nem csak a star wars és nem csak a fanoknak.

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8438 Dátum: 2014. április 22. - 18:30:39 »
Arról van szó, hogy a régi filmeket miért kell átlag 3-4 évente átírni, új jeleneteket belepakolni, színészeket kicserélni benne, stb. stb.
Ez oké, persze.
Idézet
És de minden film, mindenkinek korrajz, nem csak a star wars és nem csak a fanoknak.
Nem, ne mondd már meg nekem, hogy nekem egy film korrajz-e, vagy sem.  ;) Nekem egy film az szórakozás. Ha többet akarok belelátni, megteszem, ha meg nem, hát nem.

Ju

• Pókfej
« Válasz #8439 Dátum: 2014. április 22. - 18:56:58 »
A tisztánlátás végett, nem az a probléma, hogy miért csinál új SW filmeket, az egy egészen más kérdés. Arról van szó, hogy a régi filmeket miért kell átlag 3-4 évente átírni, új jeleneteket belepakolni, színészeket kicserélni benne, stb. stb.
Én is erre gondoltam... az egyik oldalról pénz van benne, a másik oldalról viszont az egész brand presztizsét veszélyezteted, amivel sokkal nagyobbat bukhatsz, ha sikerül túlhúznod a rajongókat.

És de minden film, mindenkinek korrajz, nem csak a star wars és nem csak a fanoknak.
Én úgy értettem, hogy minden film magán hordozza az időszak jellemzőit, amiben készült. És ezt azért sem tudod elkerülni, mert akik készítik, abban a korban élnek és gondolkodnak. :) Michelangelo lehet, hogy dark képregényeket rajzolna, ha ma élne, de a reneszánszban senki sem gondolt arra, hogy ilyet csináljon.
Aztán persze lehet, hogy félreértettem Toddot. :)