Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1360983 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

BuB

• Pókfej
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8740 Dátum: 2014. október 30. - 13:36:48 »
De ott legalább Kyle Reese kölök hasonlított a csávóra, aki játszotta az eredeti filmben, de itt... köze nincs hozzá  :D
SO SAY WE ALL! - LORDS OF KOBOL

Todd

• Pókfej
« Válasz #8741 Dátum: 2014. október 30. - 15:57:07 »
Miért itt melyik Kyle.
De amúgy ezek a képek annyira sterilek, mintha ez a csapat tinédzser egy vegytiszta laborból jött volna, nem egy poszt apokaliptikus jövőből.
Esküszöm, először azt hittem, ez az új éhezők viadalához mennek ezek a képek, a korcsoport is stimmel, de ott néznek ki így a szereplők, mikor trendi ruciban csudaszépre sminkelve beküldik őket az arénába, hogy legyilkolják egymást.

BuB

• Pókfej
« Válasz #8742 Dátum: 2014. október 30. - 16:12:42 »
Hát akkor ezek a képek se fognak meggyőzni  ;D  :roll:

http://filmdroid.hu/2014/10/fotok-terminator-genisysbol/

Írtózatosan fura ez a agyon retusált, tök világos jövő kép (vagy egyáltalán az a jövő lenne, ahol a páncélozott fickók állnak?)

« Utoljára szerkesztve: 2014. október 30. - 16:14:41 írta BuB »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8743 Dátum: 2014. október 30. - 16:28:36 »
De ezek a képek meggyőztek, hogy ezt nemhogy moziban, de egy másfél év múlva a FilmPlusz-on sem fogom megnézni. Mert ott fog kikötni, és oda is való...
Az ifjú Sarah Connor alapján nem kizárt, hogy itt is Rebootról van szó. Híjj de kellett ez nekünk.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8744 Dátum: 2014. október 30. - 17:01:01 »
Pont az 5. John Connor lesz.
T2-ben ugye kettő volt, aztán T3 és T4-ben egy-egy.
Az elsőben még Kyle gatyájában volt, és nem szerepel a jövőben sem.

Nem szerepelt az elsőben is visszaemlékezésben? Vagy az a második volt? :headscratch: :nemtudom:

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #8745 Dátum: 2014. október 30. - 17:05:08 »
Nem, az elsőben nincsen benne, a második elején szerepel, a jól felismerhető heggel az arcán.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8746 Dátum: 2014. október 30. - 17:16:16 »
Újra kellene már néznem azt is, összefolynak a részek...
Amúgy, ha már ilyen nagy divat lett a crossover mekkora lenne már, ha a Terminátort összehoznák a Predátorral! Megnézném.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

Todd

• Pókfej
« Válasz #8747 Dátum: 2014. október 30. - 17:26:21 »
Áá, a Predatort egy sima egyszerű Schwarczi is letolta. Akkor egy Terminator ellen esélye sem lenne.
Na jó ez mondjuk már a T-800 nyugdíjas modell...

De ezek a képek, minél többet látom, annál elszomorítóbb, komolyan, fan filmnek is gyengék lennének, ezek valahogy a Ghostrider 2-es színvonalat vetítik előre bennem.
Haverokkal kimegyünk egy hangár elé, és bőrkabátban air-soft fegyverekkel ordítunk.
Pont ugyanilyen lenne a végeredmény. Lehet egy kicsit jobb...

No és akkor igen, reboot. Forrás: Aeonflux blog.
Idézet
Na szóval, az a szitu, hogy a Genisys Sarah Connorját (Emilia Clarke) kilenc éves korában megfosztotta a szüleitől egy visszaküldött terminátor, és azóta Schwarzenegger őrző-védő terminátora nevelgeti(!) őt, akit Faternak(!) szólít. Ennek köszönhetően Sarah jól bánik a fegyverekkel, de meglehetősen antiszociális. Érted, ha elmúltál 12 éves, már te sem akarnád, hogy egy terminátor legyen az apád.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 30. - 18:17:22 írta Todd »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8748 Dátum: 2014. október 30. - 18:15:25 »
Asylum készíti ezt a filmet nem? :lol: Következő plakáton egy megashark fog birkózni a terminátorokkal.
Tejet kérek! Csokisat!

Tom Fireheart

• Fórum Tag
  • Pókfej
« Válasz #8749 Dátum: 2014. október 30. - 19:15:24 »
Úristen, ezek a képek... :lol: Egyik rosszabb, mint a másik. :lol:

Ez a fej... :lol: :lol: Képaláírás is mehetne hozzá, hogy "Megdöglesz, Jóska!" vagy "Nemlesznetadóóóó!" ;D

De ezek a képek, minél többet látom, annál elszomorítóbb, komolyan, fan filmnek is gyengék lennének, ezek valahogy a Ghostrider 2-es színvonalat vetítik előre bennem.
Haverokkal kimegyünk egy hangár elé, és bőrkabátban air-soft fegyverekkel ordítunk.
Pont ugyanilyen lenne a végeredmény. Lehet egy kicsit jobb...
Hát, köbö.

Idézet
Na szóval, az a szitu, hogy a Genisys Sarah Connorját (Emilia Clarke) kilenc éves korában megfosztotta a szüleitől egy visszaküldött terminátor, és azóta Schwarzenegger őrző-védő terminátora nevelgeti(!) őt, akit Faternak(!) szólít. Ennek köszönhetően Sarah jól bánik a fegyverekkel, de meglehetősen antiszociális. Érted, ha elmúltál 12 éves, már te sem akarnád, hogy egy terminátor legyen az apád.
Mi vaaaaaan?!?!?!?!?!?!?  :ohmy: :omg: Részeg volt a forgatókönyvíró, vagy mi?? Ez köszönőviszonyban sem lesz Cameron klasszikusaival. Persze, értem, hogy reboot, de a T1-2 akkora kultfilmek - még így 30 év távlatából is - hogy mindenki azokhoz fogja hasonlítani az új filmet. Főleg, hogy Schwarzi ebben is játszani fog, ráadásul robotot alakít ismét.
Ja, valahol azt olvastam, hogy Cameron tanácsadóként részt vesz az új film készítésében... De ezt egyre kevésbé hiszem el.
A türelem olyan fa, melynek keserű a gyökere, de édes a gyümölcse.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8750 Dátum: 2014. október 30. - 19:44:47 »
A Szellemlovas 2. része az valóban ritka sz@r volt!Végig se bírtam nézni.
De ezek a plakátok?Ezek aztán tényleg semmi jóval nem kecsegtetnek.Mit is szoktam szajkózni?Hollywood már évek óta bedöglött,egyszerűen képtelen bármi jóval előrukkolni.Kérem kapcsolja ki!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8751 Dátum: 2014. október 30. - 21:31:12 »
Ez most a szokásos Hollywood-i fertőtől is egy sokkal mélyebb bugyrokba merészkedő pokolnak tűnik.
Mit keres ebben egy Doktor Who, vagy Schwarczi nem érzi, hogy ez mennyire szánalmas...
De nem tudom elképzelni a szituációt, hogy ezeket végignézik az alkotók, és elégedetten hátradőljenek.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 30. - 21:36:57 írta Todd »

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8752 Dátum: 2014. október 30. - 21:33:17 »
Nyugdíjas Törnibátor.  ;D

Todd

• Pókfej
« Válasz #8753 Dátum: 2014. október 30. - 21:38:11 »
Ehhez képest a t4 pózolós poszteri is a filmművészet magasiskoláját vetítik előre, pedig aztán ez egy (véleményem szerint) kifejezetten gyenge film lett.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8754 Dátum: 2014. október 30. - 21:44:03 »
Moziban anno tetszett.De aztán otthon DVD-n már egyáltalán nem ütött akkorát.
Ugyanez igaz a Travesztiformersz filmekre is.Na jó,a második része már moziban se tetszett....

Todd

• Pókfej
« Válasz #8755 Dátum: 2014. október 30. - 21:49:42 »
Nekem moziban sem jött be olyan nagyon, ott olyan, oké nem volt rossz elmegy kategória volt, de második látásra (szintén) előjönnek a film töménytelen hibái, akkora lyukak vannak a forgatókönyvben, a motivációk marha rosszak, a Skynet terv szövögetése  rohadt túlbonyolított, a vége felé a mesedélutánja meg szánalmas (ezt már a 85-ös Watchmenbe is csak parodisztikusan tették bele, azóta meg még túlhasználtabb). Az meg, hogy a végén egy fegyvertelen pucér T-800-as vár Johnra, mint a tuti csapda, igen jó ötlet, eddig mindig ki tudta nyírni... Ha a Skynet komolyan gondolta volna, robban egy atombomba, amint John kinyitja a cellát.
Marcus karaktere próbál újszerűnek tűnni, de amúgy mindenki az elejétől tudja, hogy gép, így ez nem üt semekkorát, meg amúgy minden terminátornak van szíve vérkeringése, anyagcseréje, ebben semmi újdonság nincsen, elvégre élő szövet az, nem egy hulla ráhúzva egy fémvázra, mert akkor 3 napig lenne csak használható.

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8756 Dátum: 2014. október 30. - 21:53:07 »
Nem vagyok annyira pro a terminátor világában, de úgy tudom belül teljesen gépek, nincs semmi szövet, az csak a külső bőrük, és a szemeik talán, a többi csak drót.
Tejet kérek! Csokisat!

Todd

• Pókfej
« Válasz #8757 Dátum: 2014. október 30. - 21:59:21 »
De valami táplálja a szövetet, nem él magától a burok. Ahogy Kyle mondja a T1-ben, vérzik izzad, a T2-ben mondja, hogy begyógyulnak a sebei. vagyis van vérkeringése, emésztése, vesz levegőt, ezek mind kellenek, hogy élő legyen az a szövet. Cameron ennek teljes tudatában alkotta ilyenre a terminátort, ezért ilyen zseniális. 84-ben még kajálós jeleneteket is vettek fel Schwarczival, csak túl vicces volt, és akkor még úgy érezték, hogy nem illik a film komoly hangvételéhez.
Nem lesz Terminator az, hogy egy fémvázra ráhúzod egy hulla bőrét, ettől sokkal bonyolultabb gépezet az.
Ebből adódóan a szövetek minden bizonnyal ugyanolyan gyorsan öregednek, mint egy emberé, így lehet nyugger Terminator.
Valójában az egyetlen különbség Marcus, és a T800 között az, hogy Marcus embernek hiszi magát, és vélhetőleg emberi agya van.
« Utoljára szerkesztve: 2014. október 30. - 22:04:18 írta Todd »

Morbius

• Traveller
  • Az élő vámpír
« Válasz #8758 Dátum: 2014. október 30. - 22:11:36 »
Hm, fura láttam párszor a filmeket, de ezekbe a részletekbe sose gondoltam bele.  Logikus persze, de akkor van szíve, tüdeje, erei, gyomra...bizarr. Úgy gondoltam eddig, hogy a bőr csak azért kell, hogy elvegyülhessenek, könnyebb úgy irtani az ellent, ha nem menekülnek egyből a robotok láttán.
Tejet kérek! Csokisat!

BuB

• Pókfej
« Válasz #8759 Dátum: 2014. október 31. - 08:54:48 »
Marcusnak inkább egy Kiborg volt, nem? Tehát félig ember, félig gép, ő volt az átvezetés.
Emlékeim szerint az agya is meg volt, meg a szíve, ugye azt ültették át Connorba.

Amúgy erre a bőr/hús "problémára" a sorozat ad választ... bár én nem láttam, de abban volt vmi ilyesmi rész, amikor egy kádban találtak vmi "turmixot", ami elvben rárakta ezeket a gépre...  :headscratch: biztos látta vki innen azt a sorozatot.