Szerző Téma: (Nem képregény) filmek  (Megtekintve 1363041 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
Re:(Nem képregény) filmek
« Válasz #8800 Dátum: 2014. november 23. - 18:30:49 »
Kicsit azért reménykedtem benne, hogy azért mégiscsak tollas dinókat láthatunk ezúttal. :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8801 Dátum: 2014. november 23. - 20:04:29 »
Ez nem a Galaxy ürge?

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8802 Dátum: 2014. november 23. - 20:07:10 »
De igen, Star Lord! :)

kaine

• Adminisztrátor
  • Pókfej
  • *
« Válasz #8803 Dátum: 2014. november 23. - 20:27:49 »
Nagyban játszik. :)

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8804 Dátum: 2014. november 24. - 00:42:39 »
Ez is érdekes, szintén időutazós:

Ez a legelborultabb időutazós film amit eddig láttam. :) Itt a Predestination, vagy magyarul Időhurok címet, nem csak úgy az időutazás miatt kapta film. Ennyire talán még sosem szólt az eleve elrendeltetésről film. Bár itt nem csak a sors irányítja a dolgokat, hanem a főszereplő maga.

Kit Walker

• Kraven
  • " The Ghost Who Walks. "
« Válasz #8805 Dátum: 2014. november 24. - 15:39:24 »
Nekem nem tetszett. A 12 Majomhoz hasonlították, de az fényévekkel jobb. Szerintem egy nagy katyvasz az egész.

" Man who looks Phantom in the face will surely die. "  OJS

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8806 Dátum: 2014. november 24. - 16:14:00 »
Nekem nem tetszett. A 12 Majomhoz hasonlították, de az fényévekkel jobb. Szerintem egy nagy katyvasz az egész.
Nem kell hasoníltgatni:)
Katyvasz? Szerintem elég egyszerű, ámde kimunkált. Nem értettél benne valamit?

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8807 Dátum: 2014. november 24. - 17:27:06 »
De értettem, csak butaságnak vélem a dolgot. Szóval egyszerűen nem jön be. Az Időbűnök nekem sokkal jobban tetszett, mert az időutazós filmeket nagyon szeretem.
Hawke viszont jó volt benne.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8808 Dátum: 2014. november 24. - 17:53:20 »
De értettem, csak butaságnak vélem a dolgot. Szóval egyszerűen nem jön be. Az Időbűnök nekem sokkal jobban tetszett, mert az időutazós filmeket nagyon szeretem.
Én akkor szoktam mondani, hogy "katyvasz", ha valami értelmezhetetlen. Ezért gondoltam, hogy tán nem érted, mert én meg értettem :D
Na de nálam mindenesetre ütött, hogy ő a saját apja, anyja, saját nője, és gyereke és kb 7 különböző személy egyszerre, aki feltűnik.
Az Időbűnökről nem hallottam, de bepótolom.
.
.
.
MEnnyire horror ez a
Los cronocrímenes?
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 24. - 17:57:08 írta VTomi »

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8809 Dátum: 2014. november 24. - 18:37:10 »
Én akkor szoktam mondani, hogy "katyvasz", ha valami értelmezhetetlen. Ezért gondoltam, hogy tán nem érted, mert én meg értettem :D
Na de nálam mindenesetre ütött, hogy ő a saját apja, anyja, saját nője, és gyereke és kb 7 különböző személy egyszerre, aki feltűnik.
Az Időbűnökről nem hallottam, de bepótolom.
.
.
.
MEnnyire horror ez a
Los cronocrímenes?

Azért annyira nem összetett, hogy ne lehessen érteni.  :D Én pont azért tartom butaságnak, amit leírtál a spoilerben.
Az időbűnök nem horror, kissé megtévesztő a borítója. Időutazós sci-fi, a Donnie Darko után ez a kedvencem. A pillangó hatás sem volt rossz, de az csak gyenge DD utánzat volt. A másik ami még bejött, de az már igencsak vígjátékba hajlott, a Vissza a jelenbe. De Adrian Brody-val a Fiók is jó kis film volt. A Looper nekem felejtős volt, ezen kívül már csak a PKD adaptációk jutnak eszembe hirtelen, és a Frequently Asked Questions About Time Travel, azok sem voltak rosszak.

ja, meg az Időbanditák! Na azt nagyon szerettem régen, meg is kéne nézni újra valamikor. Bár Gilliam minden mennyiségben jöhet. :D
« Utoljára szerkesztve: 2014. november 24. - 18:39:25 írta Kit Walker »

Todd

• Pókfej
« Válasz #8810 Dátum: 2014. november 24. - 18:42:05 »
Az időbűnök nem horror, kissé megtévesztő a borítója. Időutazós sci-fi, a Donnie Darko után ez a kedvencem. A pillangó hatás sem volt rossz, de az csak gyenge DD utánzat volt.
Hú, akkor ezt fel kellene írnom a kötelező listámra. A Donnie-t borzasztóan jó filmnek tartom.
A Pillangó hatás nekem sem igazán tetszett. Vagyis igazából néztem, de semmilyen hatást nem gyakorolt rám, miközben éreztem, hogy nagyon ez lenne a célja...
A Loopert is sokan favorizálták, de az szerintem egy nagyon túlértékelt film. Nálam abszolút felejtős volt.

Kit Walker

• Kraven
« Válasz #8811 Dátum: 2014. november 24. - 18:51:21 »
Az időbűnök nem horror, kissé megtévesztő a borítója. Időutazós sci-fi, a Donnie Darko után ez a kedvencem. A pillangó hatás sem volt rossz, de az csak gyenge DD utánzat volt.
Hú, akkor ezt fel kellene írnom a kötelező listámra. A Donnie-t borzasztóan jó filmnek tartom.
A Pillangó hatás nekem sem igazán tetszett. Vagyis igazából néztem, de semmilyen hatást nem gyakorolt rám, miközben éreztem, hogy nagyon ez lenne a célja...
A Loopert is sokan favorizálták, de az szerintem egy nagyon túlértékelt film. Nálam abszolút felejtős volt.

Tégy vele egy próbát. Nekem nagyon bejött. Rám a 12 Majom, Donnie Darko és az Időbűnök tette a legnagyobb hatást. Ebben a sorrendben. Talán kicsit a Fiók is.
 Bár nagyon élveztem George Pal Időgép című filmjét is, (a remake már felejtős volt...) ott inkább a film látványvilága volt az ami megfogott. Az is igaz, hogy szeretem Wells műveit, így a munkáiból készült filmek általában tetszenek. Ja meg az Időről időre is tetszett, de az meg szerintem csak azért mert már öregszem.  :lol: 10 éve még biztos nem néztem volna meg.
A Frequently Asked Questions About Time Travel című filmet láttad?

Todd

• Pókfej
« Válasz #8812 Dátum: 2014. november 24. - 18:57:32 »
Az időről időre szerintem sem volt rossz, de nekem abban főleg az tetszett, ahogyan a film az apa fia viszonyt kezelte. A szerelem emellett totál elhanyagolhatónak tűnt. De nyilván nem egy szinten kezelendő egy 12 majommal.  ;D
Még nem.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8813 Dátum: 2014. november 24. - 19:37:11 »
Az nagyon jó! http://www.imdb.com/title/tt0910554/?ref_=fn_al_tt_1
Britt kocsmában ücsörgés, csak időutazással. Mint a Shawn os the dead. :D

Nekem az Időutazó felesége a kedvencem. Kétszer olvastam és a film is jó. Persze érdemes mellé olvasni a könyvet mert részletesebben körüljárja a témát és kiaknáz klassz lehetőségeket a témában.

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8814 Dátum: 2014. november 25. - 20:34:39 »
Kicsit azért reménykedtem benne, hogy azért mégiscsak tollas dinókat láthatunk ezúttal. :)

http://www.youtube.com/watch?v=RFinNxS5KN4

Dobok egy kicsivel  nagyobb csontot.  ;D

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8815 Dátum: 2014. november 25. - 20:42:58 »
Egy hibrid? Nagyon Zs kategóriás horrorfilm szaga van. Csak nem így akarják kivédeni, hogy az Asylum ne tudjon másolni?  :hehe: :twisted:

Todd

• Pókfej
« Válasz #8816 Dátum: 2014. november 25. - 21:03:51 »
Az első rész pokolian innovatív volt, most erről ugyanezt nem érzem. Persze ez várható volt, de lehet a kevesebb több lett volna.
Persze ilyenkor gondoljunk a Terminator 5-re és rájövünk, hogy lehetne sokkal rosszabb is.  :lol:

Rockatansky

• Sakál
« Válasz #8817 Dátum: 2014. november 25. - 21:06:47 »
Én se estem hanyatt ettől az előzetestől.Azokba általában a legjobb részeket ollózzák össze.De ebben még nyomokban se volt jó rész.

VTomi

• Pókfej
« Válasz #8818 Dátum: 2014. november 25. - 21:26:49 »
Itt a cgi-től már minden olyan mű, mint az Indi 4-ben. Nem azt mondom, hogy mindent robottal kéne megcsinálni, de valahogy a naturabb látvány felé biztos lehet vinni. Vagy legalább valós helyszínekkel. Remélem lesz benne robot dínó is.
Mi az hogy hibrid? Ugye nem az ember dínó hibridre gondolnak?

Az tényleg horror lenne.

Mi az a jelenet amikor a raptorok futnak a motor mellett te jóég!! :o

Psycho

• Fórum Tag Top
  • Zöld Manó
« Válasz #8819 Dátum: 2014. november 25. - 21:29:39 »
Szerintem ez még nem a végleges CGI, mert itt nagyon bénán néz ki. Ugye nem? :uhoh: Nekem úgy jött le, hogy valami ember+dinó hibrid lehet, de azon se csodálkoznék ha egy raptor+T-rex kombó lenne. :)