De értettem, csak butaságnak vélem a dolgot. Szóval egyszerűen nem jön be. Az Időbűnök nekem sokkal jobban tetszett, mert az időutazós filmeket nagyon szeretem.
Hawke viszont jó volt benne.
Én akkor szoktam mondani, hogy "katyvasz", ha valami értelmezhetetlen. Ezért gondoltam, hogy tán nem érted, mert én meg értettem 
Na de nálam mindenesetre ütött, hogy ő a saját apja, anyja, saját nője, és gyereke és kb 7 különböző személy egyszerre, aki feltűnik.
Az Időbűnökről nem hallottam, de bepótolom.
.
.
.
MEnnyire horror ez a
Los cronocrímenes?
Azért annyira nem összetett, hogy ne lehessen érteni.

Én pont azért tartom butaságnak, amit leírtál a spoilerben.
Az időbűnök nem horror, kissé megtévesztő a borítója. Időutazós sci-fi, a Donnie Darko után ez a kedvencem. A pillangó hatás sem volt rossz, de az csak gyenge DD utánzat volt. A másik ami még bejött, de az már igencsak vígjátékba hajlott, a Vissza a jelenbe. De Adrian Brody-val a Fiók is jó kis film volt. A Looper nekem felejtős volt, ezen kívül már csak a PKD adaptációk jutnak eszembe hirtelen, és a Frequently Asked Questions About Time Travel, azok sem voltak rosszak.
ja, meg az Időbanditák! Na azt nagyon szerettem régen, meg is kéne nézni újra valamikor. Bár Gilliam minden mennyiségben jöhet.